Ugnius Kiguolis: Circle K didžiuojasi savo sprendimu segreguojant žmones

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-25 20:53:00, skaitė 537, komentavo 9

Ugnius Kiguolis: Circle K didžiuojasi savo sprendimu segreguojant žmones

Circle K didžiuojasi savo sprendimu segreguojant žmones. Vienais laikais normalu gi neleisti kai kam vaikščioti šaligatviais nes nu tuometinė valdžia sakė jog viena grupė platina ligas. nedaug kas pasikeitė, dabar gi nusikalstama veikla persikėlė į 21 amžių.

Skirmantas Maciukas (Circle K vykdantysis direktorius) dalinasi linkedine džiugiomis naujienomis.

Nuo pat COVID-19 pandemijos dedame pastangas užtikrinti mūsų klientų ir darbuotojų saugumą.

Reaguodami į Vyriausybės sprendimą riboti prekybos vietose klientų skaičių arba aptarnauti tik su galimybių pasais, ėmėmės nedelsiant veiksmų ir kartu su partneriais per trumpą laiką sukūrėme ir įdiegėme galimybių pasų skanavimo įrangą automatiškai atveriančią mūsų parduotuvių duris taip palengvinant mūsų klientų ir darbuotojų saugumo užtikrinimą. Ši įranga jau yra 29 mūsų degalinėse, o per artimiausią savaitę atsiras ir dar daugiau degalinių. Visi mes kasdien susiduriam su realia COVID-19 viruso grėsme ir turime saugoti vieni kitus. Dalis degalinių lieka dirbti ribojant klientų srautą, tad kviečiame ir be GP pas mus užsukti.

Inovacijos didina saugumą ir efektyvumą.

Circle K gal galėtumėte pasidalinti šiuo nuostabiu sprendimu, norėčiau įsidiegti. Tik, kad atpažintų fašistuojačius. Ačiū

Tai yra autoriaus nuomonė, už kurios turinį minfo.lt neatsako.