Po signatarės Zitos Šličytės kalbos Seime apsitriedė visas antilietuviškas PEDERASTYNAS!

Autorius: STOP PYDERAMS Šaltinis: https://youtu.be/XPU9SgRtf4Q... 2022-03-12 01:26:00, skaitė 1640, komentavo 48

Po signatarės Zitos Šličytės kalbos Seime apsitriedė visas antilietuviškas PEDERASTYNAS!

Per iškilmingą Kovo 11-osios minėjimą Seime sveikinimo kalbą pasakė Signatarų klubo atstovė, buvusi LTSR Aukščiausios tarybos deputatė ir Nepriklausomybės akto signatarė Zita Šličytė. Savo kalboje ji išdėstė kokių laisvės siekių vedina Lietuvių Tauta ėjo į mitingus ir vadavosi iš "tautų kalėjimo" ir sulygino su tuo, kokios korumpuotos, nunarkašintos ir per analinę angą išžagintos "laisvės" susilaukė realybėje.

Viduryje Zitos Šličytės kalbos salėje susirinkę vagys, narkomanai, pederastai ir kiti iškrypėliai pradėjo kelti triukšmą, o signatarei, paklausus ar Lietuvoje nebeliko žodžio laisvės ir pasiūlius palikti salę tiems, kam nepatinka jos nuomonė - LANDSBERG šaikos atstovai ir jų garbūs lėlininkai, šūdo srove paplūdo pro duris:

https://youtu.be/XPU9SgRtf4Q

Tačiau tuo  vagių, narkomanų, pederastų ir kiti iškrypėlių demaršas nesibaigė - atsitokėjęs nuo pirmo išgąsčio antilietuviškas PEDERASTYNAS, pradėjo savo virtualią kovą feisbukuose ir internetuose. Zita Šličytė dabar kaltinama visomis įmanomis ir neįmanomis nuodėmis - diskriminacija, neapykantos skatinimu, Kremliaus propagados platinimu, valstybės išdavimu, tarnyste Putinui ir t.t. ir pan.

Sveikinu visus - nuo šiol Kremliaus agentų gretose vienu sąžiningu žmogumi daugiau!