Dovanos ukro-fašistams: kokia jų prasmė

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-04-13 23:10:00, skaitė 619, komentavo 39

Dovanos ukro-fašistams: kokia jų prasmė

Internete, fake news ir lanzbergistų bei propogandoninėsė televizijose, dabar aktyviai brukama ir stumiama tema, kad Rusijos karinė-politinė vadovybė nesugeba gerai vadovauti, aprūpinti ginkluote, karine technika ir amunicja savo kariuomenės ir panašūs kliedesiai. "Komjaunimo tiesa" nusipeza net iki "invazijos žlugimo" ir visokių planų"B". Na vienu žodžiu - žalia šviesa visokiems psichopatams ir šizofrenikams staiga iš virusologų tapusiais karo ekspertais. Kitaip tariant Rusija pralaimi, gėdingai bėga vis užimdama naujas teritorijas, o Okrainos armija remiama viso pasaulio tik pergalingai atsitraukia į iš anksto paruoštas pozicijas Taip pat be perstojo malamas šūdas ir lojama apie karinės technikos, ginkluotės ir pagalbos tiekimą iš vakaroidų.

Tačiau yra ir kitokia nuomonė. O būtent, kad Okraina yra tas detonatorius, kuris sunaikins NATO bloką ir JevroSojūzą iš vidaus. Ji kaip dulkių siurblys siurbė, siurbia ir toliau siurbs resursus iš teroristinio NATO bloko. Atrodo, kad ši nuomonė yra daug realesnė nei visokių puspročių prestitutų bei žurnašliuchų kliedesiai ir propogandonų pezalai.

Tie, kuriems lanzberginės ir užsienių smegenų plovyklos per televiziją, imternetą ir kitas šūdasklaidos priemones dar neišplovė smegenų, aiškiai supranta, kad Okrainos teritorijoje Rusija kariauja ne su Okrainos ginkluotosiomis pajėgomis ir nacistiniais batalionais bei pulkais, o su kolektyviniais vakaroidais.

Buvusi TSRS respublika dabar tapo atraminiu tašku tiek vakaroidų pastangoms sugriauti Rusijos Federaciją, tiek ir Rusijos pastangoms sugriauti teroristinę NATO ir pederastinį JevroSojūzą.

Šiandien vakaroidai panaudoja milžiniškus karinius-techninius resursus, kuriuos Rusija sėkmingai sėkmingai permala karinių veiksmų teatre.

Prie ko vedu: Okraina - nėra pagrindinis Rusijos taikinys šioje specialiojoje operacijoje. Pagrindinis tikslas – kraujo nuleidimas NATO, jo sugriovimas.

 

ZIJ3jjvDxjcP95bJBBQIcR9xtGkiaRut70SYvSyXWr0JdEXCPuLZkNKyA-jrsJrIgSMUTT-o-HRnC0hecaOLjjkq_xckYXaRppiY7bMEEGrRSRLrWjHEk5hAZXF0TMgafl5bEDgy

 

O tam, kad to pasiekti, Rusijai būtina, kad pagrindinė, pati moderniausia vakaroidų ginkluotė atkeliautų į Okrainą. Būtent ten!

Tokios strategijos priežastys ir seka:

1. Rusija kol kas negali smogti NATO šalių teritorijai. Tai reikštų tiesioginį karinį susidūrimą su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Vadinasi, visą šitą europietišką ginkluotę būtina pritraukti į Okrainą.

2. Karinių veiksmų teatras, Okraina, yra rusų gerai ištirinėtas. Yra platus žvalgybos ir informatorių tinklas, leidžiantis sekti visų rūšių ginkluotės judėjimą kaimyninės valstybės teritorijoje. Europoje šios ginkluotės tektų ieškoti ilgai ir nuobodžiai.

3. Iš žvalgybos požiūrio taško - priešo technikos pristatymas geležinkelių ir oro transportu, kaip tas vyksta dabar, yra idealiausias. „Metalas“ yra nesunkiai identifikuojamas, lėktuvų nusileidimo taškai - aptinkami. Tolesnė kolonų su NATO dovanomis "priežiūra ir lydėjimas" ("Kalibrais", "Oniks" ir pan) – paprastas techninis klausimas. Jeigu samdinių ir technikos pristatymas prasidės automobiliniais keliais - tai jau būrų sudėtingiau. Pavyzdžiui, iš karto atpažinti neįmanoma: važiuoja autobusas su vaikais ar su samdytais galvažudžiais, atvažiuoja sunkvežimis su humanitarine pagalba ar ginklais. Amerikonai kala ir jiems nesvarbu kas važiuoja.

 

MtCN-LWuRh0YKctQGX4DHHH7l472OTg7mhhgZuIpKSwOMzJBufryOXBK9HojlG0PaSsMIn3-wl_i__shbtIcuIPGnd1hz7a4lT2dbZOfBZGemTVmwXa0xzMrqh3fjKaWujDqAwRz

 

4. Sunaikinus vieną iš ginklų tiekimo kanalų, iškart atsiras kitas. Jo paieška pareikalaus laiko ir išteklių. Veiksmingiau yra jau žinomais kanalais sekti NATO technikos pristatymą, ištraukti ją į Okrainos teritorijos gilumą, o toliau - sunaikinti. Čia atsakymas tiems, kurie nesupranta kodėl nebombarduojami geležinkeliai, aerodromai vakarinėje Okrainoje ar net Lenkijoje. 

5. Nemažai Europos šalių pareiškė, kad jau išnaudojo savo galimybes teikti karinę pagalbą Okrainai. Sandėliai su ginklų atsargomis - tušti, neliečiamos atsargos perduotos Okrainos ginkluotosioms pajėgoms. Kilus hipotetiniam konfliktui su Rusija pagal daugelį ginkluotės rušių, šios šalys prieš Rusiją lieka beginklėmis. Šis faktas sulaikys jas nuo neapgalvotų ar net idiotiškų sprendimų artimiausiu metu pradėti tiesioginį ginkluotą konfliktą su Rusija.

 

u15pF-O5__toHEuokd1_KBA1aqTWXRNqs8FVcJYDcRmhzQZC4mNZ3FhavomwB5ZYCn8B4W5pQa2hPSK1Qgq2iJYqd3tQIl7t64dGZEOjKZLT-qA8tKjtbinopflfQ3HFMDQIudhg

 

6. Dėl kylančių energijos išteklių kainų Europos šalys negali atkurti savo atsargų karo su Rusija atveju. Daugelis Europos gynybinių įmonių jau šiandien stabdo savo veiklą. USA tampa vienintele ginklų tiekėja NATO. O jie neparduoda pigiai. Pasekmė – daugkartinis JevroSojūzo šalių kariuomenių aprūpinimo ir arsenalų papildymo kaštų augimas. O tai yra papildoma našta JevroSojūzo finansų sistemai šiuo kritiniu momentu.

7. Į Okrainą važiuoja samdiniai. Tai – buvę NATO armijų specnazo kariai, praėję realias kovines operacijas Artimuosiuose Rytuose, privačių karinių kompanijų darbuotojai. Jie yra labiausiai kokybiškas mobilizacinis Rusijos priešininkų rezervas. Tik gerai ištyrinėtoje Okrainos teritorijoje Rusija gali juos naikinti šimtais tiek raketų ir bombų smūgių pagalba, tiek ir miesto mūšio sąlygomis (šiuo atveju iš jų atimamas pagrindinis pranašumas – manevravimas). Geri kariai NATO šalyse - deficitas ir jų skaičius yra baigtinis.

 

ke-jNXbxKhb-HnUnf31zymf_RyazJInsG-kFT2TpY-204UTlShWa47kCBZmpaoeHIYnggb5PArpK1sfEohTLz-tfciXZ6qoOvOdmEOF0L00H_Tpn4TiiqGvHf4ESdY7psfvClWQk

 

Galutinis argumentas: Rusijos Gynybos ministerija neprivalo informuoti plačiosios visuomenės apie savo veiksmų priežastis, planuojamą veiklą. Jei net paprastiems rusams yra nesuprantama Rusijos Federacijos generalinio štabo veiksmų logika, tai vadinasi ir priešas yra sutrikęs ir dezorientuotas. Taigi, jeigu ko nors tame kas vyksta Okrainoje nesuprantate, vadinasi taip ir yra suplanuota iš anksto.