Klausas Schwabas palankiai vertina Europos mikroschemų įstatymą, skatinamas "fizinių smegenų skaitmeninimas"

Autorius: Agota Šaltinis: https://freewestmedia.com/2022... 2022-01-26 21:40:00, skaitė 568, komentavo 9

Klausas Schwabas palankiai vertina Europos mikroschemų įstatymą, skatinamas

ES kito mėnesio pradžioje pateiks pasiūlymus dėl naujų įstatymų, kuriais bus skatinama vietinių mikroschemų gamyba, paskelbė ES vadovė Ursula von der Leyen, sakydama kalbą Pasaulio ekonomikos forumo virtualioje versijoje. Iš tikrųjų šis įstatymas yra priedanga korumpuotų globalistų klikai perimti visišką kontrolę.

U. von der Leyen nori, kad ES vaidmuo pasaulinėje mikroschemų gamyboje būtų didesnis. Pasak jos, pažangiausios mikroschemos turi būti gaminamos Europos teritorijoje. Teisės aktas, kuriuo visa tai turėtų būti įmanoma, vadinamas Europos mikroschemų įstatymu.

Šiuo teisės aktu, kuris bus pasiūlytas vasario pradžioje, siekiama padidinti mikroschemų gamybą, kad būtų sumažinta priklausomybė nuo ne Europos tiekėjų.

"Per ateinantį dešimtmetį Europos mikroschemų poreikis padvigubės", - aiškino von der Leyen.

WEF vadovas Klausas Schwabas aktyviai dalyvauja šioje veikloje. Švabas yra vienas iš 16 asmenų, kurie buvo apkaltinti sunkiais žmogaus teisių pažeidimais ir genocidu TBT. Gili skaitmeninė transformacija Europos Komisijos pirmininkė kalbėjosi su Pasaulio ekonomikos forumo atstovu Klausu Schwabu. Jis ypač domėjosi mikroschemų įstatymu, "nes tai svarbus žingsnis kuriant fizines skaitmeninimo smegenis".

Europa jau yra parengusi planą, kaip iki 2030 m. įgyvendinti "gilią skaitmeninę transformaciją". Nyderlandų laikraščio "De Tijd" duomenimis, Europos mikroschemų strategijoje svarbiausias vaidmuo teks mokslinių tyrimų centrui "Imec". Jis gamina mažiausių mikroschemų prototipus - dviejų nanometrų ar mažesnius. Imec atlieka pažangius dirbtinio intelekto mokslinius tyrimus.

2019 m. JAV gynybos pažangiųjų mokslinių tyrimų projektų agentūra (DARPA) du kartus skyrė 750 000 JAV dolerių mašinų mokymosi konkursui. 2017 m. "The Financial Times" pranešime "Imec" savaime besimokantį neuromorfinį mikroschemą įvardijo kaip vieną iš penkiasdešimties idėjų, kurios pakeis pasaulį; laikraštis jį apibūdino kaip galintį sukelti revoliuciją kompiuterijoje.

2018 m. "Imec" paskelbė apie sukurtą mokslinių tyrimų įmonę, kurios tikslas - iššifruoti demenciją, sukuriant konkrečiam žmogui pritaikytus gyvų smegenų modelius, vadinamuosius "smegenis ant mikroschemos", kurie automatizuoja ir miniatiūrizuoja žmogaus kamieninių ląstelių manipuliacijas. Ji sukūrė technologiją, leidžiančią kurti programuojamus, instrumentuotus 3D smegenų modelius vienos ląstelės tikslumu. Projektą parėmė Chan Zuckerbergo iniciatyvos (Chan Zuckerberg Initiative) vieno milijono dolerių bendradarbiavimo mokslo srityje apdovanojimas.

Jau 2016 m. interviu Šveicarijos prancūzakalbiam visuomeniniam transliuotojui Švabas paskelbė, kad "dėvimos technologijos" bus implantuojamos į mūsų smegenis arba po oda. Žmonių "tobulinimą" kontroliuos keli psichopatai Ataskaitoje "Žmogaus patobulinimas - naujos paradigmos aušra. Strateginių pasekmių projektas", kurią 2021 m. kartu paskelbė Jungtinės Karalystės gynybos ministerija ir Vokietijos federalinė gynybos ministerija, autoriai žmogaus 'tobulinomo" kariniams veiksmams sąvoką laiko įvykusiu faktu. "Galime daryti prielaidą, kad nors šią ataskaitą rengia Jungtinės Karalystės gynybos ministerija ir Vokietijos federalinė gynybos ministerija, lygiagrečiai pastangas deda dauguma didžiųjų pasaulio vyriausybių", - perspėjo mRNA išradėjas dr. Robertas Malone.

"Ateities karus laimės ne tie, kurie turi pažangiausias technologijas, o tie, kurie gali efektyviausiai integruoti unikalius žmonių ir mašinų gebėjimus", - teigiama ataskaitoje.

Todėl WEF ir karinis-pramoninis kompleksas žmogaus "tobulinimo" etiką laiko kliūtimi. Tiesą sakant, dokumente tai aiškiai teigiama: "Tačiau etikos specialistai ar viešoji nuomonė, nors ir vieni, ir kiti bus svarbūs balsai, neturėtų nuspręsti dėl žmogaus tobulinimo ateities; vyriausybės turės parengti aiškią politinę poziciją, kuri padėtų maksimaliai išnaudoti žmogaus "tobulinimą" gerovei, saugumui ir saugumui užtikrinti, nepažeidžiant mūsų vertybių.

" Akivaizdu, kad žmogaus patobulinimas tapo naujuoju karybos modeliu. Ataskaitoje teigiama, kad "smegenų sąsajos, susietos su mašininio mokymosi algoritmais, gali sparčiai paspartinti sprendimų priėmimo greitį ir kokybę". Tačiau kokiu tikslu? "Žmogaus "tobulinimas" atliks pagrindinį vaidmenį mažinant kognityvinės perkrovos riziką, nes karyba tampa greitesnė, sudėtingesnė ir labiau apkrauta. Tikėtina, kad bioinformatikai teks pagrindinis vaidmuo atrenkant vadus ir darbuotojus, turinčius tinkamą kognityvinį ir adaptacinį potencialą vadovavimo ir kontrolės vaidmenims atlikti."

Vienas kultą primenantis užrašas iš ataskaitos ypač gąsdina: "Šeši milijonai metų evoliucijos iki to, kur esame šiandien, ir dabar mūsų rankose yra įrankiai, leidžiantys nuspręsti, kaip turėtų būti formuojama tolesnė mūsų evoliucija."

Karo veiksmai - tai pretekstas, kuriuo remiamasi siekiant išplėsti žmogaus patobulinimo idėją. Iš tikrųjų tai reiškia, kad niekieno nerinkti žmonių valdovai galės kontroliuoti mūsų evoliuciją pasitelkdami genų inžineriją.

"Arogancija ir pasipūtimas šiuo požiūriu yra didžiulis. Manymas, kad po vienos ar dviejų kartų karinis pramoninis kompleksas pereis prie žmogaus evoliucijos kontrolės per genų inžineriją ir žmogaus tobulinimą, yra ne tik naivus, etiškai ydingas, bet ir iš esmės pavojingas", - pabrėžė Malone. Krizė Ukrainoje gali būti panaudota kaip dingstis skaitmeninei asmens tapatybei sukurti. "Greičiausiai įvyks "kibernetinė ataka" arba "kibernetinė pandemija", dėl kurios vėliau bus kaltinama Rusija, tarsi tai būtų strategijos Ukrainos atžvilgiu dalis", - aiškino Nyderlandų politikas Thierry Baudet. "Dėl šios "kibernetinės atakos" ar "kibernetinės pandemijos" neteksime prieigos prie interneto. Ją atgausime tik turėdami "interneto pasą"."

Jis pridūrė: "Todėl manau, kad skaitmeniniame pasaulyje jie ketina panaudoti lygiai tą patį triuką, kurį pastaruosius dvejus metus jie taikė fiziniame pasaulyje: Iš pradžių atimti prieigą melagingu pretekstu, o paskui ją grąžinti "saugiai ir patikimai" su pasu."

Fiziniame pasaulyje "Corona" buvo naudojama kaip pretekstas, o skaitmeniniame pasaulyje bus inscenizuojamos "kibernetinės atakos".

"Tuomet visiškai integruota skaitmeninė tapatybė taps faktu. Ir Didysis atstatymas(Great Reset) bus pažengęs dar vienu žingsniu į priekį", - sakė Baudet.