Žuvis pūva nuo galvos: Matteo Zuppi – naujasis Italijos episkopato vadovas ir LGBT rėmėjas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-27 18:48:00, skaitė 263, komentavo 4

Žuvis pūva nuo galvos: Matteo Zuppi – naujasis Italijos episkopato vadovas ir LGBT rėmėjas

Popiežius Pranciškus paskyrė naują Italijos episkopato pirmininką. Juo tapo kardinolas Matteo Zuppi, iki šiol buvęs Bolonijos arkivyskupas ir vienas liberaliausių hierarchų. Būtent jį Vatikano analitikai nurodo kaip vieną iš galimų dabartinio popiežiaus įpėdinių, su kuo sutinka ir... žymus Italijos masonas Gioele Magaldi.

"Progresyvi" kardinolo Zuppi laikysena pelnė jam simpatijas, kurias išreiškė Gioele Magaldi, šiuo metu Didžiosios demokratinės Rytų Italijos ložės didysis magistras, anksčiau priklausęs ložei, vadinamai Romos Siono kalnu (Monte Sion di Roma). Masonas, kurį leidykla "Chiare Lettere" apibūdino kaip "saulėto ir progresyvaus masonerijos įsipareigojimo propaguotoją", 2020 m. pagyrė Bolonijos arkivyskupą, sakydamas, kad jis "būtų labai geras popiežius".

Apie kardinolą Matteo Zuppi kaip būsimą Popiežių kalbėjo ir žinomas Vatikano tyrinėtojas Sandro Magister, pabrėžęs, kad jis yra neformalus "nominantas" organizacijos Sant'Egidio, kuri save laiko Vatikano II Susirinkimo reformų avangardu ir yra kaltinama sektantiškumu dėl prieštaringai vertinamo politinio dalyvavimo ir struktūros. Prieš šį ekumeninį judėjimą Romos kurijoje vyksta kanoninis procesas.

Popiežius, kaip įprasta, modernistų hierarchą išrinko iš trijų Italijos vyskupų balsavimu pasiūlytų kandidatų. Kiti du kandidatai yra kardinolas Augusto Paolo Lojudice ir vyskupas Antonino Raspanti.

Matteo Zuppi taip pat yra žinomas dėl to, kad gina LGBT lobistų interesus. Jis parašė įžangos žodį prie liūdnai pagarsėjusios disidento jėzuito Jameso Martino knygos "Building Bridges" (Tiltų tiesimas), kurioje buvo ginčijamas Bažnyčios mokymas, itališkojo leidimo. Kardinolas, savo žodžiu pažymėjęs didžiausio "katalikiško" homoseksualumo ir lyties ideologijos propaguotojo publikaciją, rekomendavo "naują pastoracinį požiūrį, kurio turime siekti kartu su LGBT broliais ir seserimis". Pats Jamesas Martinas apibūdino Zuppi kaip "didelį LGBT katalikų šalininką".

https://pch24.pl/chwalony-przez-masonerie-poplecznik-lgbt-i-czlowiek-santegidio-oto-nowy-szef-episkopatu-wloch/