Antanas Kandrotas: Džiaugiuosi, man pavyko įrodyti, kad Lietuvoje nėra žodžio laisvės!

Autorius: Knygnešys Šaltinis: https://www.facebook.com/knygn... 2022-02-09 17:11:00, skaitė 459, komentavo 5

Antanas Kandrotas: Džiaugiuosi, man pavyko įrodyti, kad Lietuvoje nėra žodžio laisvės!

Taip vadinamas "teismas" sėkmingai įvykdė kriminalinės Landsberg grupuotės ir VSD užsakymą: artėjant Vasario 16-osios Landsberg nušvilpimui, pats baisiausias ir pavojingiausias "ramybės drumstėjas" Antanas Kandrotas siunčiamas už grotų.

Lietuvos apeliacinio "teismo" "teisėjų kolegija" (trys štukos kišeninių teisėjukų — tipi6ka NKVD "troikė") priėmė sprendimą sugriežtinti pirmosios instancijos teismo nuosprendį ir priteisė Antanui Kandrotui vienerius metus ir devynis mėnesius kalėjimo už "finansinius nusikaltimus". Viena smulkmenėlė, dėl bylos, pagal kurią yra nuteistas visuomenininkas, šiuo metu vyksta STT ikiteisminis tyrimas — įtariama, kad FNTT prokuroras 2017 metais užvedęs šią ir kitas "finansinių nusikaltimų" bylas, jas kartu su bendrininku paprasčiausiai klastojo, taip prievartaudamas iš neva "nusikaltėlių" kyšių už bylų nutraukimą.

Tai yra, STT ikiteisminio tyrimo duomenimis VISI KALTINIMAI Antanui Kandrotui YRA SUKLASTOTI, tačiau Landsberg kriminalinės grupuotės ir VSD užsakymą atidirbinėjantys patys teisingiausi Visatoje teismai — Lietuvos Apeliacinis, to "netyčia" nepastebi.

FANTASTIŠKO ĮŽŪLUMO IŠGAMOS!

Antanas Kandrotas: "Džiaugiuosi, man pavyko įrodyti, kad Lietuvoje nėra žodžio laisvės!"

LANZBERGINĖ SISTEMA BIJO IR KRITIKUS LIKVIDUOJA - NEPASIDUOKIME!!!

https://fb.watch/b3fUinyfH6/

PERSEKIOJIMAS PASITEISINO, SUSIDOROJIMAS ĮVYKDYTAS. KAS BUS KITAS?

https://fb.watch/b3fXLp94GR/

Antano Kandroto vaikams dabar labai reikalinga parama. Tai galite padaryti apsilankę www.celofanas.com