Kaip konservatnykai parduoda Lietuvą. Skandalas dėl elektros tiekimo ir kainų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-03-30 15:36:00, skaitė 497, komentavo 5

Kaip konservatnykai parduoda Lietuvą. Skandalas dėl elektros tiekimo ir kainų

Šiandien pasirodė puiki Arturo Orlausko analitinė video laida „O jei rimtai“ "Kodėl Lietuva brangiai moka už elektrą KGB'istams?"

https://www.youtube.com/watch?v=qz7TgFVa27g

LRT šiandien irgi nagrinėja mafijozinio garbaravičių klano sąsajas su Rusijos KGB.

Čia rašoma, kad „žinomas verslininkas Jonas Garbaravičius nutarė pasitraukti iš energetikos kompanijos „Inter Rao Lietuva“ valdymo“.

LRT rašoma: „J. Garbaravičius „Inter Rao Lietuva“ valdyme dalyvavo nuo 2008 metų, eidamas valdybos ir stebėtojų tarybos nario pareigas. Iš valdybos verslininkas pasitraukė dar 2012 m., o stebėtojų tarybos nario kėdę atlaisvino kovo 2 d., rodo Registrų centrui pateiktas J. Garbaravičiaus atsistatydinimo pareiškimas. Ar iš „Inter Rao Lietuva“ akcininkų struktūros trauksis su J. Garbaravičiumi susijusi bendrovė „Scaent Baltic“, kol kas nežinoma.“

Pažymima, kad J.Garbaravičius priklauso žinomai Lietuvos verslininkų ir politikų, siejamų su konservatoriais, giminei. Jo tėvas – buvęs Seimo narys Ramūnas Garbaravičius. Buvęs Kauno meras Arvydas Garbaravičius – žinomo verslininko dėdė.

„Inter Rao Lietuva“ akcininkų struktūra: Rusijos energetikos milžinė per dukterinę įmonę Suomijoje disponuoja kontroliniu akcijų paketu, o su Garbaravičių šeima susijusi Lietuvos bendrovė „Scaent Baltic“ turi kiek daugiau nei 29 proc. akcijų. „Inter Rao Lietuva“ sąskaitos įšaldytos dėl turtinio ryšio su Igoriu Sečinu, Vladimiro Putino bendražygiu.

https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/1656901/jonas-garbaravicius-traukiasi-is-inter-rao-lietuva-stebetoju-tarybos