Vakar Zigmundas Freudas aplankė Nausėdą: „Froido liapsusas“ giedant Lietuvos himną

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-17 17:09:00, skaitė 602, komentavo 4

Vakar Zigmundas Freudas aplankė Nausėdą: „Froido liapsusas“ giedant Lietuvos himną

Vakar Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda pademonstravo, kaip praktiškai veikia „Froido lapsusas“. Giedodams himną prieš Vasario 16 skirta ceremoniją, kurioje buvo apdovanojamas net nenaudėlis, apdergęs valstybinę vėliavą, Prezidentas paragino dirbti „savo naudai.“

„Respublikoje“ rašoma:

„Valdžia nuolat moko paprastus piliečius, kaip dera ar nedera švęsti šventes, tačiau pati vis sugeba susimauti. Vakar, švenčiant Vasario 16-ąją, susimovė ir prezidentūra su prezidentu priešakyje. Per valstybės apdovanojimų teikimo ceremoniją himną bandyta sugiedoti 2 kartus ir abu kartus - nesėkmingai. Iš pradžių niekas nepasirūpino, kad laiku pradėtų giedoti tam reikalui pakviestas operos solistas. Tada Nausėda ėmėsi tvarkdario vaidmens ir paragino giedoti dar kartą. Viską vainikavo prezidento kliurka. Nors Kudirkos giesmėje aiškiai parašyta „tegul dirba Tavo naudai", prezidentas sugiedojo „savo naudai". Kita vertus, gal čia visai ne kliurka. Gal prezidentas taip išreiškė savo poziciją, būdingą daugeliui valdžios atstovų. Tai, kad moka dirbti savo naudai, jie yra įrodę ne kartą. Dirbti Lietuvos naudai nelabai norisi, tai negi giedosi taip, kaip iš tiesų nėra?“

Ta žmogaus psichikos vingrybė, kai meluojantis žmogus pasąmoningai suklysta ir atsiskleidžia, ką jis iš tikrųjų galvoja konkrečiu klausimu, turi savo terminą - „Freudo Lapsusas.“

Nausėda visą savo gyvenimą dirbo tik savo naudai, ne Lietuvos, ne žmonių, todėl ir sugiedojo „Froido lapsusą“.

"Froido lapsusas“ - išduoda slapčiausias individo svajones ir troškimus. Vargu ar yra žmogus, kuris bent kartą gyvenime nebūtų susidūręs su šiuo reiškniu.

Froidas šį reiškinį aprašė savo studijoje "Kasdienio gyvenimo psichopatologija" (1901 m.). Autorius  teigė, kad tokie "klaidingi veiksmai" (išlygos, pasimetimas ir pan.) atsiranda tada, kai Ego ima dominuoti prieš Supersavąjį Aš ir dėl to daro lemiamą įtaką Savojo Aš veiksmams ir apraiškoms. Tokios situacijos dažniausiai pasitaiko esant psichinei įtampai arba greitai kalbant ar rašant. Šis reiškinys atspindi individo "pasąmonę".

Nepaisant akivaizdaus absurdiškumo ir nekaltumo, Froidas atmetė tokius veiksmus kaip banalius, laikydamas juos psichologiškai reikšmingais, išorine neišspręstų pasąmonės konfliktų ir išstumtų troškimų išraiška. Kaip ir sapnus, Froidas parapraktiką laikė potencialiu "keliu" į pasąmonės paslaptis.

Ryškiausias Nausėdos nesiskaitymo su Tautos interesu pavyzdys - yro jo namas, pastatytas regioniniame parke, dėl kurio jis teisėsi su visuomene!!!

AVvXsEid7B9QI-baTQhu_J7L9PF2JQBM0BPjnar_iK9fOeCTiNYi1KaS311r0ukSOmB_mT34Ze4RQrnEhPdpc7KpeA27Z9BLxlOHbxa274JqU7aEDCXuWcddlfxKLK1bbjJdWdkT-sa_Feej025yZy54MV08h68jLNd7thMTcIgYf76Aytm1XculU1VFiPKc=w501-h332

Skaityti plačiau:

https://laisvaslaikrastis.lt/kuo-skiriasi-baisus-prezidento-g-nausedos-namas-pavilniu-regioniniame-parke-nuo-istoriniu-dusu-palangoje/

https://lebionka.blogspot.com/2019/02/nauseda-pavojus-valstybei.html

Ištrauka iš šio straipsnio:

Nausėdos nuopelnai Vilniui

O gal gi ponas Nausėda turi kokių nors mums nepagarsintų nuopelnų Lietuvai, ne tik transnacionaliniams pinigų maišams?

Aš, Vilniaus gyventojas, žinau vieną jo „nuopelną“ – tai stiklinė troba, apvožusi seno namelio griuvėsius, kurią Nausėda kiauliškai, perkamų teisėjų padedamas, susirentė vienoje iš gražiausių Vilniaus vietų; tokį išsigimusį juodą stiklo kubą Pavilnių regioniniame parke, Belmonte, greta nuostabios Vilnelės kranto Pūčkorių atodangos. Tuo jis mums visiems parodė, kad deda „skersą“ ant visuomenės intereso, kad mes visi esame šiukšlės prieš visagalį pinigą, kad viešą interesą galima ignoruoti į jį valytis kojas.

images%2B%25282%2529.jpg

Pūčkorių atodanga – Pavilnių regioniniame parke - valstybės saugomas gamtos paminklas. Tai, ko gero, aukščiausia ir įspūdingiausia Lietuvoje atodanga, kurią suformavo Vilnios upė. 2013 metais čia buvo įrengta Pūčkorių atodangos apžvalgos aikštelė. Aikštelėje pastatytame informaciniame stende atskirai išskirtas G. Nausėdos namas. Lentelėje apie Nausėdos barbarizmą rašoma: „Pastato projektui pritarta teismų sprendimu.“

Be to, 2017 metais paaiškėjo, kad Nausėda ne tik barbaras, nesiskaitantis su visuomenės interesu, bet ir žemgrobys, iš regioninio parko bandęs pavogti beveik keturis arus valdiškos žemės. Šį kartą jis nesikreipė į teismus ir tvorą nuo užgrobtos žemės nukėlė. Gal žinojo, kad jo šeimininkai rengia jam Lietuvos prezidento postą?

puckoriu-g-73650098.jpg

Kodėl aš taip manau? Tai rodo šio abejotinos moralės transnacionalinio banko klerko „kėlimas“ kandidatu į prezidentus, nors kol kas tik perkamose apklausose, bet tai mums signalas!

Dažnai Gitanas Nausėda įvardijamas, kaip „garsus ekonomistas“. Tik ką bendro turi darbas banke su ekonomika? Šiandieniniai bankai yra gryniausia antiekonomika. Šiandieniniai bankai – pinigų padirbinėtojai, kurie gamina pinigus iš oro, pasinaudodami nepilnu rezervavimu, ir apvaginėja visuomenę.

Nausėda – užsienio valstybės įtakos agentas

Mano nuomone, Lietuvos demokratijai iškilo rimta grėsmė - Lietuvos prezidento rinkimuose dalyvauja užsienio valstybės agentas, kuris atstovauja svetimos valstybės interesams. To negalima leisti!

P.S. Nausėda visą gyvenimą dirbo tik savo, o ne Lietuvos naudai. Freudas buvo teisus.