Maidaninės žiurkės bėga iš skęstančio laivo - lietuviškam šūdeličiui užimti žemo-aukšto starto pozą !

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-02-14 12:22:00, skaitė 678, komentavo 4

Maidaninės žiurkės bėga iš skęstančio laivo - lietuviškam šūdeličiui užimti žemo-aukšto starto pozą !

Penktasis Ukrainos prezidentas, Europos solidarumo partijos lyderis Petro Porošenka skubiai pradeda išvežti savo šeimą ir valiutą grynaisiais į užsienį.

Tinklaraštininkas Jurijus Gavrilečko apie tai paskelbė „Facebook“.

"Piotras Aleksejevičius skubiai išsiveža savo šeimą ir grynuosius pinigus į užsienį. Ir ne šiaip... matyt, prisimindamas savo 'kovinę praeitį', persikraustymui ketino iš Nacionalinio banko išsinuomoti du šarvuotus sunkvežimius, kuriais šie gabena atspausdintus pinigus iš Nacionalinio banko", – rašo jis.

Tačiau, pasak Gavrilečkos, Porošenkos planams trukdė SBU (liet. VSD) ir OP (prezidento ofisas).

"Kada SBU apie tai pranešė Prezidentūrai, nuomos sutartis buvo užblokuota. Nors prezidentūros vadovo pavaduotojas Andrejus Smirnovas dar spėjo gauti papeikimą už tai, kad nenumatė tokio 5-ojo prezidento žingsnio”, – pažymėjo tinklaraštininkas.

Porošenka, jo žiniomis, sugebėjo greitai susitarti su Achmetovu dėl keturių inkasatorinių autobusų suteikimo PUMB bankui.

Gavrilečko pridūrė, kad dabar Porošenka gali derėtis su vietiniais ekspertais dėl „reguliuojamų sienos kirtimų aplinkkeliu“ ir suteikti savo kortežui galimybę laisvai kirsti sieną.

„Taigi, greičiausiai, šiuo metu ant Achmetovo autobusų klijuojami logotipai ir ruošiamasi sunkiai ir pavojingai misijai. Ir, skirtingai nei Tomo Kruzo „neįmanoma“, ši gali būti visai įmanoma. Na, kaip Saakašvilis iš Lenkijos į Ukrainą, tik priešinga kryptimi...“ – padarė išvadą jis.

Na o šiandien (13.02.2022) iš Ukrainos prasidėjo tikras verslo lėktuvų bėgimas po to, kada buvo paskelbta, kad virš Ukrainos nutraukiami oro skrydžiai.

Verslo reaktyviniai lėktuvai, kaip taisyklė, yra dviejų variklių vidutinio nuotolio reaktyviniai lėktuvai sukomplektuoti verslo klasės salonais, talpinančiais nuo 5 iki 50 žmonių, skirtų VIP keleiviams vežti.

Iš Kijevo jie skrenda į Nicą, Miuncheną, Vieną, Kiprą ir kitas ES šalis.

Be to, iš Dniepro (Dnepropetrovskas) išskrido keli privatūs lėktuvai, kurių paskirties taškai nežinomi.

Vien tik dabar (19:34, 13 vasario 2022) Ukrainos padangėje yra penki privatūs lėktuvai, kurie skrenda už šalies ribų. Ir šis procesas tęsiasi visą dieną.