Jerusalem Post: „Izraelyje aptikta nauja Omicron sub-atmaina.“ Kam jos prireikė?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-01-15 22:43:00, skaitė 569, komentavo 5

Jerusalem Post: „Izraelyje aptikta nauja Omicron sub-atmaina.“ Kam jos prireikė?

Izraelio dienraštis „Jerusalem Post“ pranešė apie naują O-mikrono variantą. Manoma, kad šis sub variantas atsirado Indijoje, o vėliau buvo rastas Kanadoje, Danijoje, Singapūre, Kinijoje ir Australijoje.

Izraelyje aptikta apie 20 naujo subvarianto, išsivysčiusio iš pirminio Omicron varianto, atvejų. Subvariantas, žinomas kaip BA2, buvo aptiktas atliekant COVID pacientų mėginių genetinį sekvenavimą. Jame yra daugiau mutacijų nei pirminiame Omicron variante ir jis gali būti agresyvesnis. Tačiau naujojo subvarianto keliamas pavojus vis dar neaiškus, o Sveikatos apsaugos ministerijos koronavirusų informavimo štabas patikslino, kad nėra įrodymų, jog BA2 elgiasi kitaip nei Omicron.

BA2 pirmą kartą pastebėtas Kinijoje prieš kelias savaites, įtariama, kad jis kilęs iš Indijos. Jis taip pat pastebėtas Danijoje, Australijoje, Kanadoje ir Singapūre, pranešė Kan.

Per pastarąsias 10 dienų Izraelyje nuolat buvo fiksuojamas naujas viruso nešiotojų rekordas - nuo 12 tūkst. per dieną jų padaugėjo iki 48 tūkstančių, o ekspertai mano, kad tikrasis užsikrėtusiųjų skaičius greičiausiai yra daug didesnis.

J.Post pažymi, kad jei naujasis porūšis iš tiesų yra stipresnis nei Omicron, tai gali sukelti sunkesnes ligas ir padidinti ligoninėje gydomų sunkių ligonių skaičių. Tai stebi Izraelio ir tarptautiniai mokslininkai.
 

image.png

https://www.jpost.com/breaking-news/article-692495

J.Post iliustracijos.

image.png

Kam prireikė naujos Omikrono atmainos? Biomedicinos daktaro A.Lebionkos komentaras 

Sausio 10 d. Jungtinės Karalystės švietimo sekretorius Nadhimas Zahawi BBC pasakė, kad JK "pereina nuo pandemijos prie endemijos", o Ispanijos ministras pirmininkas Pedro Sanchezas žengė dar toliau: pasiūlė covidą prilyginti gripui. Jo žodžiais nuo koronaviruso gali apsisaugoti kiekvienas, todėl jis turėtų būti perklasifikuotas iš pandeminio į endeminį.

Tuo tarpu globalistinė PSO, kuri apie Covid „pandemija“ pranešė praėjus 8 dienoms po to, kai apie jos pradžią pranešė Pasaulio Bankas, primygtinai tvirtina, kad pastebėtas susirgimų omikronų skaičiaus padidėjimas rodo, jog dar per anksti keisti viruso kategoriją.

"Žinoma, dar nesame pasiekę tokio lygio, kad galėtume tai vadinti endemija", - antradienį per spaudos konferenciją sakė PSO vyresnioji specialistė ekstremalioms situacijoms Europoje Catherine Smallwood. Pasak jos, koronavirusas ilgainiui gali tapti endeminiu, tačiau tikėtis, kad tai įvyks 2022 m., "šiek tiek sudėtinga". Pasak jos, visuotinis skiepijimas būtų labai svarbus veiksnys, kad koronavirusas taptų endeminiu, tačiau pasaulis dar toli nuo to.

image.png

O kaip kitaip, jei pavaldžios Pasaulio Bankui PSO dokumentai skelbia, kad ši plandemija truks mažiausiai tik 2025 metų kovo, tai yra, kol šie nusikaltėliai, kurių laukia nesulaukia Niurnbergo kartuvės neįgyvandins Klauso Švabo paskelbto plano „Covid-19: Great Reset“, tol reikės gaminti vis naujus Koronės štamus ir terorizuoti jais žmoniją, tęsti genocidą.

Kas galėtų paneigti, kad koronės atmainų gamintojai, o apie juos esu skelbęs daugelį kartų, pamatę, kad sukonstruotas O-mikrono kamienas yra per silpnas, tolygus slogai ar silpnam gripui, neišmetė sustiprinto O-mikrono varianto, apie ką ir pranešė "Jerusalem Post". 

Kaip dainavo legendinis Fredis Merkuris - The Show Must Go On!

Nuorodos:

https://www.jpost.com/breaking-news/article-692495

https://www.forbes.ru/society/452207-voz-vystupila-protiv-otnosenia-k-koronavirusu-kak-k-grippu

https://lebionka.blogspot.com/2020/11/pasaulio-bankas-apie-pandemija-pranese.html

https://lebionka.blogspot.com/2022/01/nauji-faktai-apie-korones-nusikaltima.html

https://lebionka.blogspot.com/2022/01/kaip-mokslininkai-konstravo-korone.html