Beždžionių raupai tik praėjusiais metais buvo simuliacija

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://brownstone.org/article... 2022-05-24 00:21:00, skaitė 318, komentavo 2

Beždžionių raupai tik praėjusiais metais buvo simuliacija

Elitinės žiniasklaidos priemonės visame pasaulyje yra paskelbusios raudoną pavojaus signalą dėl 2022 m. gegužės viduryje įvyksiančio pirmojo pasaulinio beždžionių raupų protrūkio - praėjus vos metams po to, kai Miunchene vykusioje tarptautinėje biologinio saugumo konferencijoje buvo imituojama 2022 m. gegužės viduryje prasidėsianti "pasaulinė neįprastos beždžionių raupų atmainos pandemija".  Nuoroda

Beždžionių raupai pirmą kartą buvo nustatyti 1958 m., tačiau iki šiol pasaulinio beždžionių raupų protrūkio už Afrikos ribų nebuvo - būtent tą savaitę ir būtent tą mėnesį, kurį biologinio saugumo specialistai numatė modeliuodami pandemiją. Nuvežkite šiuos vyrukus į Las Vegasą! Edas Jongas (Ed Yong), parašęs dešimtis isteriškų straipsnių apie Kovidą žurnale "The Atlantic", įskaitant tokius perlus, kaip "Kovid-19 Long-Haulers Are Fighting for Their Future", "Even Health-Care Workers With Long COVID Are Being Dismissed", "How Did This Many Deaths Become Normal?" ir "The Final Pandemic Betrayal", karštai stebi naująjį beždžionių raupų protrūkį.

Epidemiologai Jennifer Nuzzo ir Billas Hanage'as yra įvykio vietoje, tačiau jie vis dar nežino, ar mato ką nors keisto, kad 2022 m. gegužės viduryje įvyks pirmasis pasaulinis beždžionių raupų protrūkis, praėjus metams po to, kai jie veikė kaip tarptautinio biologinio saugumo simuliacijos, susijusios su pasauliniu beždžionių raupų protrūkiu 2022 m. gegužės viduryje, patarėjai.

JAV vyriausybė skubiai užsakė 13 milijonų beždžionių raupų vakcinos dozių iš "Bavarian Nordic". Įvykio vietoje dirba PSO.

Pasaulinis beždžionių raupų protrūkis - įvykęs tiksliai tuo pačiu metu, kaip ir biologinio saugumo simuliacijoje, kurioje prieš metus buvo numatytas pasaulinis beždžionių raupų protrūkis, - yra labai panašus į COVID-19 protrūkį, kilusį praėjus vos keliems mėnesiams po 201 įvykio, t. y. koronaviruso pandemijos simuliacijos, kuri buvo beveik tokia pati kaip COVID-19.

Renginį 201 2019 m. spalį - vos du mėnesiai prieš tai, kai Vuchane pirmą kartą buvo aptiktas koronavirusas - surengė pedofilo Killo Gateso fondas, Pasaulio ekonomikos forumas, Bloombergas ir Džonas Hopkinsas. Kaip ir "Event 201" atveju, "Monkeypox" simuliacijos dalyviai iki šiol tyli apie tai, kad dalyvavo pandemijos simuliacijoje, kurios faktai realiame gyvenime pasitvirtino vos po kelių mėnesių. Vienas iš asmenų, dalyvavusių ir renginyje 201, ir beždžionių raupų simuliacijoje, yra Kinijos ligų kontrolės centro direktorius Džordžas Fu Gao. Per 201 renginį Gao konkrečiai iškėlė klausimą, kaip kovoti su "dezinformacija" per "hipotetinę" koronaviruso pandemiją.

Štai Gao 201-ajame renginyje šalia mūsų pačios Avril Haines, Nacionalinės žvalgybos direktorės - techniškai aukščiausio lygio žvalgybos pareigūnės Jungtinėse Valstijose. Pažvelkite į šias mieląsias. Argi tai neleidžia jaustis šiltai ir jaukiai? Fui.

Vis dėlto nesėdėsiu čia ir nediskutuosiu apie laukines sąmokslo teorijas, kad gali būti kas nors neįprasta, kai pasaulinė pandemija kyla praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai buvo imituota būtent tokia pasaulinė pandemija, o netrukus po to, praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai buvo imituota būtent tokia pandemija, pirmą kartą pasaulyje kilo dar labiau neaiškaus viruso protrūkis.

Jei norite būti geras pilietis ir gauti šešiaženklį atlyginimą arba draugauti su žmonėmis, kurie gauna šešiaženklius atlyginimus, darykite tai, ką jums liepia jūsų vyriausybė: Sėdėkite, tylėkite, būkite namie, gelbėkite gyvybes, skiepykitės, rodykite dokumentus ir užčiaupkite savo vaikus.