Nusikaltimas prieš ES žmones: Von der Leyenų šeimos ir korporacijos „Pfizer“ 36 milijardo dolerių vertės sandėris (I dalis)

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-02-26 05:15:00, skaitė 935, komentavo 0

Nusikaltimas prieš ES žmones: Von der Leyenų šeimos ir korporacijos „Pfizer“ 36 milijardo dolerių vertės sandėris (I dalis)

Pasak žurnalisto Ehdeno Biberio, atėjo laikas plačiai kalbėti apie Europos Komisijos prezidentės Ursulos von der Leyen vyrą dr. Heiko von de Leyeną, vadovaujantį genų terapija užsiimančiai korporacijai „Orgenesis“, 2008 metais įkurtai JAV. Šis tyrimas, kurį pristato E. Biberis, 2021 metais buvo atliktas rumunų žurnalisto Adriano Onciu. Iš pradžių jis publikuotas jo feisbuko paskyroje, tačiau vėliau E. Biberis nusprendė jį perpublikuoti ir rekomendavo tai padaryti visiems, kam rūpi prie ES žmones vykdomi nusikaltimai. Rumunijoje ir ES šis tyrimas buvo bandomas sunaikinti ar bent jau cenzūruoti.

Nors Europos prokuratūra (EPPO) nesiėmė jokių veiksmų dėl lengvai numatomų priežasčių, mes ir toliau pateikiame su „Pfizer-Ursula“ byla susijusią stulbinančią informaciją. Oficiali, patikrinta informacija. Jokių pasakų prieš miegą. Šio tyrimo rezultatai yra sprogstamojo pobūdžio.

Šie rezultatai nedviprasmiškai rodo nešvarų aukščiausių ES politikų ir didžiosios farmacijos mafijos derinį COVID-19 pandemijos įkarštyje. Jie pasityčiojo iš šimtų milijonų žmonių, kuriuos terorizuoja melaginga propagandos sistema, gyvenimo, sveikatos ir laisvių. Jie, siekdami tik pelno, peržengė mūsų galimybių ribas, suleisdami milijardus vakcinų (gerokai daugiau, nei mums reikėjo). Didžioji suma yra apie 36 mlrd. dolerių. Tai reiškia 1,8 milijardo „Pfizer“ vakcinos dozių, dėl kurių Europos Sąjungos vadovas visiškai neskaidriai derėjosi su farmacijos bendrovės vadovu Albertu Bourla, kaip buvo minėta mano ankstesniuose straipsniuose, kuriuos vis dar galima rasti Mediafax.ro (naujienų agentūros) svetainėje, jei nėra „techninių problemų“.

Papasakosiu trumpai, pirmoje dalyje, su mažiau skaičių, bet pakankamai nuorodų ir veikėjų vardų, nes tai išplaukia iš tiesioginių ir netiesioginių liudijimų, kartu sudėjus. Vyriausioji prokurorė Kovesi gali nuspręsti, ar šį tyrimą perkelti į kitą lygmenį. Patikrinti bankų sąskaitas, pinigų srautus tarp įmonių, paprašyti FTB paramos Niujorke ir Briuselyje ir nuteisti kaltininkus, kaip jis padarė su daugeliu garsių Rumunijos politikų. Reikia tik noro tai padaryti. „Pfizer“ neatspari pirmajam pažeidimui.

Jis minimas daugybėje bylų, kai kurios iš jų yra net baudžiamojo pobūdžio, tačiau iki šiol niekas nepripažino savo kaltės. JAV prokurorai ją tiesiogiai stebėjo, tačiau bylos dar nebaigė ir nenuteisė nė vieno iš susijusių vykdomųjų direktorių. 36 mlrd. dolerių vertės verslo raktas yra Ursulos von der Leyen vyras. Iki COVID-19 pandemijos protrūkio ir dar ilgai po jos debiuto niekas nebuvo girdėjęs apie gydytoją Heiko von der Leyeną, Briuselio pirmosios ponios vyrą. Kitaip tariant, jis yra Europos vyriausybės vadovo jaunikis. Nuo 2007 m. Leyenai gyvena netoli Hanoverio (Vokietija), Heiko iš tėvų paveldėtame sklype. Jie turi septynis vaikus ir vieną anūką.

Ir dabar mes prisimename. Pandemija Rumunijoje prasidėjo 2020 m. kovo mėn. Po kelių mėnesių, 2020 m. gruodį, palyginti nežinomas vokiečių gydytojas tiesiogiai patenka į labai galingos didelės farmacijos bendrovės Jungtinėse Amerikos Valstijose direktorių valdybą. Ne, tai ne „Pfizer“. Tai būtų per daug paprasta ir per daug efektinga. Dr. Heiko buvo perkeltas už vandenyno „dėl tarnybinių priežasčių“ būtent į vieną bendrovę, kuri yra įrodžiusi savo patirtį mARN technologijos srityje. Tai buvo „Orgenesis Inc. Tuo metu „Orgenesis“ ekspertai nerimavo dėl vėžio gydymo ir eksperimentų.

Tačiau staiga atsirado galimybė: pandemija! Taigi, geri „Pfizer“ žmonės iš karto pasišaipė iš horizonte besiformuojančio milžiniško verslo. Jie buvo to ekspertai, ar ne? Ryšys tarp dviejų JAV bendrovių „Pfizer“ ir „Orgenesis“ yra daugiau nei akivaizdus. Jų nuosavybėje yra Niujorko vertybinių popierių biržoje kotiruojamų investicinių fondų. Vėliau apie tai išsamiau papasakosiu.

Vis dar nežinome, ar savininkas pasikeitė staiga iš Vokietijos atvykus Heiko von der Leyen (deryboms?), ar taip buvo visada. Mes tai sužinosime. Tačiau faktas, kad Ursulos vyras atsidūrė „Orgenesis“ valdyboje kaip kvadratinis kaištis apvalioje skylėje. Beveik niekas jo biografijoje nerekomenduoja jo į pirmąsias „medicinos direktoriaus“ pareigas. Kitaip tariant, vienas iš vadovų per metus gaudavo mažiausiai 1 mln. dolerių atlyginimą.

Sutapimas buvo netikėtas. Kodėl Heiko prisijungė prie „Orgenesis“ valdybos būtent 2020 m. gruodį, lieka atviras klausimas, kuris atskleidžia viso šio reikalo paslaptį. Verta paminėti, kad pirmoji vakcina Rumunijoje buvo paskiepyta tą patį mėnesį. Jį paėmė medicinos slaugytoja. Vėliau viskas vyko greitai.

2021 m. pavasarį, iškart po Heiko atvykimo į „Orgenesis“, politiniu lygmeniu vyko intensyvios derybos. Jo žmona keitėsi SMS žinutėmis ir skambino tiek su „Pfizer“ generaliniu direktoriumi, tiek su jos vyru, kuris yra netoli „Pfizer“. Ankstesniuose „Mediafax“ straipsniuose rašiau, kad ponios Ursulos von der Leyen SMS žinutės ir skambučiai staiga dingo iš jos telefono, o tai labai nustebino ombudsmenę Emily O’Reilly (savotišką liaudies gynėją, tačiau Europos lygmeniu).

Tačiau tai buvo ne pirmas kartas, kai Ursula von der Leyen savo telefone ištrynė visus pėdsakus taip, kad pranoko Hario Poterio įgūdžius. 2021 m. gegužės 8 d. buvo paskelbta didžioji naujiena. Europiečiams palengvėjo. Ursula von der Leyen sudarė sandorį su „Pfizer“ dėl 1,8 mlrd. vakcinos dozių. Nebuvo paminėta jokia suma vienai dozei, nes toks skaidrumas, žinoma, nebuvo būtinas, ypač kai vienas doleris daugiau ar mažiau iš viso reiškia 1,8 mlrd. dolerių, daugiau ar mažiau.

Tai - pinigai iš mūsų, rumunų, bulgarų ir vengrų, kišenės. Skiepytas ar ne, tai neturėjo jokios reikšmės. Nesant oficialių statistinių duomenų ir skaičių, manoma, kad šio verslo vertė yra apie 36 mlrd. dolerių, o tai sudaro apie 20 dolerių už dozę. Kadangi buvo užtikrintas „maksimalus“ skaidrumas, netiesioginiai įrodymai yra tokie patys. Tai pagrįsta tik faktais, skaičiais ir oficialiais pranešimais, kuriuos man pavyko surinkti iki šiol, nesant jokios „kovos su korupcija didvyrės“, vyriausiosios prokurorės Lauros Codrutos Kovesi, iniciatyvos. 38 mlrd. dolerių vertės sutartyse numatyti „vykdymo mokesčiai“.

Kadangi Rumunijos merų sumos yra labai mažos, jie nurodo 10-15 procentų komisinių. Briuselis naudoja nedidelius komisinius, tačiau išvestus iš labai didelių verčių. Pelnas taip pat didžiulis. Man asmeniškai buvo šiek tiek sunku apskaičiuoti 2 % nuo 38 mlrd. Jis tampa 760 mln. dolerių „mokestis už veiklos rezultatus“.

Jei dabar paklaustumėte Nacionalinio investicijų fondo steigėjo Sorino Ovidiu Vantu, jis jums pasakytų, kad atitinkama suma (arba net padvigubinta, nes visada yra vietos daugiau) buvo greitai, gerai ir elegantiškai pervesta iš „Pfizer“ pelno į „Orgenesis“ kaip „premija už rezultatus“ ponios vyrui, medicinos direktoriui, kuris neseniai nusileido deryboms.

Tačiau tai galėtų įvykti tik tuo atveju, jei prokuroras Kovei bendradarbiaudamas su FTB, JAV ir Europos prokurorais galėtų patikrinti kai kurias banko sąskaitas. Ir, žinoma, jei buvusi NAD (Nacionalinio antikorupcijos direktorato) vadovė turi mažai nepaperkamo asmens auros, kuri ją atvedė į Briuselį, į Ursulos von der Leyen aplinką. Siūlau jums pateikti visą bylą su oficialia informacija, surinkta iš patikimų šaltinių ir ryšių, jei neturite pakankamai darbuotojų. Viskas nemokamai, tik grąžinamas DHL paslaugos mokestis. Patikrinti duomenys, jokių pandeminių netikrų naujienų, kurias propaguoja nežinia kokios neaiškios svetainės.

Būtent dėl to, kad skaitytojai gali susidurti su painiava skaitydami tokį failą, nusprendžiau jį pateikti kaip serijinę istoriją. Čia pateikiamas bendras vaizdas, siužetas. Grįžęs pateiksiu išsamią informaciją: pavardes, įmones, svarbius akcininkus, biografijas, tiesioginius ir netiesioginius ryšius. Ponia Koveši žino, kur mane rasti – provincijos mieste Jasuose, kažkur Rumunijos šiaurės rytuose. Labai artimas rusams, kaip pasakytų grotažymes mėgstantieji.

Galiu tik tikėtis, kad ji padarys nedidelę pertraukėlę nuo bulgarų automobilių kontrabandininkų persekiojimo ir susitelks ties rimtesnėmis problemomis, pavyzdžiui, tikra Europos korupcija. Artimiausiomis dienomis tapsite skandalingo tinklo liudininkais, nes politikai, ranka rankon su didžiaisiais farmacininkais, pasinaudojo šia pandemija, kad praturtėtų mūsų visų europiečių sąskaita.

Šaltinis 

Antra dalis