Žalias Halko bybis ir Kristina Agilera

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-06-17 03:32:00, skaitė 838, komentavo 9

Žalias Halko bybis ir Kristina Agilera

41 metų amerikosų dainininkė ir aktorė, dviejų vaikų motina, Kristina Agilera pasirodė kasmetiniame pidarastiniame koncerte Kalifornijoje. Aktorė į sceną išėjo pasipuošusi drapanomis, kurios nieko nepaliko abejingu, plius dar prisisegusi žalią, krištoliniais akmenukais nusagstyta bybį.

Birželio mėnesį seks-iškrypėlių ir pedikų bendruomenė švenčia LA Pride – „pasididžiavimo mėnesį“, kurio metu pidarasai ir kitokie iškrypėliai demonstruoja savo "laisvę". Šventės garbei Kalifornijoje buvo surengtas koncertas, kuriame Agilera pasirodė apsirengusi pederastinėmis drapanomis. Plius žalias bybis.

Dainininkė šokiravo publiką savo drapanomis – sidabrinė kirasa-korsetas atkartojanti moteriškus papus ir vyrišką presą, trumpi odiniai šortai, tinklinės kalgotkės, auliniai batai beveik iki pizdos ir diržas, ant kurio buvo pripliusuotas kalnų krištoliukais nusagstytas žalias bybis.

Atlikėjos šokis taip pat buvo atitinkamas – ji pilnai išnaudojo savo pagrindinį koncertinį rekvizitą - žalią bybį. Daugelis Agileros gerbėjų ir zadrotų, kaip ir šou verslo žvaigždių, pasmerkė tokias provokuojančias dainininkės drapanas. Seks-iškrypėliai, pidarasai ir tie achujielino, o kai kurie dar net ir įsižeidė.

Kristina buvo apkaltinta noru pasipiarinti tokia trendine tema. Kai kurie kritikai mano, kad ji nori užšokti ant pederastinės bangos, pasipiarinti pidarasų sąskaita. Kiti sako, kad Agilera tapo pederastinių stereotipų auka, norėjosi piaro - gavosi bybis, žalias. Turint tokią visai neblogą išvaizdą ir balsą niechui išsipisinėti ir apsikarstyti bybiais. 

„Kristina Agilera yra JTO  geros valios ambasadorė, pasiuntinė. Iš priekio, matyt, matome ambasadoriaus pastoralą (lazdą) arba geros valios ieškotoją. Aš nesu veidmainis, bet tai, yra opizdiec, žinoma“, – pasakė vienas kritikas.

Man asmeniškai atrodytų geriau, jei tą žalią bybį būtų iškart ant kaktos prisisegusi - būtų kaip Raškevičiaus mėgiamas vienaragis.

https://vk.com/video-130133147_456239607