Mindaugas Puidokas: Lietuvoje norima įbauginti ir galutinai uždrausti teisę į kitą nuomonę!

Autorius: Mindaugas Puidokas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-04-26 13:04:00, skaitė 480, komentavo 51

Mindaugas Puidokas: Lietuvoje norima įbauginti ir galutinai uždrausti teisę į kitą nuomonę!

Žmogaus teisių organizacijų koalicija, kuriai šiuo metu pirmininkauja Tolerantiško jaunimo asociacija, kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, prašydama Aukščiausiosios Tarybos deputatės dr. Zitos Šličytės atžvilgiu pradėti ikiteisminį tyrimą. Ši koalicija labai kovoja už LGBTQ+ politinius tikslus ir teisininkės Z. Sličytės kalboje, pasakytoje per iškilmingą Kovo 11-osios posėdį Seime, įžvelgė neapykantos kalbą!!!

Kas ir kada nutiko su Lietuvos Konstitucine santvarka, jei aštresnis pasisakymas valdančiųjų atžvilgiu gali lemti teisines pasekmes? Ar Lietuvoje vis dar galioja mūsų Konstitucija ir joje užtikrinamas laisvas žodis? 

Kodėl po neapykantos kalbos sąvoka yra slepiamas atviras susidorojimas už nepalankią ir itin stiprų atgarsį visuomenėje susilaukusią nuomonę? ,,,Pavyzdinis susidorojimas", kad užtildyti ir įbauginti kitus...

Kam iš tikrųjų naudingi tokie teisiniai terminai, kaip “neapykantos kalba” ir už jas įtvirtintas baudžiamumas? Kiek dar turime ,,teisingą” elgesį ir kalbą turinčių užtikrinti sprendimų?

Mano asmeninė patirtis rodo, kad neapykantos kalba mano šeimos narių ir mano paties atžvilgiu niekada netapo ikiteisminių procesų objektu. Tas niekam nerūpi. Laisvės partijos ruporas Tomas Raskevičius gali kitus provokuoti, niekinti ir įžeidinėti, bet pats yra nebaudžiamas. O jau jam išsakyti piktesnį komentarą - nevalia. Žaibiškai buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl netinkamų komentarų jo atžvilgiu. Tokie ir panašūs dvigubi standartai griauna mūsų valstybės pamatus...

Kviečiu skaityti straipsnį ir dalintis šia informacija, nes būtina priešintis tokiems susidorojimams su Lietuvos patriotais! Kviečiu visus palaikyti dr. Zitą Sličytę ir rašyti laiškus jūsų išrinktiems Seimo nariams, su prašymu palaikyti ir naikinti diktatūros kūrimą Lietuvoje.