"Jus nutrins nuo žemės paviršiaus, ir joks NATO nepadės": amerikonų analitikas apie Lietuvos ateitį

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-07-05 00:05:00, skaitė 779, komentavo 13

Rusija gali nutrinti Lietuvą nuo žemės paviršiaus dėl jos noro pažaisti su Kaliningrado sritimi kaip su „eglutės žaisliuku“. Tokią nuomonę išsakė amerikonų karinis analitikas Skotas Riteris, rašo „Пул №3“ telegram-kanalas. Visas video čia, tikrai verta pažiūrėti iki galo.

Ekspertas priminė, kad Lietuva, kuri yra NATO karinio-politinio bloko narė, surengė Kaliningrado srities blokadą.

Skotas Riteris: 

"Šiuo metu vyksta rimti įvykiai. Lietuva, NATO narė, surengė Kaliningrado blokadą. Kaliningradas – tai ne eglutės žaisliukas!

pas mane tokia nuojauta, kad lenkams ir pribaltams "Kaliningradas - tai nėra tikroji Rusija, pažaiskime su juo“. Duodu užuominą, Kaliningradas - tai tikroji Rusija.

O jei surengėte blokadą, jums teks kariauti su Rusija, ir ji jus nutrins nuo žemės paviršiaus. Todėl, kad tai jau ne Okraina, ir ne specialioji operacija, tai jau Rusija. Jūs norite blokuoti Rusiją? Ar jūs apsirūkėte?!

Ir čia jau Europa prabudo: „Gal Lietuvai ir nereikėjo to daryti“.  O lietuviai, kaip mažas Pomeranijos špicas (miniatiūrinių šunų veislė), kuris raunasi susikauti su rotveileriu.

Jūsų šalis tikrai vadinsis Mažąja Lietuva, jei jūs nesusiprotėsite. Tai jau nebe juokeliai! Ir NATO taip pat prabudo, ir mato, kad pas juos jau nieko nebėra karui su Rusija. Aš sakiau anksčiau - dešimt dienų  ir aljansas jau nebeturi artilerijos sviedinių. O tada rusai tiesiog prasivažinės per jus. Jei jūs neturite artilerijos - jūs neturite nieko!"

Lietuva pradėjo faktišką Kaliningrado srities blokadą, užblokuodama didelę tranzito dalį į Rusijos eksklavą. Vilniaus šaika tai motyvavo tuo, kad apribojimai taikomi tik produkcijai, kuriai taikomos Jevrosojūzo sankcijos. Skotas Riteris jau anksčiau yra atkreipes dėmesį į realios karinės spec. operacijos šiuolaikinėmis sąlygomis ypatumus. Jo nuomone, rusai katastrofiškai lenkia NATO pagrindinėje ginkluotės sferoje – artilerijjoje. Plačiau apie situaciją skaitykite čia.