Daniel Lupshitz yra ne žydas, o žydziara

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.facebook.com... 2022-07-26 01:56:00, skaitė 639, komentavo 4

Daniel Lupshitz yra ne žydas, o žydziara

Žydziara, kvalifikuotas  palestiniečių žudikas Daniel Lupshitz ir vėl pratrydo. Neturiu omenyje žydų tautos.

Jolanta Bu
Tyliai norėjau klaust.kodėl Izraelis palaiko Rusiją...po Irano dronų fabriko gal mažiau liko.bet yra...

Daniel Lupshitz
Jolanta Bu jūsų teiginys - ne klausimas - yra arba neteisingas (jei ne iš piktos valios ir “nežinios”) arba amtisemtinis, antiUkrainietiškas ir prorusonaciškas.

Giedrius Žalys
Lietuvos Valstybės valdžia dažnai daro gerai Ukrainai, bet, kartais, nesaugiai Lietuvai. Danai, ar stiprios Izraelio Vastybės valdžia išdrįs kada REALIAI padėti kovoje su šėtonu, rizikuodama, kaip mes? Klausiu kaip praktinio politologo (nemažai patyrusio)?

Daniel Lupshitz
Giedrius Žalys nenusišnekėk, ponuli. Izraelio karių daugiausia UKR kariuomenėje, primenu čia ne pienburniai su vytelėmis, bet treniruoti, profrsuonalūs dobermanai, Izraelio lauko ligoninės, daktarai, medikamentų parama - jei ne didžiausia, tai viena iš didžiausių. (Tu nebuvai, ir nematei, kad lauko ligoninės (labai didž. dauguma Izraelietiškos). Nekalbu apie savarnorius (dirbamčius su pabėgėliais) valstybiniu lygiu.

AIŠKU, kad paramos gali būti visada daugiau. Bet turint žinioj iki šiol problemas susijusias su Šoa, turit omeny korupciją ir bardaką, turint omeny išvardintą - REALIAI pagalba - iš pirmaujančių. Tai tas ant to:) ir nereikia tik orkų propogandos “kad va, net Izraelis jiems (Ukrainai) nepadada. Beje, aš savo Valstybės pilietis, padedu REALIAI. Labai realiai. Už visus realiau. Tai nesiskaito? Ui jūs mano mieli sofos politikieriai

Giedrius Žalys dar kartą. Man patinka tavo ekpertinės įžvalgos. Bet karą ne tik ginkluotė laimi, o sakyti “Izraelis nepadeda”, “nedrįsta”, etc. yra minimum netiesa, o maksimum vatos propoganda.

Ka gi, tipinis tulžimi besispjaudantis, išsprogusiais veizolais, norėjau pasakyti žydas, bet iš tikro viso labo žydziara.

Sulaukė kritikos ir pabandė pigiai išvažiuoti ant ANTISEMITIZMO. Prisidėjo psichiniai žydų genai. Būtent todėl jis ir yra žydziara. Žydziara bandanti lengvai išvažiuoti begeriant nužudytų žydų puvančių kūnų syvus. Žydziara meluojanti į akis apie nacius, bet sugrįžtanti namo į settlementą vakarų krante. Ten kur jis važinėja vienu keliu, o palestiniečiai kitu keliu. Ten kur statomi tukstančiai namų žydams ir griaunami palestiniečių namai. Ten kur palestiniečiai išvažiavę į svečius yra neleidžiami sugrįžti namo, kai tuo tarpu į jų namus suleidžiami nauji kolonistai iš viso pasaulio.

Žydziara.