Tratas: Raganų medžioklė įsisiūbuoja pilnu tempu

Autorius: Tratas Šaltinis: https://www.facebook.com/10004... 2022-03-14 23:31:00, skaitė 565, komentavo 4

Tratas: Raganų medžioklė įsisiūbuoja pilnu tempu

Na ką, mieli žmonės. Raganų medžioklė įsisiūbuoja pilnu tempu. Turbūt daugelis matė vakaryksčius spaudos pranešimus apie mane. Jie atsirado po to, kai nepasisekęs aktoriukas ir kažkoks komunikacijų specialistas nusprendė pasikelti savo nulinius reitingus pažemindami kitą. Tai jie padarė ištraukdami iš pilnos diskusijos konteksto vieną komentarą, kuris, sutinku, buvo labai kontraversiškas ir netaktiškas. Džiaugiuosi, kad norimo efekto jie nesulaukė, netgi priešingai.

Kaip ir paprastai tokiais atvejais, sulaukiau labai daug palaikymo. Nustebino tai, kad sulaukiau palaikymo ir iš savo srities atstovų, nuo kurių mano darbai ir pajamos tiesiogiai priklauso. Tai tik įrodo, kad adekvačių žmonių dar yra labai daug. Jie supranta, kad tai tebuvo komentaras, skirtas vienam žmogui, o ne facebook postas (įrašas) skirtas informacijai skleisti. Jei būtų paviešinę pilną diskusiją, aiškiai matytų, kad tai tebuvo abejonė, diskusija apie alternatyvią informaciją, o ne kažkokie konkretūs teiginiai. O tikėti viskuo, nei kiek nekvestionuoti mainstream žiniasklaidos po dviejų metų kvailinimo gali tik visiški “educated”.

Na, o to iniciatorius Marių Čižauską ir Alką Paltaroką noriu pasveikinti - Stalinas jumis didžiuotųsi. Patikrinti KGB metodai veikia. Sekti, rinkti medžiagą, skųsti vieni kitus ir ypatingai tuos, kurie užduoda klausimus, ar bent centimetru nuklysta nuo oficialios nuomonės. Tikiuosi jums tai padėjo pasijausti svarbiems, gavote taip trokštamą dėmesį ir ‘big brother’ patapšnojimą per petį.

Grįžtant prie rimtų temų, tai manau, kad tolimesnis tautos skaldymas ir neapykantos kurstymas persiduos ateities kartoms. Jei greitu metu niekas nesikeis, tai mūsų atžaloms teks iš naujo mokytis Ezopo kalbos. 30 metų bandėme eiti kita kryptim, vakarietiška, laisva kryptim, kur žodžio laisvė, žmogaus prigimtinės teisės, demokratija yra esminiai siekiai. Deja, ekstremalūs leftistai ir KGB palikuonys pamindami Konstituciją vis bando mus gražinti atgal į TSRS.

Linkiu stiprybės visiems, kurie turi savo įsitikinimus, ieško tiesos ir nori geriausio savo Tėvynei. Tokiems kaip mes atėjo sunkūs laikai, bet noriu tikėti, kad zombiai galiausiai atsibus, kai supras į kokius spąstus buvo įvilioti.