Orbanas: pasiekėme didelę pergalę!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-04-04 16:08:00, skaitė 314, komentavo 23

Orbanas: pasiekėme didelę pergalę!

Pergalė tokia didelė, kad ją galima pamatyti iš Mėnulio, bet neabejotinai iš Briuselio, sakė ministras pirmininkas savo pergalės kalboje.

Dar niekada neturėjome tiek daug priešininkų, bet jei susivienysime, mūsų nesustabdysime. 

Vengrijos opozicijos lyderis Peteris Marki-Zai pripažino pralaimėjimą. Apdorojus 98 proc. balsavimo biuletenių, opozicinis blokas surinko apie 35 proc. balsų.

Nuotraukoje:Viktoras Orbanas kalba per valdančiųjų partijų rezultatų priėmimą Bálna rūmuose (MH/Tamás Purger nuotrauka). 

Savo kalboje, pasakytoje prieš pat 23 val. ant scenos priešais Bálna renginių centrą, Ministras Pirmininkas sakė, kad "pasiekėme didžiulę pergalę, tokią didelę, kad ją galima pamatyti iš Mėnulio, bet neabejotinai ir iš Briuselio".

"Mes atrodome gerai, atrodome geriau, galbūt dar niekada neatrodėme taip gerai kaip šį vakarą", - sakė Ministras Pirmininkas, kurio kalbą pertraukė keli susirinkusių šalininkų šūksniai "Viktor-Viktor" ir "Ria-ria Hungária".

Priešais nacionalinėmis spalvomis nušviestą Bálna pastatą Viktoras Orbanas padėkojo visiems už įdėtą darbą siekiant pergalės. Buvo smagu, tai buvo vyriškas darbas, buvo gera su jumis kovoti", - sakė jis ir pridūrė, kad taip pat dėkoja visiems už gerus linkėjimus, sveikinimus, pliaukštelėjimus per nugarą, padrąsinimus, darbo valandas ir maldas.

Jis ypač pasveikino vengrus, kurie "iš už sienos" stebi valdančiąsias partijas. Dėkojame už jūsų pagalbą, nes tai suteikė mums galimybę jiems padėti", - pridūrė jis. V. Orbanas sakė Užkarpatės vengrams laikytis, nebijoti, nes tėvynė yra su jais.

Jis padėkojo vengrų rinkėjams, sakydamas, kad dės visas pastangas, jog nusipelnytų šį vakarą iš jų gautą pasitikėjimą.

"Žinome, kad svarbiausia yra kuklumas, kuo didesnė pergalė, tuo didesnis kuklumas, ir pripažinkime, kad šį vakarą turime būti kuklūs", - sakė jis.

Jis padėkojo 100 000 valdančiųjų partijų savanorių. Jis apibūdino juos kaip "ne robotus, ne samdinius, o savanorius, kurie myli savo šalį, todėl yra pasirengę rizikuoti ir sunkiai dirbti".

Jis taip pat pažymėjo, kad tai ne "samprotavimų", o "laimės" metas.

Jis teigė, kad rinkimų rezultatai buvo geriausi laimėti, kai visi susitelkė prieš juos. Kalbėdamas apie savo partijos pergalę, jis sakė, kad prieš juos buvo nusiteikę didžiuliai tarptautiniai galios centrai ir organizacijos. Jis jiems pasakė, kad kiekvienas Vengrijos kairiųjų partijai skirtas centas yra tuščias pinigų švaistymas.

Jis teigė, kad "Vengrijos išvykimas buvo blogiausia investicija dėdės Gyuri gyvenime. Jau 12 metų jis ima pinigus", - sakė "Fidesz" pirmininkas, turėdamas omenyje George'ą Sorosą.

AVvXsEiXGev9Ni-ERgI7ji_faIKpFluEHGlW-7e1ojXc41oVBNPGQtTWAq2edVyjIiUlAZaQCWUhHA9zehtICDxLtiNTYfZWGsYBuTMtxae50E5-_pwBOh9HASj5L6mnJOYVrE8M9m9LykWsGODBxrw1iTfiiLHyzfCE9U4ssQAF907XR8Xf49uUhSmqMdoZ

Matteo Salvini sveikina "Fidesz" su pergale

Italijos dešiniosios valdančiosios partijos "Lyga" pirmininkas Matteo Salvini vėlai sekmadienį savo socialinio tinklo puslapyje pirmasis paskelbė žinutę, kurioje pasveikino Viktorą Orbaną ir Vengrijos žmones su parlamento rinkimų rezultatais.

Nuorodos:

https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20220403-orban-gyoztunk

https://www.dw.com/ru/partija-orbana-pobezhdaet-na-parlamentskih-vyborah-v-vengrii/a-61346959

https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20220403-matteo-salvini-gratulalt-a-fidesz-gyozelmehez