Visa "pandemija" yra apgaulė

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/p... 2022-07-11 21:35:00, skaitė 821, komentavo 3

Visa

Jie paprasta anglų kalba sako žmonėms, kad visa ši "pandemija" yra apgaulė. Apie tai rašoma net vyriausybėje interneto svetainėje.

    COVID-19 pandemija yra vienas iš labiausiai istorijoje manipuliuojamų infekcinių ligų įvykių, kuriam būdingas oficialus melas, nesibaigiančiu srautu vedamas vyriausybinių biurokratijų, medicinos asociacijų, gydytojų tarybų, žiniasklaidos ir tarptautinių agentūrų. Esame liudininkais ilgo beprecedenčio kišimosi į medicinos praktiką sąrašo, įskaitant išpuolius prieš medicinos ekspertus, gydytojų, atsisakančių dalyvauti žudant savo pacientus, karjeros žlugdymą ir masinį sveikatos priežiūros reglamentavimą, kuriam vadovauja nekvalifikuoti asmenys, turintys didžiulius turtus, galią ir įtaką.

Pirmą kartą Amerikos istorijoje prezidentas, gubernatoriai, merai, ligoninių administratoriai ir federaliniai biurokratai nustato gydymo būdus, remdamiesi ne tikslia moksliškai pagrįsta ar net patirtimi paremta informacija, o siekdami priversti pripažinti specialias priežiūros ir "prevencijos" formas, įskaitant remdesivirą, kvėpavimo aparatų naudojimą ir galiausiai iš esmės nepatikrintų pranešėjų RNR vakcinų seriją. Pirmą kartą gydymo istorijoje protokolai formuojami remiantis ne daugiausiai pacientų sėkmingai gydančių gydytojų patirtimi, o asmenų ir biurokratų, kurie nėra gydę nė vieno paciento, įskaitant Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, PSO, valstijų visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnus ir ligoninių administratorius, patirtimi.

Žiniasklaida (televizija, laikraščiai, žurnalai ir t. t.), medicinos draugijos, valstybinės gydytojų tarybos ir socialinės žiniasklaidos savininkai pasiskelbė vieninteliu informacijos apie šią vadinamąją "pandemiją" šaltiniu. Buvo pašalintos interneto svetainės, demonizuojami labai autoritetingi ir patyrę klinikiniai gydytojai ir infekcinių ligų srities mokslininkai, griaunama karjera, o visa kitokia informacija, net ir ta, kurią pateikė geriausi virusologijos, infekcinių ligų, plaučių kritinės terapijos ir epidemiologijos sričių ekspertai, vadinama "dezinformacija" ir "pavojingu melu". Tokia tiesos nutylėjimo politika taikoma net tada, kai ši informacija yra pagrįsta išsamiomis mokslinėmis citatomis, kurias pateikia vieni kvalifikuočiausių pasaulio medicinos specialistų. Neįtikėtina, bet ignoruojami ir demonizuojami net tokie asmenys, kaip daktaras Michaelas Yeadonas, į pensiją išėjęs buvęs vyriausiasis mokslininkas ir Jungtinės Karalystės farmacijos bendrovės "Pfizer" mokslo padalinio viceprezidentas, kuris apkaltino bendrovę gaminant itin pavojingą vakciną. Be to, jis ir kiti aukštos kvalifikacijos mokslininkai pareiškė, kad niekas neturėtų vartoti šios vakcinos.

Dr. Peteris McCulloughas, vienas iš labiausiai cituojamų savo srities ekspertų, kuris sėkmingai išgydė daugiau kaip 2000 COVID pacientų, taikydamas ankstyvojo gydymo protokolą (kurį vadinamieji ekspertai visiškai ignoravo), tapo itin aršaus išpuolio, kurį surengė tie, kurie iš vakcinų gauna finansinės naudos, auka. Savo rezultatus jis paskelbė recenzuojamuose žurnaluose ir pranešė, kad taikant ankstyvą gydymą 80 % sumažėjo hospitalizacijų ir 75 % sumažėjo mirčių atvejų. Nepaisant to, jis patiria nesiliaujančias informacijos valdytojų, iš kurių nė vienas nėra gydęs nė vieno paciento, atakas.

Nei Anthony Fauci, nei CDC, nei PSO, nei jokia medicinos vyriausybinė institucija niekada nesiūlė jokio ankstyvo gydymo, išskyrus Tylenol, drėkinimą ir greitosios pagalbos iškvietimą, kai tik pasunkėja kvėpavimas. Tai precedento neturintis atvejis per visą medicinos pagalbos istoriją, nes ankstyvas infekcijų gydymas yra labai svarbus gelbstint gyvybes ir užkertant kelią sunkioms komplikacijoms. Šios medicinos organizacijos ir federaliniai šunyčiai ne tik nesiūlė ankstyvo gydymo, bet ir visais įmanomais būdais puolė visus, kurie bandė pradėti tokį gydymą - netekdami licencijos, atimdami iš ligoninių privilegijas, gėdindami, griaudami reputaciją ir net areštuodami.

Geras tokio pasipiktinimo žodžio laisve ir informuoto sutikimo informacijos teikimu pavyzdys - neseniai Meino valstijos medicinos taryba sustabdė daktarės Meryl Nass medicininę licenciją ir nurodė jai atlikti psichiatrinį įvertinimą už tai, kad ji išrašė ivermektiną ir pasidalijo savo patirtimi šioje srityje. Dr. M. Nass pažįstu asmeniškai ir galiu garantuoti už jos sąžiningumą, genialumą ir atsidavimą tiesai. Jos moksliniai įgaliojimai yra nepriekaištingi. Toks medicinos licencijavimo tarybos elgesys primena, kai disidentai buvo kalinami psichiatriniuose gulaguose, siekiant nutildyti jų nesutikimą.

KITI PRECEDENTO NETURINTYS IŠPUOLIAI

    Kita beprecedentė taktika - pašalinti nesutinkančius gydytojus iš žurnalų redaktorių, recenzentų pareigų ir atšaukti jų mokslinius straipsnius iš žurnalų net po to, kai šie straipsniai jau buvo išspausdinti. Iki šio pandemijos įvykio niekada nemačiau tiek daug žurnalų straipsnių, kurie buvo atšaukti - didžioji dauguma jų skatino alternatyvas oficialiai dogmai, ypač jei juose buvo abejojama vakcinų saugumu. Paprastai pateiktą straipsnį ar tyrimą peržiūri tos srities ekspertai, tai vadinama ekspertiniu vertinimu. Šios recenzijos gali būti gana intensyvios ir smulkmeniškos, reikalaujančios, kad visos klaidos straipsnyje būtų ištaisytos prieš jį publikuojant. Taigi, jei po to, kai straipsnis jau išspausdintas, nenustatomas sukčiavimas ar kita didelė paslėpta problema, straipsnis lieka mokslinėje literatūroje.

Šiuo metu stebime, kad vis daugiau puikių mokslinių straipsnių, kuriuos parašė geriausi šios srities ekspertai, praėjus kelioms savaitėms, mėnesiams ir net metams po publikavimo išbraukiami iš pagrindinių medicinos ir mokslo žurnalų. Atidžiai peržiūrėjus paaiškėja, kad pernelyg daug atvejų autoriai išdrįso suabejoti mokslinių leidinių kontrolierių priimtomis dogmomis, ypač dėl saugumo, alternatyvių gydymo būdų ar vakcinų veiksmingumo. Šių žurnalų pajamos priklauso nuo farmacijos kompanijų gausios reklamos. Pasitaikė keletas atvejų, kai galingos farmacijos bendrovės darė įtaką šių žurnalų savininkams, kad šie pašalintų straipsnius, kuriuose kaip nors kvestionuojami šių bendrovių produktai.

Dar blogiau yra tai, kad medicinos straipsniai, skirti vaistų ir farmacijos produktų reklamai, iš tiesų yra rengiami atliekant suklastotus tyrimus, vadinamuosius "ghostwritten" straipsnius.Ričardas Hortonas (Richard Horton) "Guardian" cituoja Ričardą Hortoną (Richard Horton), kuris teigia, kad "žurnalai virto informacijos plovimo operacijomis farmacijos pramonei".Įrodyti apgaulingi "ghostwritten" straipsniai, kuriuos rėmė farmacijos milžinai, nuolat pasirodo geriausiuose klinikiniuose žurnaluose, tokiuose kaip JAMA ir New England Journal of Medicine, ir, nepaisant įrodyto mokslinio piktnaudžiavimo ir manipuliavimo duomenimis, niekada nėra pašalinami.

Rašant straipsnius pasitelkiamos planavimo įmonės, kurių užduotis - parengti straipsnius su suklastotais duomenimis, kad būtų palaikomas farmacijos produktas, o paskui šiuos straipsnius priimti į didelio poveikio klinikinius žurnalus, t. y. žurnalus, kurie greičiausiai daro įtaką gydytojų klinikinių sprendimų priėmimui. Be to, klinikinėje praktikoje dirbantiems gydytojams jie nemokamai teikia šių suklastotų straipsnių perspausdinimus. The Guardian rado 250 bendrovių, užsiimančių šiuo "ghostwriting" verslu. Paskutinis šių straipsnių rengimo publikuoti prestižiniuose žurnaluose etapas - įdarbinti pripažintus medicinos ekspertus iš prestižinių institucijų, kad jie prie šių straipsnių pridėtų savo vardą. Šiems pasamdytiems medicinos autoriams mokama už sutikimą įtraukti savo vardą į šiuos iš anksto parengtus straipsnius arba jie tai daro dėl prestižo turėti savo vardą ant straipsnio prestižiniame medicinos žurnale.

Labai svarbu, kad medicinos leidybos srities ekspertai pastebi, jog nieko nebuvo padaryta, kad šis piktnaudžiavimas būtų sustabdytas. Medicinos etikos specialistai apgailestavo, kad dėl šios plačiai paplitusios praktikos "negalima niekuo pasitikėti". Nors kai kurie žurnalai primygtinai reikalauja atskleisti informaciją, dauguma šiuos straipsnius skaitančių gydytojų ignoruoja šią informaciją arba ją pateisina, o keli žurnalai apsunkina informacijos atskleidimą, reikalaudami, kad skaitytojas informacijos atskleidimo pareiškimus rastų kitoje vietoje. Daugelis žurnalų nekontroliuoja tokių pareiškimų, o autorių praleidimai yra dažni ir už juos nebaudžiama.

Kalbant apie visuomenei pateikiamą informaciją, beveik visą žiniasklaidą kontroliuoja šie farmacijos milžinai arba kiti, kuriems ši "pandemija" yra naudinga. Jų pasakojimai yra vienodi tiek savo turiniu, tiek net formuluotėmis. Kasdien vyksta organizuotas slėpimas, o didžiuliai duomenys, atskleidžiantys šių informacijos valdytojų kuriamą melą, slepiami nuo visuomenės. Visi per nacionalinę žiniasklaidą (televiziją, laikraščius ir žurnalus), taip pat vietines naujienas, kurias kasdien žiūrite, gaunami tik iš "oficialių" šaltinių - dauguma jų yra melagingi, iškraipyti arba visiškai išgalvoti - visi jie skirti visuomenei apgauti.

Televizijos žiniasklaida didžiąją dalį savo reklamos biudžeto gauna iš tarptautinių farmacijos kompanijų - tai daro nenugalimą įtaką pranešimams apie visus išgalvotus tyrimus, patvirtinančius jų vakcinas ir kitus vadinamuosius gydymo būdus. Vien 2020 m. farmacijos pramonė tokiai reklamai išleido 6,56 mlrd. dolerių. Farmacijos televizijos reklamai teko 4,58 mlrd. dolerių, t. y. neįtikėtinai daug - 75 proc. jų biudžeto. Už tai galima nusipirkti daug įtakos ir kontroliuoti žiniasklaidą. Visame pasaulyje žinomi visų infekcinių ligų sričių ekspertai pašalinami iš žiniasklaidos ir socialinės žiniasklaidos, jei jie kaip nors nukryptų nuo šių vakcinų kūrėjų sugalvoto melo ir iškraipymų. Be to, šios farmacijos bendrovės socialinės žiniasklaidos reklamai išleidžia dešimtis milijonų dolerių, o "Pfizer" pirmauja su 55 milijonais dolerių 2020 m.

Nors šie išpuoliai prieš žodžio laisvę yra pakankamai gąsdinantys, dar blogiau yra praktiškai visuotinė ligoninių administratorių kontrolė, kuria jie kontroliuoja medicininės priežiūros detales ligoninėse. Šie samdiniai dabar nurodo gydytojams, kokių gydymo protokolų jie turi laikytis ir kokių gydymo metodų nenaudoti, nesvarbu, koks žalingas yra "patvirtintas" gydymas ir koks naudingas yra "nepatvirtintas" gydymas.

Dar niekada Amerikos medicinos istorijoje ligoninių vadovai nediktavo gydytojams, kaip jie turi praktikuoti mediciną ir kokius vaistus gali vartoti. CDC neturi įgaliojimų diktuoti ligoninėms ar gydytojams dėl gydymo metodų. Tačiau dauguma gydytojų pakluso be menkiausio pasipriešinimo.

Federalinis priežiūros įstatymas skatino šią žmogiškąją katastrofą, siūlydamas visoms JAV ligoninėms iki 39 000 dolerių už kiekvieną intensyviosios terapijos skyriuje gydomą pacientą, kuriam buvo prijungti kvėpavimo aparatai, nepaisant to, kad anksti tapo akivaizdu, jog kvėpavimo aparatai buvo pagrindinė šių nieko neįtariančių, pasitikinčių pacientų mirties priežastis. Be to, ligoninės gaudavo 12 000 dolerių už kiekvieną į intensyviosios terapijos skyrių paguldytą pacientą - tai, mano ir kitų nuomone, paaiškina, kodėl visos federalinės medicinos biurokratijos (CDC, FDA, NIAID, NIH ir kt.) darė viską, kad užkirstų kelią gyvybę gelbstinčiam ankstyvam gydymui. Vis daugiau ligoninių gresia bankrotas, o daugelis jų uždarė duris dar prieš šią "pandemiją". Dauguma šių ligoninių dabar priklauso nacionalinėms ar tarptautinėms korporacijoms, įskaitant ir mokomąsias ligonines.

Taip pat įdomu pastebėti, kad prasidėjus šiai "pandemijai" pastebėjome, jog ligoninių korporacijų tinklai perka daugybę tokių finansinę riziką patiriančių ligoninių. Pastebėta, kad šios ligoninės milžinės, siekdamos įsigyti šias finansinę grėsmę patiriančias ligonines, naudojasi milijardine federaline Covid pagalba, taip dar labiau padidindamos korporacinės medicinos galią gydytojų nepriklausomybės atžvilgiu. Iš savo ligoninių išvaryti gydytojai sunkiai randa kitų ligoninių personalą, prie kurio galėtų prisijungti, nes jos taip pat gali priklausyti tam pačiam korporaciniam milžinui. Dėl to skiepų mandato politika apima daug daugiau ligoninių darbuotojų. Pavyzdžiui, Mayo klinika atleido 700 darbuotojų už tai, kad jie pasinaudojo savo teise atsisakyti pavojingos, iš esmės neišbandytos eksperimentinės vakcinos. Mayo klinika taip pasielgė nepaisydama to, kad daugelis šių darbuotojų dirbo per patį epidemijos įkarštį ir atleidžiami, kai Omicron variantas yra dominuojanti viruso atmaina, kurios patogeniškumas daugumai prilygsta paprastam peršalimui, o vakcinos yra neveiksmingos užkertant kelią infekcijai.

Be to, įrodyta, kad paskiepyto besimptomio asmens nosiaryklės viruso titras yra toks pat didelis kaip ir užsikrėtusio neskiepyto asmens. Jei įpareigojimo skiepytis tikslas - užkirsti kelią viruso plitimui tarp ligoninės personalo ir pacientų, tai didžiausią perdavimo riziką kelia skiepyti asmenys, o ne neskiepyti. Skirtumas tas, kad sergantis neskiepytas asmuo neis į darbą, o besimptomis sergantis skiepytas platintojas eis.

Žinome tik tiek, kad didžiausi medicinos centrai, tokie kaip Mayo klinika, kasmet gauna dešimtis milijonų dolerių NIH dotacijų, taip pat pinigų iš šių eksperimentinių "vakcinų" gamintojų. Mano nuomone, tai yra tikroji priežastis, lemianti šią politiką. Jei tai būtų įrodyta teisme, šiuos įpareigojimus nustatantys administratoriai turėtų būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn pagal visus įstatymus, o visos nukentėjusiosios šalys turėtų būti paduotos į teismą.

Ligoninių bankroto problema tampa vis opesnė dėl ligoninių įpareigojimų skiepytis ir dėl to daugybės ligoninių darbuotojų, ypač slaugytojų, atsisakančių priverstinai skiepytis. Visa tai neturi precedento medicinos priežiūros istorijoje. Ligoninėse dirbantys gydytojai yra atsakingi už savo atskirų pacientų gydymą ir tiesiogiai dirba su šiais pacientais bei jų šeimomis, kad pradėtų šį gydymą. Išorinės organizacijos, tokios kaip CDC, neturi teisės kištis į šį gydymą, o tai darant pacientams gresia rimtos klaidos, kurias daro organizacija, niekada negydžiusi nė vieno COVID-19 paciento.

Prasidėjus šiai pandemijai, CDC nurodė ligoninėms laikytis gydymo protokolo, dėl kurio mirė šimtai tūkstančių pacientų, kurių dauguma būtų pasveikę, jei būtų buvęs leistas tinkamas gydymas. Daugumos šių mirčių būtų buvę galima išvengti, jei gydytojams būtų buvę leista anksti pradėti gydymą tokiais preparatais kaip ivermektinas, hidroksichlorochinas ir daugybė kitų saugių vaistų bei natūralių junginių. Remiantis gydytojų, sėkmingai gydžiusių daugumą kovidu sergančių pacientų, rezultatais apskaičiuota, kad iš 800 000 žmonių, kurie, kaip mums teigiama, mirė nuo kovido, 640 000 galėjo būti ne tik išgelbėti, bet ir daugeliu atvejų sugrįžti į prieš užsikrėtimą buvusią sveikatos būklę, jei būtų buvęs taikomas privalomas ankstyvas gydymas šiais patikrintais metodais. Toks ankstyvo gydymo ignoravimas yra masinė žmogžudystė. Tai reiškia, kad iš tikrųjų būtų mirę 160 000 žmonių, t. y. kur kas mažiau, nei mirė nuo biurokratijos, gydytojų asociacijų ir gydytojų tarybų, kurios atsisakė ginti savo pacientus. Remiantis tyrimais, atliktais drąsių ir rūpestingų gydytojų, kurie iš anksto gydė tūkstančius pacientų, septyniasdešimt penkiasdešimt penkis ar aštuoniasdešimt procentų mirčių buvo galima išvengti.

Neįtikėtina, bet šiems kompetentingiems gydytojams buvo užkirstas kelias išgelbėti šiuos Covid-19 užsikrėtusius žmones. Medicinos profesijai turėtų būti gėda, kad tiek daug gydytojų beprasmiškai laikėsi medicinos kontrolierių nustatytų mirtinų protokolų.

Taip pat reikia nepamiršti, kad šis įvykis niekada neatitiko pandemijos kriterijų. Pasaulio sveikatos organizacija pakeitė kriterijus, kad tai būtų laikoma pandemija. Kad virusas atitiktų pandemijos statusą, jis turi pasižymėti dideliu daugumos žmonių mirtingumu, o taip nebuvo (išgyvenamumas siekė 99,98 proc.), be to, virusas neturi būti gydomas žinomais būdais, o šis virusas buvo gydomas - iš tikrųjų, vis daugiau labai sėkmingų gydymo būdų.

Niekada nebuvo įrodyta, kad drakoniškos priemonės, nustatytos šiai išgalvotai "pandemijai" suvaldyti, pavyzdžiui, visuomenės maskavimas, uždarymas ir socialinis atstūmimas, buvo sėkmingos. Keletas kruopščiai atliktų tyrimų ankstesniais gripo sezonais parodė, kad bet kokios kaukės niekada neužkirto kelio viruso plitimui visuomenėje.

Tiesą sakant, kai kurie labai geri tyrimai rodė, kad kaukės iš tikrųjų platino virusą, suteikdamos žmonėms klaidingą saugumo jausmą ir dėl kitų veiksnių, pavyzdžiui, pastebėta, kad žmonės nuolat pažeidinėjo sterilią techniką, liesdami kaukę, netinkamai ją nusiimdami ir nutekindami infekcinius aerozolius aplink kaukės kraštus. Be to, kaukės buvo išmetamos automobilių stovėjimo aikštelėse, pasivaikščiojimo takuose, padedamos ant stalviršių restoranuose, dedamos į kišenes ir rankines.

Per kelias minutes nuo kaukės užsidėjimo iš kaukių gali būti užkrėstos įvairios patogeninės bakterijos, todėl imunitetą slopinantiems asmenims kyla didelė bakterinio plaučių uždegimo rizika, o vaikams - didesnė meningito rizika. Floridos universiteto mokslininkai atliko tyrimą, kurio metu iš mokyklose vaikų dėvimos kaukės vidinės pusės buvo išauginta daugiau kaip 11 patogeninių bakterijų.

Taip pat buvo žinoma, kad vaikams iš esmės nebuvo jokios rizikos susirgti virusu ar jį perduoti.

Be to, taip pat buvo žinoma, kad dėvint kaukę ilgiau nei 4 valandas (kaip tai daroma visose mokyklose), atsiranda didelė hipoksija (mažas deguonies kiekis kraujyje) ir hiperkapnija (didelis CO2 kiekis), kurios turi daug žalingų padarinių sveikatai, įskaitant ir vaiko smegenų vystymosi sutrikimus.

Žinome, kad smegenų vystymasis tęsiasi dar ilgai po pradinių klasių. Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad "pandemijos" metu gimusių vaikų intelekto koeficientas yra gerokai mažesnis - tačiau mokyklų taryboms, mokyklų direktoriams ir kitiems švietimo biurokratams tai akivaizdžiai nerūpi.

INDOKTRINACIJOS ĮRANKIAI

Šios pandemijos kūrėjai tikėjosi, kad visuomenė pasipriešins ir kad bus užduoti svarbūs nepatogūs klausimai. Kad to išvengtų, kontrolieriai žiniasklaidą maitino įvairiomis taktikomis, o viena iš dažniausiai naudojamų buvo ir yra "faktų patikrinimo" apgaulė. Kiekvieną kartą susidūrę su kruopščiai dokumentuotais įrodymais, žiniasklaidos "faktų tikrintojai" atremdavo kaltinimu "dezinformacija" ir nepagrįstu kaltinimu "sąmokslo teorija", kuri, jų žodyne, buvo "paneigta". Niekada mums nebuvo pasakyta, kas yra faktų tikrintojai ar koks jų "paneigtos" informacijos šaltinis - mes tiesiog turėjome tikėti "faktų tikrintojais". Neseniai teisme prisiekusieji nustatė, kad "facebook" "faktų tikrintojai" tikrino "faktus" remdamiesi savo darbuotojų nuomone, o ne tikrais ekspertais. Kai iš tiesų atskleidžiami šaltiniai, jie visada būna korumpuoto CDC, PSO ar Anthony Fauci arba tiesiog jų nuomonė. Štai sąrašas dalykų, kurie buvo įvardyti kaip "mitai" ir "dezinformacija", o vėliau paaiškėjo, kad jie buvo teisingi.

  1. Besimptomiai paskiepytieji platina virusą lygiai taip pat, kaip ir neskiepytieji, kuriems yra simptomų.
  2. Vakcinos negali tinkamai apsaugoti nuo naujų variantų, tokių kaip Delta ir Omicron.
  3. Natūralus imunitetas yra daug pranašesnis už skiepų imunitetą ir greičiausiai išlieka visą gyvenimą.
  4. Vakcininis imunitetas ne tik susilpnėja po kelių mėnesių, bet ir ilgam susilpnėja visos imuninės ląstelės, todėl paskiepytiesiems kyla didelė visų infekcijų ir vėžio rizika.
  5. COVID vakcinos gali sukelti daug kraujo krešulių ir kitų sunkių šalutinių poveikių
  6. Vakcinos šalininkai reikalaus daugybės pakartotinių skiepų, kai scenoje pasirodys kiekvienas variantas.
  7. Fauci primygtinai reikalaus, kad KOVID vakcina būtų skiepijami maži vaikai ir net kūdikiai.
  8. Norint įeiti į įmonę, skristi lėktuvu ir naudotis viešuoju transportu, bus reikalaujama vakcinos paso
  9. Bus įsteigtos neskiepytųjų internuotųjų stovyklos (kaip Australijoje, Austrijoje ir Kanadoje).
  10. Neskiepytiems asmenims bus neleidžiama įsidarbinti.
  11. Yra slaptų susitarimų tarp vyriausybės, elitinių institucijų ir vakcinų gamintojų.
  12. Pandemijos metu daugelis ligoninių buvo tuščios arba mažai užpildytos.
  13. Vakcinos baltymas smaigalys patenka į ląstelės branduolį, pakeisdamas ląstelės DNR atstatymo funkciją.
  14. Šimtai tūkstančių žmonių nuo vakcinų žuvo, o dar daug kartų daugiau buvo negrįžtamai pažeisti.
  15. Ankstyvas gydymas galėjo išgelbėti daugumos iš 700 000 mirusiųjų gyvybes.
  16. Vakcinų sukeltas miokarditas (kuris iš pradžių buvo neigiamas) yra didelė problema ir išnyksta per trumpą laiką.
  17. Specialios mirtinai pavojingos šių vakcinų partijos (partijos) sumaišytos su kitų Covid-19 vakcinų mase

Keletas šių teiginių, kuriuos pateikė šių vakcinų priešininkai, dabar pateikiami CDC interneto svetainėje - dauguma jų vis dar vadinami "mitais". Šiandien daugybė įrodymų patvirtina, kad kiekvienas iš šių vadinamųjų "mitų" iš tiesų buvo teisingas. Daugelį jų pripažįsta net "vakcinų šventasis" Anthony Fauci. Pavyzdžiui, net mūsų pažinimo sutrikimų turinčiam prezidentui buvo pasakyta, kad kai tik vakcina bus išleista, visi paskiepyti žmonės galės nusiimti kaukes. Ups! Netrukus po to mums buvo pasakyta, kad paskiepytųjų nosyje ir burnoje (nosiaryklėje) yra didelė viruso koncentracija (titrai) ir jie gali perduoti virusą kitiems, su kuriais susiduria, ypač savo šeimos nariams. Vėl užsidėkite kaukes - iš tikrųjų rekomenduojama užsidėti dvigubą kaukę. Dabar žinoma, kad skiepytieji yra pagrindiniai viruso platintojai, o ligoninės pilnos sergančių skiepytųjų ir žmonių, kenčiančių nuo sunkių vakcinos komplikacijų.

Kita skiepų šalininkų taktika - demonizuoti tuos, kurie dėl įvairių priežasčių atsisako skiepytis. Žiniasklaida šiuos kritiškai mąstančius asmenis vadina "antivakseriais", "skiepų neigėjais", "skiepų priešininkais", "žudikais", "didesnio gėrio priešais" ir kad būtent jie pratęsia pandemiją. Mane pribloškė kai kurių žmonių socialinėje žiniasklaidoje piktos, dažnai beširdiškos atakos, kai tėvai ar artimieji pasakoja apie siaubingas kančias ir galiausiai mirtį, kurią jie ar jų artimieji patyrė dėl vakcinų. Kai kurie psichopatai tviteryje rašo, kad džiaugiasi, jog mirė artimas žmogus, arba kad miręs skiepytas asmuo buvo gėrio priešas, nes papasakojo apie šį įvykį ir turėtų būti uždraustas. Tai sunku suvokti. Toks žiaurumo lygis kelia siaubą ir reiškia moralios, padorios ir užjaučiančios visuomenės žlugimą.

Pakankamai blogai, kad visuomenė nusileidžia taip žemai, bet žiniasklaida, politiniai lyderiai, ligoninių vadovai, gydytojų asociacijos ir medicinos licencijavimo komisijos elgiasi panašiai moraliai nevykusiai ir žiauriai.

LOGIKA, ARGUMENTACIJA IR MOKSLINIAI ĮRODYMAI DINGO ŠIAME ĮVYKYJE

    Ar moksliniai įrodymai, kruopščiai atlikti tyrimai, klinikinė patirtis ir medicininė logika turėjo kokį nors poveikį sustabdant šių neveiksmingų ir pavojingų vakcinų vartojimą? Absoliučiai ne! Drakoniškos pastangos skiepyti visus planetos gyventojus tęsiasi (išskyrus elitą, pašto darbuotojus, Kongreso narius ir kitus vidinius asmenis).

Visų kitų vaistų ir ankstesnių įprastinių vakcinų, kurias tikrina FDA, atveju dėl kitaip nepaaiškinamų 50 ar mažiau asmenų mirčių būtų sustabdytas tolesnis produkto platinimas, kaip atsitiko 1976 m. su vakcina nuo kiaulių gripo. VAERS sistemoje 2020 m. gruodžio 14 d. - 2021 m. gruodžio 31 d. laikotarpiu užregistruota daugiau kaip 18 000 mirčių, taip pat 139 126 sunkūs sužeidimai (įskaitant mirtis) per tą patį laikotarpį, todėl vis dar nėra intereso sustabdyti šią mirtinai pavojingą vakcinos programą. Dar blogiau, jokia vyriausybinė agentūra neatlieka rimto tyrimo, kuriuo būtų siekiama nustatyti, kodėl šie žmonės miršta ir yra sunkiai bei visam laikui sužalojami dėl šių vakcinų. Matome tik tai, kad vakcinų gamintojai ir jų propagandistai nuolat slepia ir išsisukinėja.

Karas prieš veiksmingus, pigius ir labai saugius vaistus ir natūralius junginius, kurie neabejotinai išgelbėjo milijonus gyvybių visame pasaulyje, ne tik tęsiasi, bet ir intensyvėja.

Gydytojams sakoma, kad jie negali savo pacientams teikti šių gyvybę gelbstinčių preparatų, o jei tai padarys, bus pašalinti iš ligoninės, atimta gydytojo licencija arba nubausti kitais būdais. Daugybė vaistinių atsisakė išrašyti lvermektino ar hidroksichlorochino receptus, nors milijonai žmonių šiuos vaistus saugiai vartoja jau daugiau kaip 60 metų (hidroksichlorochino atveju) ir dešimtmečius (ivermektino atveju).Šis atsisakymas išrašyti receptus yra beprecedentis ir sukurtas tų, kurie nori užkirsti kelią alternatyviems gydymo metodams, o visa tai pagrįsta vakcinų plėtros visiems apsauga. Kelios hidroksichlorochiną gaminančios bendrovės sutiko ištuštinti savo vaisto atsargas, perduodamos jas Strateginėms nacionalinėms atsargoms, todėl šį vaistą gauti tapo daug sunkiau[33]. Kodėl vyriausybė taip pasielgė, kai daugiau kaip 30 gerai atliktų tyrimų parodė, kad šis vaistas kitose šalyse, pavyzdžiui, Indijoje, Egipte, Argentinoje, Prancūzijoje, Nigerijoje, Ispanijoje, Peru, Meksikoje ir kitose, mirtingumą sumažino nuo 66 % iki 92 %?

Šių dviejų gyvybę gelbstinčių vaistų kritikus dažniausiai finansuoja Billas Gatesas ir Anthony Fauci, kurie iš šių vakcinų uždirba milijonus.

Siekdami dar labiau sustabdyti šių vaistų vartojimą, farmacijos pramonė ir Billas Gatesas ir Anthony Fauci finansavo suklastotus mokslinius tyrimus, kuriais buvo siekiama įrodyti, kad hidroksichlorochinas yra pavojingas vaistas ir gali pakenkti širdžiai. Siekdami pagrįsti šią apgaulę, tyrėjai labiausiai sergantiems kovidiniais pacientams suleido beveik mirtiną vaisto dozę, daug didesnę, nei daktarai Kory, McCullough ir kiti "tikri" ir užjaučiantys gydytojai, gydytojai, kurie iš tikrųjų gydė kovidiniais pacientus.

Kontroliuojama, šuniška žiniasklaida, žinoma, apipylė visuomenę pasakojimais apie mirtiną hidroksichlorochino poveikį, ir visa tai su siaubingu netikros panikos žvilgsniu. Paaiškėjo, kad visos šios istorijos apie ivermektino keliamą pavojų yra neteisingos, o kai kurios iš jų buvo neįtikėtinai absurdiškos.

Puolimas prieš ivermektiną buvo dar aršesnis nei prieš hidroksichlorochiną. Visa tai ir dar daugiau kruopščiai aprašyta naujoje puikioje Roberto Kenedžio jaunesniojo (Robert Kennedy, Jr.) knygoje "Tikrasis Anthony Fauci" (The Real Anthony Fauci). Billas Gatesas, didžioji farmacija ir pasaulinis karas prieš demokratiją ir visuomenės sveikatą. Jei jums tikrai rūpi tiesa ir visa tai, kas įvyko nuo šio žiaurumo pradžios, privalote ne tik perskaityti, bet ir atidžiai išstudijuoti šią knygą. Joje yra išsamių nuorodų ir labai išsamiai aptariamos visos temos. Tai biblinio masto žmogiškoji tragedija, kurią suprojektavo vieni bjauriausių, beširdžių psichopatų istorijoje.

Milijonai žmonių buvo sąmoningai nužudyti ir suluošinti ne tik dėl šio sukurto viruso, bet ir dėl pačios vakcinos bei drakoniškų priemonių, kurias šios vyriausybės taikė pandemijos plitimui "kontroliuoti". Negalime ignoruoti šių drakoniškų priemonių sukeltų "mirčių iš nevilties", kurių skaičius gali viršyti šimtus tūkstančių. Trečiojo pasaulio šalyse dėl to badu mirė milijonai žmonių. Vien Jungtinėse Amerikos Valstijose iš 800 000 mirusiųjų, kaip teigia medicinos biurokratija, gerokai daugiau nei 600 000 mirė dėl to, kad buvo sąmoningai nepaisoma ankstyvojo gydymo, blokuojamas labai veiksmingų ir saugių pertvarkytų vaistų, tokių kaip hidroksichlorochinas ir ivermektinas, naudojimas, priverstinai taikomas mirtinas gydymas, pavyzdžiui, remdesiviras, ir naudojami dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatai. Čia neskaičiuojamos mirtys dėl nevilties ir apleistos medicininės priežiūros, kurias sukėlė sveikatos priežiūros sistemoms primestos blokavimo ir ligoninių priemonės.

Prie viso to prisideda ir tai, kad dėl vakcinų įpareigojimo visam ligoninių personalui tūkstančiai slaugytojų ir kitų ligoninių darbuotojų atsistatydino arba buvo atleisti iš darbo. Dėl to kritiškai trūksta šių gyvybiškai svarbių sveikatos priežiūros darbuotojų ir daugelyje ligoninių pavojingai sumažėjo intensyviosios terapijos skyrių lovų. Be to, kaip įvyko Lewiso apygardos sveikatos priežiūros sistemoje, specializuota ligoninių sistema Lowvilyje, N. Y., uždarė savo gimdymo skyrių po to, kai 30 ligoninės darbuotojų atsistatydino dėl pražūtingų valstijos įsakymų dėl vakcinų įpareigojimo. Ironiška, kad visais šiais atsistatydinimo atvejais administratoriai nedvejodami sutiko su šiais masiniais personalo netekimais, nors ir skambėjo kalbos apie tai, kad per "krizę" kenčia dėl personalo trūkumo. Tai ypač glumina, kai sužinojome, kad vakcinos neužkirto kelio viruso perdavimui, o šiuo metu vyraujantis variantas yra itin mažai patogeniškas.

MOKSLAS VIS DAŽNIAU ATSKLEIDŽIA VAKCINŲ KELIAMUS PAVOJUS

    Nors dauguma mokslininkų, virusologų, infekcinių ligų tyrėjų ir epidemiologų buvo įbauginti ir priversti tylėti, vis daugiau sąžiningų, didžiulę patirtį turinčių asmenų prabilo apie tiesą, t. y. kad šios vakcinos yra mirtinai pavojingos.

Dauguma naujų vakcinų prieš jas patvirtinant daugelį metų turi būti nuodugniai tikrinamas jų saugumas. Naujos technologijos, tokios kaip mRNA ir DNR vakcinos, reikalauja mažiausiai 10 metų kruopštaus testavimo ir plataus stebėjimo. Šios naujos vadinamosios vakcinos buvo "testuojamos" tik 2 mėnesius, o vėliau šių saugumo bandymų rezultatai buvo ir tebėra laikomi paslaptyje. Kelių 2 mėnesių tyrime dalyvavusių asmenų liudijimai senatoriui Ronui Johnsonui rodo, kad praktiškai niekada nebuvo atliekami jokie tolesni prieš išleidimą atlikto tyrimo dalyvių tyrimai. Skundai dėl komplikacijų buvo ignoruojami ir, nepaisant "Pfizer" pažadų, kad "Pfizer" apmokės visas "vakcinų" sukeltas medicinines išlaidas, šie asmenys teigė, kad jos nebuvo apmokėtos. Kai kurios medicininės išlaidos viršija 100 000 dolerių.

"Pfizer" ir kitų mRNA vakcinų gamintojų apgaulės pavyzdys - 12-metės Maddie de Garay, dalyvavusios "Pfizer" vakcinos saugumo tyrime prieš jos išleidimą, atvejis. Per senatoriaus Džonsono pranešimą, kuriame dalyvavo nukentėjusių nuo vakcinos šeimų atstovai, jos motina papasakojo apie pasikartojančius vaiko priepuolius, apie tai, kad dabar ji prikaustyta prie neįgaliojo vežimėlio, turi būti maitinama vamzdeliu ir patiria nuolatinį smegenų pažeidimą. FDA pateiktame "Pfizer" saugumo vertinime nurodytas vienintelis jos šalutinis poveikis - "pilvo skausmas". Kiekvienas asmuo pateikė panašias siaubingas istorijas.

Japonai kreipėsi į FOIA (Informacijos laisvės aktas) teismą, kad priverstų "Pfizer" paskelbti slaptą biologinio pasiskirstymo tyrimą. Priežastis, dėl kurios "Pfizer" norėjo, kad jis būtų laikomas paslaptyje, yra ta, kad jis parodė, jog "Pfizer" melavo visuomenei ir reguliavimo agentūroms apie įšvirkštos vakcinos turinio (mRNA, esančios nanolipidiniame nešiklyje) likimą. Jie teigė, kad vakcina liko injekcijos vietoje (peties srityje), nors iš tikrųjų jų pačių atlikto tyrimo metu buvo nustatyta, kad per 48 valandas ji greitai išplito po visą kūną kraujotaka.

Tyrimu taip pat nustatyta, kad šie mirtini nanolipidiniai nešikliai labai didelėmis koncentracijomis susikaupė keliuose organuose, įskaitant vyrų ir moterų reprodukcinius organus, širdį, kepenis, kaulų čiulpus ir blužnį (pagrindinį imuninės sistemos organą). Didžiausia koncentracija buvo kiaušidėse ir kaulų čiulpuose. Šie nanolipidų nešikliai taip pat nusėdo smegenyse.

Dr. Ryanas Cole'as, patologas iš Aidaho, pranešė, kad tarp paskiepytų asmenų smarkiai padaugėjo labai agresyvių vėžio formų (žiniasklaida apie tai nepranešė). Jis nustatė bauginančiai didelį skiepytų asmenų sergamumą labai agresyviais vėžiniais susirgimais, ypač labai invazinėmis melanomomis tarp jaunų žmonių ir gimdos vėžiu tarp moterų. Pasirodo ir kitų pranešimų apie anksčiau kontroliuotų vėžinių susirgimų suaktyvėjimą tarp paskiepytų pacientų. Kol kas neatlikta jokių tyrimų, kurie patvirtintų šiuos pranešimus, bet vargu ar tokie tyrimai bus atlikti, bent jau tyrimai, finansuojami iš NIH dotacijų.

Biologinio pasiskirstymo tyrimo metu kiaušidėse rasta didelė spyglių baltymų koncentracija labai gali pakenkti jaunų moterų vaisingumui, pakeisti menstruacijas ir joms gali kilti didesnė kiaušidžių vėžio rizika. Dėl didelės koncentracijos kaulų čiulpuose skiepytiems asmenims taip pat gali kilti didelė leukemijos ir limfomos rizika. Leukemijos rizika kelia didelį nerimą dabar, kai pradėta skiepyti vos penkerių metų vaikus. Nė vienas iš šių Covid-19 vakcinų gamintojų nėra atlikęs ilgalaikių tyrimų, ypač dėl vėžio sukėlimo rizikos. Lėtinis uždegimas yra glaudžiai susijęs su vėžio indukcija, augimu ir invazija, o vakcinos skatina uždegimą.

Vėžiu sergantiems pacientams sakoma, kad jie turėtų skiepytis šiomis mirtinai pavojingomis vakcinomis. Mano nuomone, tai beprotiška. Naujesni tyrimai parodė, kad šios rūšies vakcinos baltymas "spike" įterpiamas į imuninių ląstelių (ir greičiausiai daugelio tipų ląstelių) branduolį ir, patekęs ten, slopina du labai svarbius DNR taisymo fermentus BRCA1 ir 53BP1, kurių pareiga - taisyti ląstelės DNR pažeidimus. Neištaisyti DNR pažeidimai atlieka svarbų vaidmenį vėžio atsiradimo procese.

Egzistuoja paveldima liga, vadinama xeroderma pigmentosum, kuria sergant DNR atstatymo fermentai yra pažeisti. Šiems ligoniams išsivysto daugybė odos vėžio atvejų ir dėl to labai dažnai susergama organų vėžiu. Čia mes turime vakciną, kuri daro tą patį, bet ne tokiu dideliu mastu.

Vienas iš šių vakcinų sukeltų defektinių atstatymo fermentų vadinamas BRCA1, kuris siejamas su gerokai didesniu moterų sergamumu krūties vėžiu ir vyrų prostatos vėžiu.

Reikėtų pažymėti, kad niekada nebuvo atlikti jokie tyrimai dėl kelių kritinių šios rūšies vakcinos aspektų.

  •  Jų ilgalaikis poveikis niekada nebuvo išbandytas.
  •  Jie niekada nebuvo tirti dėl autoimuniteto sukėlimo
  •  Niekada nebuvo tinkamai ištirtas jų saugumas nėštumo metu
  •  Nebuvo atlikti jokie tolesni skiepytų moterų kūdikių tyrimai.
  •  Nėra atlikta ilgalaikių tyrimų su paskiepytų nėščių moterų vaikais po jų gimimo (ypač kai atsiranda neurologinės raidos etapas).
  •  Niekada nebuvo tiriamas poveikis ilgam medicininių būklių sąrašui:
  •  Diabetas
  •  Širdies ligos
  •  Aterosklerozė
  •  Neurodegeneracinės ligos
  •  Neuropsichiatrinis poveikis
  •   Autizmo spektro sutrikimų ir šizofrenijos sukėlimas
  •   Ilgalaikė imuninė funkcija
  •   Vertikalus defektų ir sutrikimų perdavimas
  •   Vėžys
  •   Autoimuniniai sutrikimai

Ankstesnė patirtis, susijusi su gripo vakcinomis, aiškiai rodo, kad su farmacijos bendrovėmis susijusių mokslininkų ir klinikinių gydytojų atlikti saugumo tyrimai iš esmės visi buvo arba prastai atlikti, arba tikslingai parengti siekiant melagingai parodyti saugumą ir nuslėpti šalutinį poveikį bei komplikacijas. Tai akivaizdžiai parodė anksčiau minėti netikri tyrimai, kuriais siekta įrodyti, kad hidroksichlorochinas ir ivermektinas yra neveiksmingi ir per daug pavojingi. Šie suklastoti tyrimai lėmė milijonus mirčių ir sunkias sveikatos katastrofas visame pasaulyje. Kaip minėta, 80 % visų mirčių buvo nereikalingos ir jų buvo galima išvengti naudojant nebrangius, saugius vaistus, kurių paskirtis buvo pakeista ir kurių saugumo istorija labai ilga, o milijonai žmonių juos vartojo dešimtmečius ar net visą gyvenimą.

Be galo ironiška, kad tie, kurie teigia esantys atsakingi už mūsų sveikatos apsaugą, patvirtino prastai išbandytą vakcinų rinkinį, nuo kurio per mažiau nei metus vartojimo mirė daugiau žmonių nei nuo visų kitų per pastaruosius 30 metų skirtų vakcinų kartu sudėjus. Jų pasiteisinimas, kai su tuo buvo susidurta, buvo toks: "turėjome nepaisyti kai kurių saugumo priemonių, nes tai buvo mirtina pandemija".

1986 m. prezidentas R. Reiganas pasirašė Nacionalinį vaikų sužalojimo vakcinomis įstatymą, kuris suteikė visuotinę apsaugą vakcinų gamintojams nuo vakcinomis sužalotų asmenų šeimų ieškinių dėl sužalojimo. Aukščiausiasis Teismas 57 puslapių nuomonėje priėmė vakcinų bendrovėms palankų sprendimą, iš esmės leidusį vakcinų gamintojams gaminti ir platinti pavojingas, dažnai neveiksmingas vakcinas gyventojams nebijant teisinių pasekmių. Teismas primygtinai reikalavo, kad būtų taikoma kompensacijų dėl vakcinų sukeltų sužalojimų sistema, pagal kurią dideliam skaičiui sunkiai sužalotų asmenų buvo išmokėta tik labai nedaug kompensacijų. Yra žinoma, kad šias premijas gauti labai sunku. Sveikatos išteklių ir paslaugų administracijos (Health Resources and Services Administration) duomenimis, nuo 1988 m. Kompensavimo už sužeidimus dėl vakcinų (VICP) programa sutiko išmokėti 3 597 apdovanojimus 19 098 vakcinomis sužeistiems asmenims, pateikusiems paraiškas, kurių bendra suma sudarė 3,8 mlrd. dolerių. Tai buvo prieš pradedant naudoti Covid-19 vakcinas, kurių vien mirčių skaičius viršija visų mirčių, susijusių su visomis vakcinomis kartu sudėjus, skaičių per trisdešimties metų laikotarpį.

2018 m. prezidentas D. Trumpas pasirašė įstatymą dėl "teisės išbandyti", kuris leido naudoti eksperimentinius vaistus ir visus netradicinius gydymo būdus ekstremalių medicininių būklių atvejais. Kaip matėme iš daugelio ligoninių ir net visuotinio valstijų atsisakymo leisti naudoti ivermektiną, hidroksichlorochiną ar kitus nepatvirtintus "oficialius" metodus gydant net ir mirtinus Covid-19 atvejus, šie niekšai ignoravo šį įstatymą.

Keista, kad jie nesivadovavo ta pačia logika ar įstatymais, kai buvo kalbama apie ivermektiną ir hidroksichlorochiną, kurie abu buvo išsamiai ištirti atliekant daugiau kaip 30 aukštos kokybės klinikinių tyrimų ir daugelyje šalių gavo puikias ataskaitas apie veiksmingumą ir saugumą. Be to, turėjome duomenų, kad milijonai žmonių visame pasaulyje šiuos vaistus naudojo net 60 metų, o jų saugumo rezultatai buvo puikūs. Buvo akivaizdu, kad grupė labai įtakingų žmonių kartu su farmacijos konglomeratais nenorėjo, kad pandemija baigtųsi, ir norėjo, kad vakcinos būtų vienintelė gydymo galimybė. Kenedžio knygoje šis argumentas pateikiamas remiantis gausiais įrodymais ir citatomis.

Daktaras Džeimsas Torpas (Dr. James Thorpe), motinos ir vaisiaus medicinos ekspertas, įrodo, kad dėl šių nėštumo metu suleistų KOVID-19 vakcinų persileidimų dažnis buvo 50 kartų didesnis, nei pranešta apie persileidimus su visomis kitomis vakcinomis kartu paėmus[28]. išnagrinėjus jo grafiką apie vaisiaus apsigimimus, nustatyta, kad nėštumo metu suleidus KOVID-19 vakcinas, palyginti su visomis kitomis vakcinomis kartu paėmus, vaisiaus apsigimimų atvejų buvo 144 kartus daugiau. Tačiau Amerikos akušerijos ir ginekologijos akademija ir Amerikos akušerijos ir ginekologijos koledžas patvirtina šių vakcinų saugumą visais nėštumo etapais ir tarp moterų, maitinančių kūdikius krūtimi.

Pažymėtina, kad šios medicinos specialybių grupės gavo didelį finansavimą iš farmacijos bendrovės "Pfizer". Amerikos akušerijos ir ginekologijos koledžas vien tik 2010 m. IV ketvirtį iš farmacijos bendrovės "Pfizer" gavo 11 000 JAV dolerių. Finansavimas iš NIH dotacijų yra daug didesnis. Geriausias būdas prarasti šias dotacijas - kritikuoti lėšų šaltinį, jų produktus ar naminių gyvūnėlių programas. Piteriui Diusbergui (Peter Duesberg) dėl to, kad jis išdrįso suabejoti Fočio (Fauci) naminės teorijos, jog AIDS sukelia ŽIV virusas, viešai paskelbus, nebebuvo skirta nė viena iš 30 jo pateiktų dotacijų paraiškų. Iki šio epizodo jam, kaip didžiausiam pasaulyje retrovirusų žinovui, niekada nebuvo atsisakyta suteikti NIH dotaciją.Štai kaip veikia "korumpuota" sistema, nors didžioji dalis dotacijų lėšų gaunama iš mūsų mokesčių.

KARŠTOSIOS PARTIJOS - MIRTINOS VAKCINŲ PARTIJOS

    Dabar pasirodė naujas tyrimas, kurio rezultatai kelia siaubą. Londono Kingstono universiteto mokslininkas atliko išsamią VAERs duomenų analizę (CDC padalinys, kuris renka savanoriškus duomenis apie vakcinų komplikacijas), kurioje jis sugrupavo pranešimus apie mirtis po vakcinų pagal gamintojo vakcinų partijų numerius. Londono Kingstono universiteto mokslininkas atliko išsamią VAERs (CDC padalinys, renkantis savanoriškus duomenis apie vakcinų komplikacijas) duomenų analizę, kurioje jis sugrupavo pranešimus apie mirtis po vakcinų pagal gamintojo nurodytus vakcinų partijų numerius. Vakcinos gaminamos didelėmis partijomis, vadinamomis siuntomis. Jis nustatė, kad vakcinos yra suskirstytos į daugiau kaip 20 000 partijų ir kad viena iš 200 šių partijų (partijų) yra akivaizdžiai mirtina visiems, kurie gauna vakciną iš tos partijos, į kurią įeina tūkstančiai vakcinos dozių.

Jis ištyrė visas gaminamas vakcinas - "Fizer", "Moderna", "Johnson and Johnson" (Janssen) ir kt. Jis nustatė, kad iš kiekvienų 200 "Pfizer" ir kitų gamintojų vakcinų partijų viena iš 200 partijų buvo daugiau kaip 50 kartų mirtinesnė už vakcinų partijas iš kitų partijų. Kitos vakcinų partijos (partijos) taip pat sukeldavo mirčių ir neįgalumą, tačiau toli gražu ne tokiu mastu. Šios mirtinos partijos turėjo atsitiktinai atsirasti tarp visų "vakcinų", jei tai buvo netyčinis įvykis. Tačiau jis nustatė, kad 5 proc. vakcinų sukėlė 90 proc. sunkių nepageidaujamų reiškinių, įskaitant mirtis. Mirties atvejų ir sunkių komplikacijų dažnis tarp šių "karštųjų partijų" svyravo nuo daugiau kaip 1000 proc. iki kelių tūkstančių procentų daugiau nei tarp panašių saugesnių partijų. Jei manote, kad tai buvo atsitiktinumas, pagalvokite dar kartą. Mano nuomone, tai ne pirmas kartas, kai "karštos partijos" buvo tikslingai gaminamos ir siunčiamos po visą šalį - dažniausiai tai buvo vaikams skirtos vakcinos. Vieno tokio skandalo metu "karštos partijos" vakcinos atsidūrė vienoje valstijoje, o žala iš karto tapo akivaizdi. Koks buvo gamintojo atsakas? Tai nebuvo mirtinų vakcinos partijų pašalinimas. Jis įsakė savo įmonei išbarstyti "karštąsias partijas" po visą šalį, kad valdžios institucijos nepastebėtų akivaizdaus mirtino poveikio.

Visos vakcinos partijos yra sunumeruotos, pavyzdžiui, "Modera" jas ženklina tokiais kodais kaip 013M20A. Pastebėta, kad partijų numeriai baigiasi 20A arba 21A. Partijos, kurių numeris baigiasi 20A, buvo daug toksiškesnės nei partijos, kurių numeris baigiasi 21A. Partijose, kurios baigėsi 20A, buvo apie 1700 nepageidaujamų reiškinių, o 21A partijose - nuo kelių šimtų iki dvidešimties ar trisdešimties reiškinių. Šis pavyzdys paaiškina, kodėl kai kuriems žmonėms po vakcinos vartojimo nepageidaujamų reiškinių buvo nedaug arba jų iš viso nebuvo, o kiti arba žuvo, arba buvo sunkiai ir visam laikui sužaloti. Norėdami susipažinti su tyrėjo paaiškinimu, eikite į BITCHUTE. Mano nuomone, šie pavyzdžiai tvirtai rodo, kad "vakcinos" gamyba buvo tyčia pakeista taip, kad į ją būtų įtrauktos mirtinai pavojingos partijos.

Susipažinau ir dirbau su daugeliu žmonių, susirūpinusių vakcinų saugumu, ir galiu pasakyti, kad jie nėra blogi antivakseriai, kaip jums sakoma. Tai labai principingi, moralūs, užjaučiantys žmonės, daugelis iš jų yra geriausi mokslininkai ir žmonės, kurie išsamiai tyrinėjo šį klausimą. Robertas Kenedis jaunesnysis, Barbara Lou Fišer, daktarė Meryl Nass, profesorius Christopheris Shaw, Megan Redshaw, daktarė Sherri Tenpenny, daktaras Josephas Mercola, Neilas Z. Milleris, daktarė Lucija Tomjinovič, daktarė Stephanie Seneff, daktaras Steve'as Kirschas ir daktaras Peteris McCulloughas, ir tai tik keletas iš jų. Šie žmonės neturi ką laimėti ir gali daug prarasti. Juos įnirtingai puola žiniasklaida, vyriausybinės agentūros ir elitiniai milijardieriai, manantys, kad jie turėtų kontroliuoti pasaulį ir visus jame esančius žmones.

KODĖL FAUCI NENORĖJO, KAD BŪTŲ ATLIEKAMOS MIRUSIŲJŲ PO SKIEPIJIMO AUTOPSIJOS?

    Ši "pandemija" yra daugybė dalykų, neturinčių precedento medicinos istorijoje. Vienas iš labiausiai stebinančių dalykų yra tai, kad pandemijos įkarštyje buvo atliekama labai mažai autopsijų, ypač visiškų autopsijų. Paslaptingas virusas sparčiai plito visame pasaulyje, atrinkta grupė žmonių su nusilpusia imunine sistema sunkiai sirgo ir daug jų mirė, o vienintelis būdas, kuriuo galėjome greitai gauti daugiausiai žinių apie šį virusą, - skrodimas, - nebuvo skatinamas.

Guerriero pažymėjo, kad iki 2020 m. balandžio pabaigos mirė apie 150 000 žmonių, tačiau medicininėje literatūroje buvo atlikta ir aprašyta tik 16 skrodimų. Iš jų tik septynios buvo pilnos autopsijos, o likusios 9 - dalinės arba atliktos adatos biopsijos ar pjūvio biopsijos būdu. Tik po 170 000 mirčių nuo Covid-19 ir praėjus keturiems pandemijos mėnesiams iš tikrųjų buvo atlikta pirmoji autopsijų serija, t. y. daugiau nei dešimt. Ir tik po 280 000 mirčių ir dar vieno mėnesio buvo atliktos pirmosios didelės autopsijų serijos, kurių buvo apie 80. Sperhake'as, ragindamas atlikti skrodimus be jokių abejonių, pažymėjo, kad pirmasis literatūroje aprašytas pilnas skrodimas kartu su fotomikrografijomis pasirodė 2020 m. vasario mėn. medicinos ir teisės žurnale iš Kinijos. Sperhake'as išreiškė sumišimą, kodėl per krizę nenorima atlikti autopsijų, tačiau jis žinojo, kad tai kyla ne iš patologų. Medicininėje literatūroje buvo gausu patologų raginimų atlikti daugiau autopsijų. Sperhake taip pat pažymėjo, kad Roberto Kocho institutas (Vokietijos sveikatos priežiūros sistema) bent jau iš pradžių patarė neatlikti autopsijų. Jis taip pat žinojo, kad tuo metu Jungtinėse Valstijose 200 dalyvaujančių skrodimo įstaigų 14-oje valstijų atliko mažiausiai 225 autopsijas.

Kai kurie teigė, kad toks skrodimų trūkumas buvo pagrįstas vyriausybės baime, kad patologai užsikrės infekcija, tačiau 225 skrodimų, atliktų Covid-19 atvejais, tyrimas parodė, kad patologas užsikrėtė tik vienu atveju, ir buvo padaryta išvada, kad tai buvo infekcija, kuria užsikrėtė kitur. Guerriero savo straipsnį, kuriame ragina atlikti daugiau autopsijų, baigia šia pastaba: "Petys petin klinikiniai ir teismo medicinos patologai įveikė Covid-19 aukų skrodimo tyrimų kliūtis ir taip sukaupė vertingų žinių apie SARS-CoV-2 ir žmogaus organizmo sąveikos patofiziologiją, taip prisidėdami prie ligos supratimo."

Įtarimai dėl pasaulinio masto valstybių nenoro leisti atlikti išsamius Covid-19 aukų skrodimo tyrimus gali būti pagrįsti mintimi, kad tai buvo daugiau nei atsitiktinumas. Išsiskiria bent dvi galimybės. Pirma, tie, kurie vadovavo šio "ne pandeminio" įvykio peraugimui į numanomą pasaulinę "mirtiną pandemiją", slėpė svarbią paslaptį, kurią galėtų užfiksuoti skrodimai. Būtent, kiek mirčių iš tikrųjų sukėlė virusas? Drakoniškoms priemonėms, tokioms kaip privalomas kaukės dėvėjimas, uždarymas, įmonių naikinimas ir galiausiai privalomas priverstinis skiepijimas, įgyvendinti reikėjo labai daug covid-19 virusu užsikrėtusių mirusiųjų. Baimė būtų visų šių destruktyvių pandemijos kontrolės programų varomoji jėga.

Senuku ir kt. savo tyrime skrodimo rezultatus suskirstė į keturias grupes.

  1.     Tam tikra Covid-19 mirtis
  2.     Tikėtina Covid-19 mirtis
  3.     Tikėtina Covid-19 mirtis
  4.     Nesusijusi su Covid-19, nepaisant teigiamo testo rezultato.

Šios pandemijos inžinieriams nerimą ar net siaubą kėlė tai, kad skrodimai galėjo parodyti (ir parodė), jog daugybė vadinamųjų Covid-19 mirčių iš tiesų mirė nuo gretutinių ligų. Daugumoje skrodimų, apie kuriuos buvo pranešta, patologai pastebėjo daugybę gretutinių ligų, kurių dauguma vien tik kraštutiniu gyvenimo laikotarpiu galėjo būti mirtinos. Anksčiau buvo žinoma, kad nuo peršalimo virusų slaugos namuose miršta 8 % žmonių.

Be to, iš autopsijų būtų galima gauti vertingų įrodymų, kurie pagerintų klinikinį gydymą ir galbūt įrodytų mirtiną CDC nustatytų protokolų, kurių privalėjo laikytis visos ligoninės, pavyzdžiui, naudoti respiratorius ir mirtiną, inkstus naikinantį vaistą remdesivirą, poveikį. Autopsijos taip pat parodė, kad kaupiasi medicininės klaidos ir nekokybiška priežiūra, nes intensyviosios terapijos skyriuose gydytojų apsauga nuo šeimos narių akių neišvengiamai lemia prastesnę priežiūros kokybę, kaip pranešė kelios šiose srityse dirbančios slaugytojos.

Kad ir kaip būtų blogai, lygiai tas pats buvo daroma ir mirčių nuo Covid vakcinos atveju - iki šiol buvo atlikta labai mažai išsamių autopsijų, kad būtų galima suprasti, kodėl šie žmonės mirė. Du aukštos kvalifikacijos tyrėjai, Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiologas ir aukštos kvalifikacijos infekcinių ligų ekspertas, ir Dr. Arne Burkhardt, patologas, kuris yra plačiai publikuojamas autoritetas, dirbęs patologijos profesoriumi keliose prestižinėse institucijose, neseniai atliko 15 žmonių, mirusių po vakcinacijos, skrodimus. Tai, ką jie nustatė, paaiškina, kodėl tiek daug žmonių miršta, patiria organų pažeidimus ir mirtinus kraujo krešulius.

Jie nustatė, kad 14 iš penkiolikos žmonių mirė dėl vakcinų, o ne dėl kitų priežasčių. Patologas daktaras Burkhardtas (Dr. Burkhardt) pastebėjo plačiai paplitusius imuninės atakos požymius autopsijos metu ištirtų asmenų organuose ir audiniuose - ypač širdyje. Tarp šių įrodymų buvo plati smulkių kraujagyslių invazija su didžiuliu limfocitų skaičiumi, kurie išlaisvinti sukelia didelį ląstelių naikinimą. Pastebėta, kad ir kiti organai, pavyzdžiui, plaučiai ir kepenys, taip pat buvo smarkiai pažeisti. Šie duomenys rodo, kad vakcinos sukėlė mirtinas pasekmes sukeliantį organizmo puolimą. Nesunku suprasti, kodėl Anthony Fauci, taip pat visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai ir visi, kurie intensyviai propaguoja šias vakcinas, viešai neragino atlikti paskiepytųjų, kurie vėliau mirė, skrodimus. Taip pat galima suprasti, kad vakcinų, kurios iš esmės nebuvo išbandytos prieš jas patvirtinant plačiajai visuomenei, atveju bent jau priežiūros agentūros turėjo būti įpareigotos atidžiai stebėti ir analizuoti visas su šiomis vakcinomis susijusias sunkias komplikacijas ir, žinoma, mirtis. Geriausias būdas tai padaryti - atlikti išsamią autopsiją.

Nors iš šių autopsijų sužinojome svarbios informacijos, iš tikrųjų reikia atlikti specialius mirusiųjų po vakcinacijos audinių tyrimus, kad būtų galima nustatyti, ar į visus organus ir audinius yra įsiskverbęs smailių baltymas. Tai būtų labai svarbi informacija, nes dėl tokios infiltracijos būtų smarkiai pažeisti visi audiniai ir organai, ypač širdis, smegenys ir imuninė sistema. Tai įrodė tyrimai su gyvūnais. Šių skiepytų asmenų šių spygliuotųjų baltymų šaltinis būtų įšvirkšti nanolipidiniai spygliuotuosius baltymus gaminančios mRNA nešikliai. Akivaizdu, kad valstybinės sveikatos apsaugos institucijos ir šių "vakcinų" gamintojai nenori, kad būtų atlikti šie svarbūs tyrimai, nes visuomenė būtų pasipiktinusi ir reikalautų nutraukti skiepijimo programą bei patraukti baudžiamojon atsakomybėn su tuo susijusius asmenis, kurie tai nuslėpė.

IŠVADOS

    Mes visi išgyvename vieną iš drastiškiausių kultūros, ekonominės sistemos ir politinės sistemos pokyčių mūsų šalies ir viso pasaulio istorijoje. Mums buvo pasakyta, kad niekada nebegrįšime į "normalią padėtį" ir kad didysis perkrovimas buvo sukurtas siekiant sukurti "naują pasaulio tvarką". Visa tai savo knygoje apie "Didįjį perkrovimą" išdėstė Pasaulio ekonomikos forumo vadovas Klausas Švabas (Klaus Schwab). Ši knyga suteikia daug informacijos apie utopistų, kurie didžiuojasi, kad ši pandeminė "krizė" yra jų būdas pradėti naują pasaulį, mąstymą. Šią naująją pasaulio tvarką elito manipuliatoriai brėžinių lentoje brėžė daugiau nei šimtmetį. Šiame straipsnyje daugiausia dėmesio skyriau pražūtingam poveikiui, kurį tai turėjo Jungtinių Valstijų medicinos priežiūros sistemai, bet taip pat ir didžiajai daliai Vakarų pasaulio. Ankstesniuose straipsniuose aptariau lėtą tradicinės medicininės priežiūros eroziją Jungtinėse Valstijose ir tai, kaip ši sistema tapo vis labiau biurokratizuota ir reglamentuota. Šis procesas sparčiai spartėjo, tačiau atsiradusi ši, mano nuomone, dirbtinai sukelta "pandemija" per naktį pakeitė mūsų sveikatos priežiūros sistemą.

Kaip matėte, šioje sistemoje įvyko precedento neturintys įvykiai. Pavyzdžiui, ligoninių administratoriai užėmė medicinos diktatorių poziciją, įsakydami gydytojams laikytis protokolų, kuriuos parengė ne didelę patirtį gydant šį virusą turintys specialistai, o medicinos biurokratija, niekada negydžiusi nė vieno COVID-19 paciento. Pavyzdžiui, visose medicinos sistemose buvo įvestas privalomas kvėpavimo aparatų naudojimas intensyviosios terapijos skyriuose, o nesutinkantys gydytojai buvo greitai atleisti iš slaugytojų pareigų, nepaisant to, kad jie įrodė, jog jų gydymo metodai gerokai patobulėjo. Be to, gydytojams buvo liepta naudoti vaistą remdesivirą, nepaisant įrodyto jo toksiškumo, nepakankamo veiksmingumo ir didelio komplikacijų skaičiaus. Jiems buvo liepta naudoti kvėpavimą silpninančius vaistus ir kaukes kiekvienam pacientui, nepaisant to, kad paciento kvėpavimas buvo sutrikęs. Kiekvienu atveju tie, kurie atsisakydavo piktnaudžiauti savo pacientais, būdavo šalinami iš ligoninės ir net grėsė licencijos praradimas - arba dar blogiau.

Pirmą kartą šiuolaikinės medicinos istorijoje ankstyvas šių užsikrėtusių pacientų gydymas buvo ignoruojamas visoje šalyje. Tyrimai parodė, kad ankstyvas medicininis gydymas, pradėtas nepriklausomų gydytojų, išgelbėdavo 80 % didesnį šių užsikrėtusiųjų skaičių. Ankstyvas gydymas galėjo išgelbėti daugiau kaip 640 000 gyvybių per visą šios "pandemijos" laikotarpį. Nepaisant to, kad buvo įrodyta šių ankstyvųjų gydymo metodų galia, medicininę priežiūrą kontroliuojančios jėgos tęsė šią destruktyvią politiką.

Šeimoms nebuvo leista pasimatyti su savo artimaisiais, todėl ligoninėse esantys labai sergantys asmenys buvo priversti vieni pasitikti mirtį. Be to, laidotuvėse galėjo dalyvauti tik keli gedintys šeimos nariai, kuriems net nebuvo leidžiama sėdėti kartu. Tuo pat metu didelėms parduotuvėms, tokioms kaip "Walmart" ir "Cosco", buvo leista veikti su minimaliais apribojimais. Slaugos namų pacientams taip pat nebuvo leidžiama lankyti šeimos narių, todėl jie vėl buvo priversti mirti vieniši. Tuo pat metu daugelyje valstijų, iš kurių skaidriausias - Niujorko valstija, infekuoti pagyvenę žmonės buvo tikslingai perkeliami iš ligoninių į slaugos namus, todėl slaugos namų gyventojai labai dažnai mirdavo. Šios "pandemijos" pradžioje daugiau kaip 50 % visų mirčių įvyko slaugos namuose.

Visos šios "pandemijos" metu žiniasklaida, visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai, medicinos biurokratai (CDC, FDA ir PSO) ir medicinos asociacijos mus maitino nesibaigiančiu melu, iškraipymais ir dezinformacija. Gydytojai, mokslininkai ir infekcinių ligų gydymo ekspertai, susibūrę į asociacijas, kurių tikslas buvo sukurti veiksmingesnį ir saugesnį gydymą, buvo nuolat demonizuojami, persekiojami, gėdinami, žeminami, jiems buvo atimta licencija, atimtos privilegijos ligoninėse, o bent vienu atveju buvo nurodyta atlikti psichiatrinę ekspertizę.

Šio įvykio metu Anthony Fauci iš esmės buvo suteikta absoliuti visų medicininės priežiūros formų kontrolė, įskaitant reikalavimą, kad visi gydantys gydytojai vartotų vaistus, iš kurių jis pelnėsi. Jis įsakė naudoti kaukes, nors iš pradžių juokėsi, kad kaukės naudojamos virusui filtruoti. Gubernatoriai, merai ir daugelis įmonių neabejodami vykdė jo nurodymus.

Drakoniškos taikomos priemonės, kaukės, uždarymas, neužsikrėtusiųjų testavimas, netikslaus PGR testo naudojimas, socialinis atsiribojimas ir kontaktų sekimas jau anksčiau parodė, kad ankstesnių pandemijų metu buvo mažai naudingi arba visai nenaudingi, tačiau visi bandymai atmesti šiuos metodus buvo nesėkmingi. Kai kurios valstijos nepaisė šių drakoniškų įsakymų ir jose buvo tiek pat arba mažiau susirgimų, taip pat ir mirčių, nei tose valstijose, kuriose priemonės buvo taikomos griežčiausiai. Vėlgi, jokie įrodymai ar akivaizdžios demonstracijos šiuo klausimu neturėjo jokios įtakos, kad šios socialiai destruktyvios priemonės būtų nutrauktos. Net kai ištisos šalys, pavyzdžiui, Švedija, kuri išvengė visų šių priemonių, įrodė, kad infekcijų ir hospitalizacijų skaičius yra toks pat, kaip ir valstybių, kuriose taikomos pačios griežčiausios, labai drakoniškos priemonės, kontroliuojančios institucijos nekeitė politikos. Jokie įrodymai nieko nepakeitė.

Destruktyvių įvykių, tokių kaip ekonomikos žlugimas, didelės nelaimės ir ankstesnės pandemijos, psichologijos ekspertai įrodė, kad drakoniškos priemonės brangiai kainuoja "nevilties mirčių" ir smarkiai padidėjusio sunkių psichologinių sutrikimų skaičiaus pavidalu. Šių pandeminių priemonių poveikis vaikų neurologiniam vystymuisi yra katastrofiškas ir didele dalimi negrįžtamas.

Laikui bėgant dėl šios žalos gali mirti dešimtys tūkstančių žmonių. Net ir pasirodžius šioms prognozėms, šios "pandemijos" kontrolieriai ir toliau dirbo visu pajėgumu. Šį įvykį kontroliuojantys pareigūnai nekreipė dėmesio į drastiškai išaugusį savižudybių skaičių, didėjantį nutukimą, narkotikų ir alkoholio vartojimą, daugelio sveikatos rodiklių pablogėjimą ir siaubingą psichikos sutrikimų, ypač depresijos ir nerimo, augimą.

Galiausiai sužinojome, kad daugelis mirčių įvyko dėl medikų aplaidumo. Asmenys, sergantys lėtinėmis ligomis, diabetu, vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis bei neurologinėmis ligomis, nebebuvo tinkamai stebimi klinikose ir gydytojų kabinetuose. Buvo stabdomos ne skubios operacijos. Daugelis šių pacientų mirdavo namuose, o ne rizikuodavo vykti į ligonines, ir daugelis ligonines laikė "mirties namais".

Mirties atvejų registrai parodė, kad padaugėjo mirčių tarp 75 metų ir vyresnių žmonių, daugiausia dėl Covid-19 infekcijų, tačiau tarp 65-74 metų amžiaus žmonių mirčių daugėjo gerokai anksčiau, nei prasidėjo pandemija. Įrašai rodo, kad nuo 18 iki 65 metų amžiaus mirčių, nesusijusių su Covid-19, skaičius šokiravo. Kai kurios iš šių mirčių buvo paaiškintos smarkiai išaugusiu mirčių nuo narkotikų skaičiumi - maždaug 20 000 daugiau nei 2019 m. Taip pat labai padaugėjo su alkoholiu susijusių mirčių, o nužudymų 18-65 metų amžiaus grupėje padaugėjo beveik 30 %.

Draudimo bendrovės "OneAmerica" vadovas teigė, kad, jų duomenimis, 18-64 metų amžiaus asmenų mirtingumas, palyginti su laikotarpiu iki pandemijos, padidėjo 40 %. Bendrovės generalinis direktorius Skotas Deividsonas (Scott Davidson) teigė, kad tai buvo didžiausias mirtingumo lygis per visą draudimo įrašų istoriją, nes ši bendrovė kasmet atlieka išsamius duomenų apie mirtingumą rinkimus. Deividsonas taip pat pažymėjo, kad tokio didelio mirčių skaičiaus padidėjimo dar nebuvo per visą duomenų apie mirtis rinkimo istoriją. Ankstesnės didžiulio masto katastrofos mirtingumo rodiklius padidino ne daugiau kaip 10 proc., o 40 proc. yra precedento neturintis atvejis.

Indianos vyriausiasis gydytojas daktaras Lindsėjus Viveris (Dr. Lindsay Weaver) teigė, kad hospitalizacijų skaičius Indianoje yra didesnis nei bet kada per pastaruosius penkerius metus. Tai labai svarbu, nes vakcinos turėjo gerokai sumažinti mirčių skaičių, tačiau įvyko priešingai. Ligonines užplūdo vakcinų komplikacijos ir kritinės būklės žmonės, kurių būklė kritinė dėl medikų aplaidumo, kurį sukėlė uždarymas ir kitos pandemijos priemonės.

Dabar miršta labai daug šių žmonių, o jų skaičius išaugo po to, kai buvo pradėtos naudoti vakcinos. Melas, kurį skleidžia tie, kurie save paskyrė medicinos diktatoriais, yra begalinis. Pirma, mums buvo sakoma, kad uždarymas truks tik dvi savaites, o jie truko daugiau nei metus. Paskui mums buvo pasakyta, kad kaukės neveiksmingos ir jų dėvėti nereikia. Greitai tai buvo pakeista. Tada mums buvo pasakyta, kad medžiaginės kaukės yra labai veiksmingos, dabar jos nėra veiksmingos ir visi turėtų dėvėti N95 kaukes, o prieš tai - dvigubas kaukes. Mums buvo pasakyta, kad labai trūksta respiratorių, o paskui sužinojome, kad jie nenaudojami guli sandėliuose ir miesto sąvartynuose, vis dar supakuoti dėžėse. Mums buvo pranešta, kad ligoninėse daugiausiai yra neskiepytų žmonių, o vėliau sužinojome, kad visame pasaulyje yra visiškai priešingai. Mums buvo sakoma, kad vakcina yra 95 proc. veiksminga, o vėliau sužinojome, kad iš tikrųjų vakcinos sukelia laipsnišką įgimto imuniteto silpnėjimą.

Išleidus vakcinas, moterims buvo sakoma, kad vakcinos yra saugios visais nėštumo etapais, tačiau prieš išleidžiant vakciną paaiškėjo, kad atliekant "saugumo bandymus" nebuvo atlikta jokių nėštumo saugumo tyrimų. Mums buvo sakoma, kad kruopštūs tyrimai su savanoriais prieš ESA patvirtinant vakcinas viešam naudojimui parodė, kad vakcinos yra itin saugios, tik sužinojome, kad šie nelaimingi asmenys nebuvo stebimi, už vakcinų sukeltas medicinines komplikacijas nebuvo sumokėta, o žiniasklaida visa tai nuslėpė. Taip pat sužinojome, kad vaistų gamintojams, gaminantiems vakcinas, FDA nurodė, kad tolesni bandymai su gyvūnais nereikalingi (visuomenė bus jūrų kiaulytės). Neįtikėtina, bet mums buvo pasakyta, kad FDA patvirtino naująsias Pfizer mRNA vakcinas, o tai buvo akivaizdi apgaulė, nes buvo patvirtinta kita vakcina (komirnatyva), o ne ta, kuri buvo naudojama, BioNTech vakcina. Patvirtintos "comirnaty" vakcinos Jungtinėse Valstijose nebuvo. Nacionalinė žiniasklaida visuomenei pranešė, kad "Pfizer" vakcina buvo patvirtinta ir nebelaikoma eksperimentine, o tai buvo akivaizdus melas. Šis mirtinas melas tęsiasi. Laikas sustabdyti šią beprotybę ir patraukti šiuos žmones atsakomybėn.