Apklausa atskleidė, kad sunkūs kovido ligos atvejai yra reti tarp žmonių, kurie nebuvo skiepyti

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/sveikatinguma... 2022-06-17 16:44:00, skaitė 352, komentavo 2

Apklausa atskleidė, kad sunkūs kovido ligos atvejai yra reti tarp žmonių, kurie nebuvo skiepyti

Apklausa, kurioje dalyvavo 300 000 žmonių, nesiskiepijusių COVID-19 vakcina, atskleidė, kad neskiepytieji neužkrauna neproporcingos naštos sveikatos sistemoms, – iš tikrųjų jie patyrė labai mažą hospitalizavimo ir sunkaus COVID-19 atvejų skaičių.

Piliečių vadovaujamą projektą inicijavo britų organizacija „Control Group Cooperative“. Robas Verkerkas iš „Alliance for Natural Health“ vadovavo tyrėjų komandai, kurią sudarė dr. Naseeba Kathrada (bendrosios praktikos gydytojas, Pietų Afrika, „Caring Healthcare Workers Coalition“), Christof Plothe (integracinė ir osteopatinė gydytoja, Vokietija) ir dr. Kat Lindley (šeimos gydytoja, JAV), kurie sulygino, išanalizavo ir interpretavo pirmųjų penkių mėnesių „kontrolinės grupės“ dalyvių apklausos duomenis.

Apklausos duomenys suteikė svarbių duomenų:

1) Nevakcinuoti „kontrolinės grupės“ dalyviai neužkrauna neproporcingos naštos sveikatos apsaugos sistemoms – iš tikrųjų, atvirkščiai, jie patyrė labai mažą hospitalizavimo skaičių, o sunki COVID-19 ligos forma pasitaikė retai. Jie labiau linkę rūpintis savimi, naudodami natūralius produktus, tokius kaip vitaminas D, vitaminas C, cinkas ir kvercetinas.

2) Daugelis vartojo ivermektiną ir hidroksichlorokviną.

3) Moterys kenčia nuo menstruacijų ir kraujavimo sutrikimų, nepaisant to, kad jos nebuvo skiepytos, galbūt dėl padidėjusio baltymų poveikio ir išsiskyrimo.

4) Jų psichikos sveikatos našta buvo didelė, galbūt ją apsunkino pagrindinės, „skiepytos“ visuomenės stigmatizavimas.

5) Jie buvo labai diskriminuojami dėl to, kad nusprendė pasinaudoti savo teise gauti informuoto sutikimo ir atsisakyti skirti „genetines vakcinas“.

Tarptautinės sveikatos priežiūros grupės „Control Group“, kurioje dalyvavo daugiau nei 300 000 žmonių, pasirinkusių vengti skiepų nuo COVID-19, tyrimas rodo, kad dalyviai sveikatos sistemoms apkrauna minimalią naštą, nes labai priklauso nuo natūralaus imuniteto, savęs priežiūros ir skiepijimo. natūralių sveikatos papildų, padedančių išvengti COVID-19 ar net gydyti.

Tačiau ši grupė susiduria su nepagrįsta diskriminacija, darbo praradimu ir psichikos sveikatos problemomis, kurias sustiprina pagrindinės visuomenės marginalizacija.

„Kontrolinės grupės“ dalyvių apklausa apima pogrupį iš daugiau nei 305 000 dalyvių iš daugiau nei 175 šalių, prisijungusių prie piliečių vadovaujamo projekto ir pasirinkusių nesiskiepyti nuo COVID-19.

Išvados, ką tik įkeltos į išankstinio spausdinimo tinklalapį „ResearchGate“, rodo, kad per 5 mėnesių apklausos laikotarpį (nuo 2021 m. rugsėjo mėn. iki 2022 m. vasario mėn. imtinai) dalyviai retai sirgo sunkia COVID-19 ligos forma, retai buvo hospitalizuojami ir naudojosi natūraliais produktais.

Minėtas tyrimo projektas buvo įkurtas 2021 m. viduryje kaip piliečių vadovaujamas kooperatyvas, kurio tikslas – įvertinti ilgalaikius sveikatos rezultatus tarp neskiepytų COVID-19, taip pat susieti savo narius su šalies paramos tinklais ir internetinės bendruomenės grupėmis. .

Šaltinis