Aurimas Guoga: Pišas valdo jau metai

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-12-16 17:42:00, skaitė 383, komentavo 5

Aurimas Guoga: Pišas valdo jau metai

Gruodžio 15-ąją į darbą stojo kuotservator vyriausybė. Dar prieš suėjus jos laikui Pišas ėmė nurodinėti Skverneliui, kad šis turėtų viską uždarinėti, o Kubilas neslėpė, kad laukia "žiaurus diržų veržimas".

Aš šito labai bijojau ir dar pora metų prieš tai pradėjau daryti viską, kad tik leftistai neprasibrautų į valdžią. Tada visiškai nenumaniau kaip įmanoma po jais gyventi. O tarpuvaldžiu, jei pamenate, rašiau Vangos pranašysčių iš kapų seriją, kur rūščiausia pranašystė buvo kad atėjus kuotservator kas nespėjome pabėgti kasimės į žemę, tačiau Pišas ir iš ten mus išsitrauks.

Kaip pasikeitė mano vertinimas per šiuos metus? Jau po 19 dienų Pišo valdymo, t.y. šių metų sausio 4 d. supratau, kad daug labiau apsimoka šios valdžios nurodymų nevykdyti. Aišku, tai taip pat rizika, tačiau daug mažesnė nei paklusti. 

Per šiuos metus supratau, kad labai neapsimoka pradėti save cenzūruotis. Pradėjus tai daryti tampi ne gyvu žmogumi, o jo šešėliu. Niekam, įskaitant ir pačius leftistus ir netgi Pišą, tu toks jau nebeįdomus. Per pastaruosius metus stebėjome, kaip susileidėliai negalėjo nors tumpam pamiršti sveikuolių - buvo jais apsėsti.

Paaiškėjo, kad išlikti žmogumi, kai valdžia tai draudžia, yra labai perspektyvu. Toks žmonėms daug įdomesnis už susileidusius, oficialią propagandą varančius meninkius, jau nekalbant apie tai, kad padedi žmonėms išvengti nuodų ir išsaugoti sveikatą. 

Šiandien jau galime aiškiai atsakyti į klausimą ar apsimokėjo paklausyti valdžios ir leistis į medicininius eksperimentus. O gal visgi reikėjo paklausyti sveikuolių?

Per šiuos metus, be abejo, didžiausias mano atradimas buvo tai, kad leftistų ir jų nesąmonių galėtume atsikratyti, nuo jų apsisaugoti vien apsikuopus kalbą.

Artimiausiu metu rašysiu kas trukdo žmonėms iškart liautis vartoti leftistinę kalbą. 

Per Pišo valdymo metus man paaiškėjo, kad žmonėms reikia vengti bendrauti su leftistais. Ar ką nors gero gaunate iš kontaktų su jais? Susimąsčiau - nerandu jokios naudos, tik nemalonumai. Taigi tuo tarpu kai leftistai gyvena apsėsti mintimis apie mus, aš vis mažiau kreipiu dėmesio į juos. Aišku, rekomenduoju ir jums.

Svarbiausia ką per šiuos metus supratau: prie leftistų valdžios įmanoma gyventi paprasčiausiai į ją nusispjaunant; jei tavo žodynas švariai antileftistinis, jie neskubės kišti prie tavęs savo nuodingų rankų. Trečia, melas turi savo galiojimo laiką, šitiems ėmė slysti žemė iš po kojų.