Kas iš tikrųjų slypi už vakcinų pasų?

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-01-10 17:49:00, skaitė 538, komentavo 5

Kas iš tikrųjų slypi už vakcinų pasų?

Technokratai mąsto štai taip: kas negali būti identifikuotas ir stebimas, negali būti kontroliuojamas. Tai – svarbiausias dalykas, slypintis už vakcinų pasų, kurie neturi nieko bendra su ligos plitimo kontrole. Jie skirti kontroliuoti mus visus. 

Šiuo metu nevakcinuoto šuns negalėsite vesti į specialų parką. Tą patį vyriausybė nori padaryti su mumis: be vakcinų pasų greit nebegalėsime prieiti ir prie savo banko sąskaitų. Prieš pat šunų skiepijimą, 1983-aisiais, pasirodė filmas „Cujo“, kuris išgąsdino amerikiečius, kad jų šunys dėl pasiutligės gali tapti nevaldomi. Dabar tai su mumis daro „Big Pharma“, kuri vakcinas padarė privalomomis. Ši privalomų vakcinų ir vakcinų pasų sistema prieš kelis dešimtmečius išbandyta su šunimis, kurių daugelis jau net yra čipuoti, taigi, gali būti bet kada susekti.

Tačiau pasiutligė, nuo kurios skiepijami šunys, nėra tokia jau pavojinga: iš 90 milijonų šunų, gyvenančių amerikiečių namuose, per metus pasiutlige suserga vos 60-70 (vienetų, ne milijonų). Daug dažniau (apie 5000 atvejų per metus) pasiutligę pasigauna šikšnosparniai, meškėnai, skunsai ir lapės. Iš tų 60-70 šunų per metus vos vienas įkanda žmogui. 1960-2018 metais vos 127 amerikiečiai susirgo pasiulige: 70 procentų iš jų ją pasigavo nuo šikšnosparnių. 

Kai žvelgiame į kovido ligos atvejus, viskas vyksta panašiai: viruso grėsmė gerokai perdedama. Lokdaunai, privalomos kaukės, privalomi skiepai, vakcinų pasai – tai masinis duomenų rinkimas, kuris duoda daugiau žalos nei naudos. Tačiau su mumis elgiasi kaip su šunimis ar kitais gyviais. Ar mes ir mūsų vaikai to nusipelnėme?

Pasaulio ekonomikos forume, skirtame identitetui skaitmeniniame pasaulyje, buvo parodyta, kokia bus mūsų ateitis. Skaitmeninis identitetas – tai vakcinų pasas ir panašūs dokumentai, leidžiantys pirkti maistą ir daryti kitus esminius dalykus. Jei nepaklusite – būsite blokuojamas, nes visi bankai bus sujungti su vakcinų pasų sistema, taigi jie galės kontroliuoti viską. Ši vergija vadinama „patogumu“ ir „lygybe“, kuri leis mums „nieko neturėti ir būti laimingiems“.

Kovido pasus sukūrė Quandtų šeimos valdoma korporacija „Entrust“, kurios istorija – gana tamsi ir susijusi su IBM, „Microsoft“ ir biometrine technologija. Vakcinų pasai saugos tokią informaciją kaip jūsų rasė, politinės, religinės ar filosofinės pažiūros, narystė profsąjungose, seksualinio gyvenimo peripetijos, pasiskiepijimo statusas, banko sąskaita, draudimo poliso numeris, asmeniniai kontaktai, vaikai, darbovietė ir kt. Tokį vakcinų pasą (NHS programėlę) norima įteisinti šį balandį, nes jo beta versija jau išbandyta. Šis dokumentas duos mums „teisę dirbti“ ir „teisę nuomoti“. Kanada, Australija ir dar kelios šalys pilnu greičiu artėja prie naujųjų vakcinų pasų. 

Šaltinis