Grybai: juos augina tamsoje ir maitina mėšlu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-06-29 13:59:00, skaitė 564, komentavo 6

Grybai: juos augina tamsoje ir maitina mėšlu

JAV pulkininkas Douglas McGregor pasakė: „Mūsų prezidentas Baidenas — tai grybas, kurį laiko tamsoje ir maitina mėšlu“. https://www.youtube.com/watch?v=-_-7Xng7OXY

Amerikiečiams, žinoma, iš arti geriau matyti ir paprasčiau spręsti apie savo prezidentą.

Man kai kurie Lietuvos veikėjai sukelia panašias asociacijas. Vienas iš jų – Prezidentas Valdas Adamkus.

Birželio 27 d. jis žurnalistui, paklausiusiam dėl Kaliningrado tranzito ribojimo, Adamkus atsakė:

„Man atrodo, kad tai aiškus dalykas. Yra provokacija, kuriai neturime pasiduoti. Aš manau, kad mūsų žingsnis buvo padarytas teisingas, o Europos visa Sąjunga turi į tai atsakyti. Mes laikomės ES nustatytų taisyklių ir nematom, kad Lietuva išsišoko.“

Nei vaikų, nei anūkų, miglota masoniška (kaip kalba žmonės) biografija. Gal iš čia toks globalisto amerikono, leidusio organizuoti greta Vilniaus CŽV kalėjimą, abejingumas valstybės saugumui?

Apie nūdienos situaciją, kas organizavo visą šitą globalistinį šabašą planetoje, nesenai papasakojo buvęs Šv.Sosto nuncijus JAV arkivyskupas Vigano. Aš pasikliauju šiuo aukščiausio lygio diplomato įžvalgomis.

Taip pat aš girdžiu „Reigonomikos“ autoriaus  Paul Craig Roberts nuomonę apie Lietuvos ir Rusijos konfliktą.

Šiandien vakarop paaiškėjo, kad anūkas mums melavo apie Kaliningrado eksklavo blokados klausimo derinimą su Briuseliu. Jis, panašu, vienašališkai sumindė tarptautines sutartis ir turėtų eiti lauk iš URM vadovo pareigų.

Mūsų karo ištroškę grybai gavo pelnytą antausį. Taip nutinka tiems, kas gyvena globalistinėje tamsoje ir maitinami globalistiniu mėšlu.

Mane galima rasti: VK https://vk.com/id460381786

Telegram  https://t.me/lebionka,

https://faktai1001.blogspot.com.