M.Puidokas: Ar mes jau imame pribręsti V. Orbano keliui Lietuvoje?

Autorius: Mindaugas Puidokas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-04-06 02:56:00, skaitė 194, komentavo 2

M.Puidokas: Ar mes jau imame pribręsti V. Orbano keliui Lietuvoje?

Gausiai Sorošo ir kitų neoliberalių globalistų finansuota opozicija patyrė istorinį triuškinantį pralaimėjimą! Laimėjo tradicinės vertybės, stiprios šeimos politika ir rūpestis savo valstybės žmonėmis. Būtina pastebėti, kad šiuose rinkimuose Sorošo suburtos net 6 stipriausios opozicinės partijos dalyvavo vienu jungtiniu sąrašu ir gyrėsi, kad jau šį kartą tikrai laimės. Realybė matuojama darbais ir V. Orbano komandos darbai kalba patys už save.

Žmonės juos mato ir to dėka Vengrijos premjero Viktoro Orbano vadovaujamas „FIDESZ-KDNP" Aljansas triuškinančiai laimėjo Vengrijos parlamento rinkimus bei 5-ą kartą formuos vyriausybę. Vengrijos opozicija pranašautų rezultatų nepasiekė ir surinko viso labo 34,91 proc. balsų palaikymą bei gavo vos 56 vietas parlamente! Valdančioji „FIDESZ" partija laimėjo 135-ias vietas nacionalinėje asamblėjoje iš 199 ir taip išlaikė dviejų trečdalių daugumą. Tai reiškia, kad V. Orbano vadovaujama jėga galės ir toliau priimti visus, tame tarpe ir konstitucinius, įstatymus parlamente.

V. Orbanas teigia: ,,Krikščioniškoji demokratinė nacionalinė politika laimėjo. Ir turėtume pasakyti Briuseliui, kad tai ne praeitis, o ateitis. Per šiuos rinkimus pavyko apginti Vengrijos nepriklausomybę ir laisvę bei šalies taiką." Taip pat Vengrijos lyderis nusiuntė žinutę ir Europai. „Siunčiame žinią Europai, kad tai - ne praeitis, tai - ateitis. Tai bus mūsų bendra Europos ateitis".

Esminis bet kurios valdžios prioritetas privalo būti šalies žmonių gerovės užtikrinimas. Lietuvoje jau labai senai to nėra, nes trūksta ryžto eiti V.Orbano pramintu keliu. Ateinantys sunkūs mėnesiai gali prabudinti Lietuvos žmones suvokimui, kad kito kelio ir mums nėra, jei norime išsaugoti valstybę ir apsaugoti žmones nuo visiško skurdo.

Dabartinė liberalkonservatorių valdžia priima sprendimus negalvodama apie šalies žmonių gerovę. Jų prioritetai yra:

1) globalios liberalios darbotvarkės planingas diegimas;
2) LGBTQ, Stambulo konvencijos, narkomanijos klausimų stūmimas;
3) Šeimos instituto ardymas bei silpninimas;
4) švietimo politika ugdanti vaikų ,,kalimo", vergiško paklusnumo valdžiai įgūdžius ir neoliberalias leftistines vertybes;
5) sengirių ir miškų naikinimas;
6) tarnavimas Briuselio interesams ir labai silpnas Lietuvos interesų atstovavimas (Lenkija ir Vengrija puikūs pavyzdžiai, kai yra atvirkščiai);
7) Finansinių milžiniškų srautų nukreipimas ir naudojimas dabar Lietuvą valdančio liberalių globalistų ,,elito" stiprinimui bei jų interesų atstovavimas visose srityse.

Ar mums tas tinka ir ar mes jau imame pribręsti V. Orbano keliui Lietuvoje?

Lauksiu jūsų minčių komentaruose. Dalinkitės šia žinia ir matysime kiek žmonių jau ima suprasti ko reikia mūsų valstybei bei neleidžia savimi manipuliuoti liberalkonservatoriams, kurie tam naudoja visas įmanomas neurolingvistinio programavimo priemones!