Slaptas Putino ginklas

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-04-08 06:55:00, skaitė 517, komentavo 10

Slaptas Putino ginklas

Okrainos šalininkai „užp!so“ europiečius

Šiuo metu Europoje gyvenantis ukro-žurnalistas ir blogeris Michailas Špiras rašo:

"Tikrasis Putino ginklas prieš Europą - tai ne raketos, ne dujos už rublius ir net ne "Russia Today". Tikrasis ginklas - tai milijonai ukro-pabėgėlių, kurie per kelias savaites užokrainizavo geriausius europietiškus miestus ir pavertė juos tikromis kiaulidėmis.

Paimkime, pavyzdžiui, mano mylimą Vieną, kurioje pragyvenau metus laimingo gyvenimo. Austrai yra labai pedantiški ir skrupulingai žiūri į savo gyvenimo būdą. Šioje šalyje viešpatauja tvarka ir kažkokia neįtikėtina biblinė ramybė. Parkavimo taisyklių žmonės nepažeidžia ne dėl to, kad yra nustatytos didelės baudos, o todėl, kad sąmoningai saugo savo komfortą, gimtojo miesto grožį ir sugyvenimo taisykles.

Užplūdus ukro-pabėgėlių ordoms prasidėjo visiškas p!zd!ec: užpildytos visos automobilių stovėjimo aikštelės, pabėgėliai stengiasi išvažiuoti viešojo transporto juosta ir trukdo miesto tarnybų darbui, kiekvieną sekmadienį į Muziejų kvartalo aikštę susirenka tūkstančiai maidaunuotų benderovcų, paliekančių po savęs ne tik tonas šiukšlių, bet ir akustinio triukšmo. Austrams tai yra blogiau nei  "Kinžal" komplekso smūgis.

Taip yra ir kitose sostinėse. Rygoje maidaunuoti klykia zombių kostiumais, Kišiniove išdažo paminklus mėlyna ir geltona spalvomis ir reikalauju su jais bendrauti ukro-kalba, suržiku. Brangiame Stokholme ukro-pabėgėliai reikalauja nemokamai tokių apgyvendinimo sąlygų, kokių dauguma švedų negali sau leisti.

Europa labai greitai pavargsta. Nepaisant propagandos, europiečiai savo akimis pradeda matyti, kas yra ukro-padarai ir kuo jie fundamentaliai skiriasi nuo rusų. Ukro-svidomitai nuolat inkščia, verkšlena ir kažko reikalauja, nieko neduodami mainais ir negalvodami, kad laikas "atsičiuchinti" ir pradėti kardinaliai keisti savo gyvenimą, o ne amžinai maidauninti ir inkšti verkšlenant.

Europa labai greitai prabunda ir kitas elektoralinis ciklas bus sunkus dabartiniam šūdeličiui, kuris įsiteikdamas USA, įsivėlė į sankcijinį karą, patirdamas didžiulius ekonominius nuostolius. Bet dar galingesnio smūgio jie  iš susilaukia mano tautiečių (autorius taip chocholas) – tinginių, kaprizingų, isteriškų ir užkompleksuotų. Chocholai per aštuonerius metus pamiršo, kaip reikia gyventi normalioje visuomenėje ir bet kokią maistinę terpę paverčia į kiaulinyką. Ir tokį scenarijų nebuvo sunku numatyti, nes tai ir yra tikrasis slaptasis Putino ginklas“. Vaizdo įrašas

Tačiau tai kas įdomiausia dar tik laukia priekyje. Nesvarbu, ko jie šaukia ir reikalauja, šiukšlės, automobilių stovėjimo aikštelėse parkuojasi kaip papuolė - visa tai niekai. Svarbiausia, kad jie ilgai neišsivers be savo šokimėjimų ir maršų su fakelais ir „Okraina ponad use“, „Bandera -heroj“. Jie jau šokinėja Vienoje. Greitai jie šokinės kiekvieną dieną, o paskui privers šokinėti europiečius.

JevroSojūze tikisi, kad šie milijonai eis dirbti - o šekit špygą. Jie ten važiuoja ne dirbti. Arestovičių dėka jie tiki, kad ten visi bus sutikti kaip iš dangaus nužengę dievai. Dabar jiems nepatinka, kaip juos pasitinka. Kaip jie su jais kalbasi. Paskui jie pradės reikalauti, kad jų vaikai būtų mokomi "mova" (chochlo kalba, sudarkyta rusų kalba) – jie tiki, kad visi ir visada jiems yra skolingi. Todėl, kad viskas turi būti arba kaip jie nori, arba visai niekaip kitaip. Jau kaip pamišę daužo automobilius, drasko vėliavas, daužo rusakalbius, visur teplioja geltonais ir mėlynais dažus, mojuoja savo geltonai-mėlynais skudurais.

Ir man visai negaila nei Europos, nei ukro-padarų. 

Juk jie to norėjo.