Naciai Ukrainoje naudoja Sirijos teroristų taktiką – Rusijos gynybos ministerija

Autorius: Lietuvis Patriotas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-02-28 01:45:00, skaitė 479, komentavo 1

Naciai Ukrainoje naudoja Sirijos teroristų taktiką – Rusijos gynybos ministerija

Ginkluotos Ukrainos nacionalistų gaujos, sekdamos teroristų pavyzdžiu Sirijoje, Ukrainoje naudoja transporto priemones su didelio kalibro kulkosvaidžiais, vasario 26 dieną per instruktažą sakė Rusijos gynybos ministerijos atstovas Igoris Konašenkovas.

„Nacionalistiniai batalionai naudoja vadinamuosius „banderų automobilius“, kurie yra padidinto pravažumo ir yra aprūpinti didelio kalibro šaulių ginklais ar minosvaidžiais. Tokią taktiką naudoja tarptautiniai teroristai Sirijoje“, – sakė Konašenkovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad nacionalistų daliniai, arti Ukrainos miestų gyvenamųjų rajonų, stato artilerijos ir reaktyvinės artilerijos (Град) sistemas.

Anot jo, tai daroma tikintis, kad iš Rusijos pusės bus atidengta atsakomoji ugnis ir nukentės civiliai. „Ukrainos nacionalistų vadovybė naudoja tuos pačius metodus kaip ir teroristai“, – sakė Konašenkovas.

Primename, kad ankstų vasario 24-osios rytą Rusijos Fedreacijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė specialios karinės operacijos Ukrainos teritorijoje pradžią. Tokį žingsnį jis aiškino būtinybe apsaugoti Donecko ir Lugansko liaudies respublikas nuo nacionalistinio Kijevo režimo, taip pat Šiaurės Atlanto aljanso, kuris jau pradėjo plėtoti Ukrainos teritoriją ir joje kurti savo karinę infrastruktūrą.

Šaltinis https://rossaprimavera.ru/news/1a996e30