Karas Ukrainoje: jūs sakote mes niekada nebūsime broliai?

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-07 20:01:00, skaitė 413, komentavo 2

Karas Ukrainoje: jūs sakote mes niekada nebūsime broliai?

Šiandien propagandistai Vakaruose, Ukrainoje ir net kai kur Rusijoje, kaip vieną iš pagrindinių argumentų prieš specialią karinę operaciją, įvardija tezę, kad Rusijos interesų požiūriu ji neturėjo prasidėti, bet prasidėjusi, supjudė  Rusijos ir Ukrainos gyventojus ir padarė juos amžinais priešais.

Aš atsakysiu, o jūs, mano negerbiami liberalai ir dvaro "patriotai" neturėtumėte pateikti savo fantzijų sąrašo kaip FAKTŲ. Atrodote juokingai.

Ar norite įrodymų? Prašau.

Šiandien geriausi Čečėnijos sūnūs, kuriems per pastaruosius 20 metų nebuvo išplautos smegenys rusofobinėmis idėjomis, kovoja už Rusiją, už mūsų bendrą Pergalę ir yra pasiruošę, vykdant Rusijos prezidento įsakymą, nuvažiuoti net ir  į Berlyną. Kaip 1945 metais.

Beje, labai įdomus momentas. Jei viskas tiesa ir šiandien Ukrainoje tikrai kariauja iki 10 000 karių iš Čečėnijos, tai esant 150 000 - 200 000 žmonių Rusijos kontingento dydžiui, paaiškėja, kad Ukrainoje čečėnai sudaro apie 5-7% viso rusų grupės skaičiaus.

Tuo tarpu respublikos gyventojų skaičius yra maždaug 1% Rusijos gyventojų!!!

Tai kaip, ponai oponentai? „Mes niekada nebebūsime broliais“? Na, jūs juokingi ir apgailėtini. Mes esame broliai, o dabar vyksta karas, kad mes, priešų džiaugsmui,  nenustotume būti broliais.