Valdžia importuoja slavus ir naikina lietuvių Tautą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-25 00:16:00, skaitė 616, komentavo 9

Valdžia importuoja slavus ir naikina lietuvių Tautą

Drįstu teigti, kad šitų „pabėgėlių“ vežimas – yra noras galutinai sunaikinti Lietuvą. Vakar LRT rodė reportažą iš Kijevo, kur aršus lietuvių tautos nedraugas Vilniaus meras Remigijus Šimašius, sutrukdęs Sostinėje pastatyti Vytį, inicijavęs pirmojo mūsų kariuomenės vado K.Škirpos vardu pavadintos alėjos pervadinimą, sprendė Ukrainos gyventojų importo į Lietuvą klausimus (14:20).

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000202141

Simboliška, šioje LRT laidoje yra ir reportažas apie gyventojų Lietuvoje drastišką mažėjimą (18:00). Tuojau po šio reportažo seka kitas, apie baltarusių importą į Lietuvą (21:20). Jame Ekonomikos ir inovacijų viceministrė Jovita Neliupšienė susitinka su Vilniuje įsitvirtinusių baltarusiškų įmonių atstovais. Čia veikia 44 kaimynų įmonių, dar tiek jų rengiasi persikelti. Į Vilnių jau persikraustė 2000 baltarusių. Laidoje rodoma ir Lietuvoje reziduojanti „prezidentė“ Svetlana Tichanovska

„Šiandien išgirdome, kad palaikymą čia turi bet koks verslas. Sukurtos sąlygos, kad visi čia jaustųsi patogiai, ir mes labai dėkingi už tokius žingsnius, kurie padeda persikelti mūsų savarankiškiems verslininkams ir stambioms įmonėms. Šio forumo tikslas – telkti Baltarusijos verslą užsienyje“, - sakė Tichanovskaja ir pažymėjo, kad į Lietuvą gali trauktis baltarusių verslas ir iš Ukrainos: „Turint omenyje, kaip rutuliojasi situacija, bus Ukrainos verslo banga (į Lietuvą) ir baltarusių banga iš Ukrainos."

Viceministrė tvirtino, kad „Lietuva bus pasiruošusi juos priimti“. Tuo tarpu lietuviški verslai, esantys Ukrainoje, „suka galvas, ką daryti“, tvirtinama laidoje.

Jau keli metai stebime, kad dalis Lietuvos verslininkų trykšta laime, kad gali vežti pigius statybininkus ir vairuotojus iš Ukrainos, dempinguoti lietuvius ir toliau juos varyti lauk iš Lietuvos. Protaujantys žmonės supranta, kad ukrainiečiai ir baltarusiai praktiškai neasimiliuos Lietuvoje, dauguma jų čia greičiau taps lenkais ar rusais. Iš štai tokių atvykėlių didele dalimi ir formavosi sovietmetyje Vilnijos kraštas. Būtent čia, Šalčininkų rajone, 1989 metais buvo skelbiama lenkų autonomija.

Demografinė padėtis Lietuvoje tragiška, apie tai rašo net kaimyninės Rusijos spauda:

AVvXsEirVjBSPF2SJpbWkIQ01ojGFYOFf2Y8ToW2glYDJMSI6ZdGkYIkNEfNFCNRdJL80HpHQwz96kLQIFqv2GrcvKgR7ivGvKxuoasHNmKAUgiF_qdy52U_HQgOfRAXmd_dt5WCkHbb8R9v1SOTedS30OKb0Xnng4samfADGkog9itcjsmIdWNPGL-J9DmFpg=w460-h276

vasario 23, 2022