Šuniškos politikos atgarsiai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/suni... 2021-11-19 15:02:00, skaitė 686, komentavo 11

Šuniškos politikos atgarsiai

A. Merkel pasikalbėjo su A. Lukašenka apie Lenkiją ir Lietuvą. Kaip ir nebereikėtų nieko daugiau rašyti, bet tie, kurie gaudosi geopolitikoje, supranta, kad Lietuva yra absoliutus nulis geopolitiniame žaidime. Merkel akivaizdžiai visiems parodė, kas yra tikrasis Baltarusijos prezidentas ir su kuo reikia kalbėtis.

Vietos šunyčiai inkščia iš pykčio, kad su jais niekas nieko nederino. O kas jūs tokie?! Negi manote, kad Merkel nežino, kad Lietuvos politikai tėra viso labo pastumdėliai, vykdantys užatlantės šeimininkų nurodymus?..

Merkel parodė savo vietą ne tik Lietuvai, bet ir Lenkijai, kuomet už abi vasales derėjosi su Lukašenka joms net nežinant. Šis pokalbis parodė šunims savo vietą, t. y., šuns būdą.

Visi didieji sprendimai yra aptariami didžiųjų šalių vadovų, o mažosios šalys parsidavėlės po to gauna nurodymus, kuriuos privalo vykdyti. Lenkijos gal ir negalime vadinti maža šalimi, bet pagal vykdomą šunišką politiką ir pataikavimą JAV, ji bet kokiu atveju yra laikoma nuliu.

Kas laukia toliau?

Nieko ypatingo, Lietuva ir toliau vykdys JAV ir ES nurodymus neturėdama savo nuomonės ir visiškai negalvodama apie pasekmes. Lukašenka parodė visai Europai, kas bus, jeigu jie bandys jį nuversti ir nužudyti. Lietuva aktyviai dalyvavo Lukašenkos nuvertime ir liko prie suskilusios geldos kaip lūzerė, nieko nepešusi, o dar ant sprando užsikabino sukurtą prezidentę Tychanovskają, kuri mums visiems per mėnesį kainuoja 35 000 eurų.

Kur Nausėda? Atsakymas yra labai paprastas: jis šiame žaidime atlieka tik vykdytojo vaidmenį. Dabartinis jo vaidmuo yra tiesiog „loti“. Gaus kitą vaidmenį, tada atliks kitą… Ir vis tik aš abejoju, ar jam bus paskirtas kitas vaidmuo apart „lojimo“ ant kaimynų.

Svarbiausia

Lietuva realiai iki šiol net nežino apie ką iš tikrųjų kalbėjosi Merkel su Lukašenka…

Vaidas Žemaitis Lekstutis