Laikykitės, liko nedaug: Angelos Pearl karo Ukrainoje prognozė

Autorius: Angela Pearl Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-06-15 01:34:00, skaitė 604, komentavo 6

Laikykitės, liko nedaug: Angelos Pearl karo Ukrainoje prognozė

Kada baigsis karas? Tai pagrindinė problema, kuri kelia nerimą milijonams ne tik ukrainiečių, bet ir viso pasaulio žmonių.

Savo situacijos viziją išsakė 20 metų patirtį turinti astrologė iš Australijos Angela Pearl.

https://youtu.be/0O04gVnv25k

Kada baigsis karas

Didelis klausimas, kada tai baigsis. Nėra tokios datos, kad šiandien baigėsi ir viskas. Mano galvoje nuolat skamba: „iki vasaros, iki vasaros“.

Ateinantys pora mėnesių bus sunkūs, bet tai eina į pabaigą, o balandį tai jau pamatysime.

Planetų aspektai

Balandžio mėnesį įvyks dviejų už pasaulį atsakingų planetų – Jupiterio ir Neptūno – konjunkcija . Ir kiekvieną kartą, kai karas baigiasi, jie susivienija. Tai lėtos planetos.

Toks ryšys buvo 1919 m., kai baigėsi Pirmasis pasaulinis karas. Tada 1945 m., kai baigėsi Antrasis pasaulinis karas. O dabar tokia pati Jupiterio jungtis su Neptūnu bus balandžio 12 d . Taigi jau balandį bus aišku, kad karas tęstis negali, ir aišku, kad Ukraina laimės – Ukraina negali nelaimėti, tai matyti visuose horoskopuose ir visuose žemėlapiuose.Reklama

Neigiamai Neptūnas atsakingas už apgaulę, dezinformaciją, propagandą – yra ir bus daug daugiau.

Pirmąją balandžio savaitę vyksta sudėtingų planetų konjunkcija – Marsas su Saturnu . Marsas yra karo planeta, todėl bus dar vienas eskalavimas, dar vienas karo veiksmų protrūkis. Tai yra balandžio 5–6 d ., tačiau jų poveikis bus šiek tiek anksčiau ir šiek tiek po šių datų.

Marsas spalio 30 d. atsiskleidžia ir bus blogoje pasaulio planetų – Jupiterio ir Neptūno – atžvilgiu. Tie. Vėlgi, galimi tam tikri agresija ir konfliktai.Reklama

Saturno įtaka Ukrainai

Saturnas – sunkumų ir sunkių įvykių planeta, toliau seka Mėnulį Ukrainos horoskope. Deja, jis ten praeina tris kartus, iki pat metų pabaigos. Tai nereiškia, kad karas bus iki metų pabaigos, nors galimi ir vietiniai momentai.

Pirmasis Saturno perėjimas – nuo balandžio 1 iki balandžio 26 d. , t.y. visas balandis dar gali būti karinis, bet tai bus lūžis.

Antrą kartą jis atsiskleidžia birželio 4 d. ir vyks paskutinėmis liepos dienomis ir iki rugpjūčio vidurio . Tad rugpjūtį tikimasi dar vienos bangos, pavyzdžiui, išmušti armijų likučius.

Trečioji paskutinė Saturno fazė – ji atsiskleidžia spalio 23 d. ir praeina gruodį . Tačiau labai tikėtina, kad karas baigsis anksčiau ir neužsitęs iki metų pabaigos. Tačiau paskutinė ištrauka prieš Naujuosius vis dar įmanoma.

Ar bus branduolinis smūgis

Branduolinio smūgio nebus, nes Plutonas yra atsakingas už branduolinį karą, kuris dabar pradeda lėtėti ir visiškai sustoja balandžio 29 d. , o iki spalio 8 dienos judės atgal. Tie. jis sustingsta šešiems mėnesiams. Tačiau retrogradinė planeta gali stumti, pavyzdžiui, gąsdindama.

Cheminiai ir biologiniai ginklai

Neptūnas yra atsakingas už chemiją ir biologiją, ir dabar jis yra stiprus. Todėl bus bandoma panaudoti cheminį ar biologinį ginklą – tikimybė didelė . Turite būti labai atsargūs arba tam pasiruošę.

užtemimai

Jaučio ženkle būna užtemimai – tai Ukrainos ženklas. Gegužės 16 dieną Ukrainos horoskope įvyks Mėnulio užtemimas reputacijos, laimėjimų ir tikslų taške. Tai gali parodyti pergalę prieš agresorių ir šalies reputaciją.