Geriausias būdas kontroliuoti opoziciją – patiems jai vadovauti

Autorius: Nepatogus rašytojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-01-22 09:05:00, skaitė 679, komentavo 12

Geriausias būdas kontroliuoti opoziciją – patiems jai vadovauti

"Geriausias būdas kontroliuoti opoziciją – patiems jai vadovauti". V. Leninas

Dairytis žmonių, kurie "gerai šneka” yra normalu, taip žmonės ieškosi sau palaikymo, tačiau tuom daug kas naudojasi ir jūsų didžiam nusivylimui, ką jūs šiandien vadinate nesisteminiais, net už juos galvą guldyt esat pasiruošę, jie yra ta pati sistema, kuri imituoja oponavimą sau tam, kad kontroliuotų ir liktų nepažeista.

_______

Jei norit kažko konkretaus, vardų, pavardžių, toliau neskaitykit.

_______

Nė neabejoju, nustebsit, kai laikui bėgant suvoksit - tai buvo ta pati pusė, tiesiog kalbanti kitaip, taip, kaip jum patinka, norisi.

Rodyk priešiškumą valdžiai, būtinai Ladsbergiui, surenk protestą prie seimo ir taip įgauk žmonių pasitikėjimą - tiek ir tereikia sutraukti prie savęs protesto elektoratą - dabar valdomos abi pusės, nes abiejų pusių veiksmai koordinuojami iš to paties štabo.

Tai seni KGB metodai - tarybų Lietuvoj pati KGB kurdavo patriotinius judėjimas tam, kad juos visuomenės akyse diksredituotų, parodytų nevykėliais, su kuriais neverta turėti nieko bendro, tuo pačiu kontroliuotų viską iš vidaus.

Paprasta ir unikalu. Geriau nesugalvosi.

Negi nematot, kad ir dabar daroma lygiai tas pats?

Manot atsitiktiniai tie visi cirkininkai ir "kovotojai" prieš sistemą?

Kai atskirti nesisteminį?

Jis nenaudoja tų pačių, daugeliui gerai žinomų metodų. Nesisteminis nesiima instinktų, neapykantos, supriešinimo kurstymo, skaldymo tarp piliečių.

Praskanuokit šiuo metu aktyviausius per šį filtrą, ką pamatysit?

Nesisteminis daugiau orientuotas į pilietinę gynybą taikos pagrindu, panašiai kaip Gandis. Drakonas nugalimas kūrybiškumu, švietimu ir taikingu kvietimu vienytis, vidine drąsa ir žinojimu, kad Tamsa negali prieiti prie išties laisvo žmogaus, ji negali kovoti, kol nepraryjamas jų provokacijų kabliukas, kol nepradedama elgtis taip, kaip nori ji.

Visi, kas vienap ar kitaip užsiima žmonių grupavimu į ypatingus, teisingus, išskirtinius, kitų žeminimo, patyčių, pajuokų pagrindu - tai ta pati sistema.

Nepamirškit.