Šiaurės Korėja sustiprino kovą su virusu. Dėl visuomenės saugumo, uždraudė piliečiams juoktis

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://esavicius.blogspot.com... 2021-12-17 06:28:00, skaitė 781, komentavo 9

Šiaurės Korėja sustiprino kovą su virusu. Dėl visuomenės saugumo, uždraudė piliečiams juoktis

Nuo šiandien, 11- kai dienų, šiaurės korėjiečiams uždrausta juoktis, švęsti gimtadienius, laidoti artimuosius ir gerti alkoholį. Pranešė RFA (Radio Free Asia).

Specialiai šiam draudimui kontroliuoti sukurtas teisėsaugos dalinys, kuris tuos kas juokiasi (be specialaus galimybių leidimo) gaudo
ir išveža į specialiai tam sukurtas darbo OBSERVACIJAS. Kur jie išperka savo baisų nusikaltimą, visuomenėj naudingu darbu. 

Žmonių saugumui ir gerovėj paskelbtas užtikrinti, vienuolikos dienų griežto karantino nesilaikymas yra prilyginamas IDEOLOGINIAM VIRUSUI. Nes visas 11-ką dienų korėjiečiai privalo gedėti dėl, prieš dešimtmetį mirusio, buvusio Šiaurės Korėjos vado Kim Čen Yr'o. Todėl netgi vienas nesilaikantis šio karantino, gali apkrėsti kitus, taip pakertant teisingą ir žmogumi besirūpinančią Šiaurės Korėjos tvarką. 

Virusai yra baisus dalykas, nesvarbu ar tai ideologiniai ar medicininiai, todėl tikrai besirūpinančios žmonių gerove ir saugumu valdžios imasi vis griežtesnių kovos su virusais priemonių. 

p.s. Žiūrint į gerąją Šiaurės Korėjos ideologinių virusų valdymo patirtį, vakarų pasaulio visuomenės gerovės siekėjams ir rūpintojėliams dar yra kur tobulėti, nenuilstamoje kovoje su virusais. Be koronos dar yra slogos ar herpeso virusai. Galima taip pat įvesti karantiną dėl chlamidijų arba pleiskanų. Todėl rūpinimosi laukas yra beveik neišsemiamas. Manau nebeilgai teks laukti kuomet GALIMYBIŲ PASAI suteiks teisę ne tik valgyti ir kirptis, bet ir JUOKTIS arba P.... (žodį sugalvokite patys, o aš turėjau omenyje "praustis").

                                                                                  

Su meilę ir rūpesčiu

Vladimiras Troščenka