Koronė: mokslininkai ir aferistai. Kas naujo?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-06-23 14:39:00, skaitė 731, komentavo 12

Koronė: mokslininkai ir aferistai. Kas naujo?

Vakar ir vėl visiškas bukaprotis SAM vadovas grasino skiepyti (žudyti) eksperimentinėmis „vakcinomis“ 83+ senelius. Neturiu vilties, kad išprotėjusi Lietuvos valdžia pajėgtų sustabdyti šitą chronišką ligonį ir jo kognityvaus disonanso varginamą komandą, aš neturiu vilties, kad LRT ir jos bukapročiai „žurnalistai“, kurie 80% Lietuvos piliečių, išvadinami „marsiečiais“, kada nors įgaus kruopelytę proto ir sąžinės. Rašau protaujantiems savo skaitytojams. Jiems aš dar kartą noriu priminti apie pavojus, kuriuos jų sveikatai kelia šarlatanų kuriamos mRNR „vakcinos“ nuo koronės. Taip pat priminsiu, kad skirtingai nuo aukščiau minėtų vietinės reikšmės idiotų, aš esu biomedicinos daktaras, savo rankomis preperatyviai frakcionavęs mRNR, dirbęs molekulinės genetikos ir genų inžinerijos srityse.

"BioNTech" vadovas Uguras Sahinas ragina atsisakyti klinikinių tyrimų su kitomis "vakcinomis

Vokiečių portale "Report24" rašo, kad multimilijardierius Uguras Sahinas (žiūr. pirmą iliustraciją), kuris su savo įmone gyvena Mainco mieste, adresu "An der Goldgrube 12", viename interviu laikraščiui "Wiesbadener Kurier", pavadintame "Biontech bosas - pavojaus signalas"paskelbė, kad ateityje keičiant jo "vakcinas" neturėtų būti atliekami tyrimai su žmonėmis.

„Taigi Sahinas reikalauja, kad tvirtinant vakcinų adaptacijas būtų atsisakyta papildomų klinikinių tyrimų su žmonėmis, kurie iš tikrųjų yra įprasti ...“

AVvXsEgavRPYt5ij_RVfAqEdMoxfE1F-sp1z5N12lAsnIThDo23uMP1m1elIcIYai0HWywOSTC0_dQyRy9Sq96hTKLBF3mB6sWwFFWT6w3TLWkY-6m-rUUNXIACF1zNzw480VFmj0oy48OsaUWoyIOnLmvEAFTDTHKUE9qwgYqzITtFnhX4CTMpRAXiUkr3U=w511-h340

Report24 rašoma, kad pagrindinėmis žiniasklaidos temomis tapo diskusijos dėl vakcinų nepageidaujamų šalutinių poveikių, sunkių šalutinių poveikių ir net mirčių. Tuo tarpu beveik visos pagrindinės žiniasklaidos priemonės praneša apie tragiškus "atskirus atvejus". Nukentėjusieji dažniausiai lieka sistemos užribyje, nes iki šiol kalbėti apie tai buvo laikoma tabu. Net Vokietijos sveikatos apsaugos ministras Lauterbachas, kuris ne visuomet būna itin šnekus, neseniai pripažino, kad yra rimtų šalutinių poveikių (Po 1,5 metų jis pagaliau prisipažino: Karlas Lauterbachas: yra labai rimtų šalutinių poveikių).

Sahinas "Wiesbadener Kurier" nekalba apie jo vakcinų šalutinį poveikį. Jis kalba apie naujų koronės variantų, kurių galima tikėtis nuo rudens, pavojų. Nuo to reikėtų kuo greičiau "pasiskiepyti", teigia jis.

Milijardierius griežtai kritikuoja tai, kad licencijas išduodančios institucijos tikisi, jog bus įrodytas šiuo tikslu naudojamų preparatų veiksmingumas ir saugumas. Jis reikalauja "greitai patvirtinti pritaikytas vakcinas". Sahino teigimu, nauji klinikiniai tyrimai būtų nereikalingi, nes vis tiek būtų pakeistos tik kelios "vakcinos" sudedamosios dalys. Prieš "Corona" krizę vakcinos patvirtinimas per mažiau nei dešimt metų buvo visiškai neįsivaizduojamas.

Beje, remiantis "Report24" atlikto tyrimo duomenimis, iki šiol Austrijoje nebuvo patikrinta nė vienos "BioNTech" "vakcinos" ampulės, jau nekalbant apie jos partiją, sudėtis ir grynumas. Jie remiasi Vokietija. Neseniai gautame PEI laiške abejojama, ar buvo atliktas ne tik vizualinis patikrinimas. Nes vos prieš kelias dienas PEI paklausė "BioNTech", kokiais kriterijais remiantis apskritai būtų galima patikrinti "vakcinų" kokybę:

Papasakokite, kaip ir kokiais kontrolės metodais remiantis vertinama mRNR kokybė, t. y. kaip nustatomas mRNR rūšies tapatumas, sutrumpėjusios ar ydingos mRNR kiekis, palyginti su pilna mRNR.

Tai reiškia, kad bent jau visas vokiškai kalbantis pasaulis aklai pasitiki "BioNTech" patikinimais, kad ampulėse yra tai, kas deklaruojama. Ir šiuo pagrindu jie nori vykdyti priverstinį gyventojų skiepijimą!

Lietuvos dulkiagalvio imbicilai, net neabejoju, nėra tyrę iš BioNTech gaunamų marmalų. Gali būti, kad jiems net uždrausta atlikti šitų žmogaus sveikatai žalingų marmalų tyrimus.

AVvXsEhsypPd44TQF17I-y1hKjCMemgt37ySV3L0Q0WSwgLz6YvkdKrreDTSz-fJXgR4tKSKfaYzF2a2QGcZ6z7X6fMir7sjskX4uVMh1bDZ6Ku82kz8SuspJoak2PnOqTYkz2FWe0mtWciJiW5p4BCGrR1z-YSwsxulwKay_vnTzCa4KP6hqOkDx83cJsiC=w511-h287

Prof. Bhakdi mano, kad COVID-19 vakcinų poveikis rimtesnės, nei manyta

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiologijos ir infekcinių ligų epidemiologijos specialistas, buvęs Mainco Johanneso Gutenbergo universiteto Medicininės mikrobiologijos ir higienos instituto vadovas. Jis koreguoja savo ankstesnę nuomonę dėl genų pagrindu sukurtų vakcinų nuo COVID-19 pavojingumo. 2020 m. liepos mėn. keturių teisininkų įkurto Corona komiteto fondo 59 sesijoje "Velnias slypi detalėse" jis paaiškino, kodėl viskas yra daug blogiau, nei jis manė iš pradžių.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi neabejotinai yra vienas iš medicinos ekspertų, kurie intensyviausiai perspėja dėl skiepų nuo COVID-19. Kartu jis niekada nepavargsta pabrėžti, kad organizmo imuninė sistema yra kompetentinga ir kad skiepijimas genų pagrindu yra ne tik pavojingas, bet ir visiškai nereikalingas.

Report24.news pranešė: Interviu "Journeyman TV" laidai "Kraujo krešuliai ir ne tik" (15 serijos "Pandemijos perspektyvos" epizodas) infekcinių ligų epidemiologas aprašo imuninės sistemos reakcijas ir organizmo veiklos sutrikimus, kurių galima tikėtis įšvirkštus genų pagrindu sukurtų "Corona" vakcinų, ir teigia, kad netiesioginiai įrodymai, jog tai iš tikrųjų vyksta, "tiesiog šaukte šaukia".

Sveikatos sutrikimo simptomai po genų pagrindu sukurtų vakcinų panaudojimo:

Pirmasis kraujo krešulio susidarymo smegenyse simptomas yra baisus galvos skausmas. Kiti - pykinimas ir vėmimas, galvos svaigimas, sąmonės pritemimas, klausos praradimas, neryškus matymas, paralyžius.

Bhakdi: "Kraujo krešulio susidarymas smegenų venose gali sukelti bet kokį įsivaizduojamą simptomą."

Tarp galimų simptomų taip pat yra trūkčiojimas, nekontroliuojami galūnių judesiai ir kt.

Ši problema kyla su visomis genų pagrindu sukurtomis vakcinomis, nes, kaip manoma, genai patenka į kraujo sistemą ir galiausiai juos absorbuoja endotelio ląstelės (ląstelės, kuriomis išklotos kraujagyslės).

Vakcina žmogui suleidžiama į raumenis. Įšvirkšti genai pirmiausia pasiekia limfmazgius, o tada patenka į kraują. Ten jas pasisavina ląstelės, su kuriomis jos liečiasi, t. y. endotelio ląstelės, kurios tarsi tapetai iškloja kraujagysles. Galima tikėtis, kad šis pasisavinimas pirmiausia vyksta ten, kur kraujas teka ypač lėtai, pavyzdžiui, smegenų kapiliaruose.

Kai endotelio ląstelės perima vakcinos genus, jie paverčiami spyglio baltymais, vykstant įvairiems baltymų sintezės procesams. Vyksta transliacijos procesas iš geno į baltymą. Dabar šis spyglio baltymas išnešamas iš endotelio ląstelės kartu su baltymų sintezės procesų atliekomis ir, galima sakyti, patenka už ląstelės durų. Taip į kraują, o kartu ir į imuninę sistemą, patenka ir baltymai, ir atliekos.

Prof. Bhakdi teigimu, ši situacija kelia du pavojus:

Pirma, kai tik spyglių baltymai susiliečia su trombocitais ir (arba) trombocitais, jie įjungia kraujo krešėjimą, jį suaktyvina. Kraujo krešėjimas, kraujo krešulių susidarymas.

Kita vertus, baltymų sintezės procesų atliekas atpažįsta organizmo imuninė sistema, ypač limfocitai žudikai. Pagal savo užduotį jos dabar pradeda naikinti tas (endotelio) ląsteles, kurios gamina spyglių baltymus.

Prof. Bhakdi savo organizmo imuninę sistemą apibūdina kaip labai gerai išmokytą orkestrą, pripratusį prie visų rūšių koronavirusų, kuris sugeba nuskambėti tinkamu ir reikiamu garsu. Genų pagrindu sukurtomis vakcinomis nereikia kištis, priešingai: jų įvedimas sukelia sumaištį imuninėje sistemoje, kuri anksčiau ar vėliau sukels perdėtą reakciją.

Tie žmonės, kurie mano, kad yra ypač apsaugoti dėl skiepų, iš tikrųjų tampa jautresni ir dar labiau suserga, kai susiduria su naujuoju ar giminingu koronavirusu: "Tai gali nutikti rytoj, kitą rudenį ar kitais metais, nes imuninė sistema turi ilgą, ilgą atmintį."

Pakartotiniai skiepijimai COVID-19? Geriau sudarykite testamentą.

Dr. Bhakdi nedviprasmiškai teigia, kad pakartotinis genų pagrindu sukurtų "Corona" vakcinų vartojimas yra blogiau nei rusiška ruletė.

"Jei šį kartą tau pavyko išsisukti, - sako jis, - ačiū Dievui". Ir daugiau to nedarykite..." Tie, kuriems pavyko išsisukti pirmą kartą, kitą kartą gali nepavykti. O trečią ar ketvirtą kartą... "Nemanau", - sako Bhakdi. "Su kiekvienu papildomu skiepu "nuo naujo mutanto" šį rudenį... prieš kas nors pasiskiepydamas trečią kartą, geriau pareikškite savo valią."

Nuorodos:

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1723810/marsieciai-vel-kelia-galvas-turi-lukesciu-opozicijai-prie-seimo-skelbs-rezoliucija

https://report24.news/biontech-chef-ugur-sahin-fordert-fuer-weitere-impfstoffe-auf-verzicht-klinischer-studien/?feed_id=17866

https://report24.news/prof-bhakdi-korrigiert-sich-covid-19-impfreaktionen-gravierender-als-gedacht/