Trampas Baideno tuščius rankos paspaudimus pavadino „JAV ėjimu į pragarą“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/tram... 2022-04-25 18:26:00, skaitė 473, komentavo 5

Trampas Baideno tuščius rankos paspaudimus pavadino „JAV ėjimu į pragarą“

Dabartinė JAV administracija griauna šalį, atėjusi į valdžią per suklastotus rinkimus, prezidento Džo Baideno sumaištis nuves šalį į pragarą, sakė buvęs Baltųjų rūmų vadovas Donaldas Trampas

„Faktas yra tas, kad rinkimai buvo apgaulingi, pavogti. O dabar mūsų šalis naikinama. Šalis naikinama, šalis eina į pragarą. Niekada nieko panašaus nebuvo“, – sakė Trampas per rėmėjų mitingą Delavere.

To, kas vyksta, priežastis, anot Trampo, yra dabartinis Amerikos lyderis. „Deja, mes turime prezidentą, kuris visiškai neįsivaizduoja, kas vyksta. Jis sveikinasi su oru, vaikšto sutrikęs“, – sakė Trampas, tikriausiai turėdamas galvoje du neseniai įvykusius epizodus, kai Baidenas, baigdamas renginį, ištiesė ranką paspaudimui, kai priešais jį nebuvo nieko.

„Pasakysiu, kad tame nėra nieko gero: vykdote Velykų zuikio įsakymus“, – Trampas komentavo epizodą, kai Baideną iš žurnalistų apsupties išvedė šventės proga Velykų zuikučiu apsirengęs žiniasklaidos atstovas.

Anot jo, dabartinė administracija stumia šalį į paskutinę vietą. Savo sprendimui pagrįsti jis nurodė benzino kainas, kurios jo valdymo laikotarpiu buvo 1,9 USD už galoną, o dabar siekia „iki 5–6–7–8 USD“.

„Jos kils, pratinkitės“, – sakė buvęs prezidentas. Paskutinės administracijos laikais infliacijos nebuvo, tačiau dabar ji muša rekordus, tęsė buvęs Baltųjų rūmų vadovas.

„Mokesčiai buvo sumažinti labiau nei esant bet kuriam prezidentui per visą JAV istoriją“, – sakė jis.

Trampas pridūrė, kad jam vadovaujant JAV modernizavo savo branduolines pajėgas, nors jis nemėgsta apie tai kalbėti. „Sukūrėme kažką ypatingo, kosmines pajėgas, tai labai svarbu“, – apibendrino Trampas.