Susipažinkite su vatagalviais

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/susi... 2022-07-05 03:22:00, skaitė 742, komentavo 27

Susipažinkite su vatagalviais

Lietuvoje jau tapo norma, kad pasisakantys prieš landsbergių režimą yra vadinami vatnikais ir rusų agentais. Šį kartą reikia tam padėti tašką ir įvardinti tikrąją 5-ąją koloną, atstovaujančią JAV ir Britanijos interesus. Koliaže sudėta dalis tų, kurie nuolat erzina Rusiją ir daro viską, kad ši mus užpultų, kiti yra tiesiog vasalai, naudingi JAV, o kai kurie yra tiesiog niekšai. Patiems skaitytojams paliekam teisę nuspręsti, kas yra kas, bet faktas yra vienas – visi iki vieno jie yra vatagalviai.

Vatagalvis – tai žmogus, nuolatos dėl visko kaltinantis Rusiją arba žmogus, kuriam nuolatos visur vaidenasi Rusija.

Šitie vatagalviai yra tikrieji Lietuvos priešai. Kai kurie iš jų Seime sėdi jau virš 30 metų ir mums meluoja, kad dėl išvogtos ir nuskurdintos Lietuvos kalta Rusija. Kita vatagalvių rūšis yra propagandistai, remiami įvairių fondų ir užsienio šalių organizacijų (bei tų pačių politinių vatagalvių vagių), kurie skleidžia propagandą, melą ir neapykantą. Dar viena vatagalvių rūšis yra tie, kurie dalinasi propagandistų vatagalvių skleidžiama informacija, garbina JAV (dažniausiai tai „influenceriai“ ir visuomenininkai).

Yra ir dar viena vatagalvių rūšis – tie, kurie dedasi opozicionieriais, nors dirba išvien su landsbergių gauja ir skleidžia rusofobiją. Deja, bet jie taip pat yra tikrieji išdavikai, nes, nors ir matydami, kad Lietuva yra griaunama, jie šį jos naikinimą palaiko. Lietuva yra okupuota fašistuojančių vatagalvių ir idiotų, kurie vos Lietuvos neįtraukė į karinį konfliktą.

Vatagalviai turi suprasti, kad jų pačių paleista rusofobija, Lietuvos patriotų menkinimo ir niekinimo ginklas atsisuko prieš juos pačius ir jie patys tapo vatagalviais, pas kuriuos galvoje liko vien tik vata (Rusija).

Komentaruose galite papildyti vatagalvių sąrašus.

Nesiūlome jų sušaudyti (kaip tai ne kartą viešai siūlė vatagalvis Valinskas bei Šaulių sąjungos nariai). Tiesiog norime, kad žmonės žinotų vatagalvius politikus, propagandistus ir niekšus, veikiančius prieš Lietuvą.

Lietuvos patriotas