Lietuvos kariuomenė ir neapykantos grupės

Autorius: Netikra Paskyra Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-26 03:04:00, skaitė 528, komentavo 6

Lietuvos kariuomenė ir neapykantos grupės

Kariuomenė tradiciškai negali dalyvauti politinėje veikloje. Lietuvoje kariuomenė dalyvauja kuriant neapykantos grupes skirtas diskriminuoti Lietuvos piliečius.

Ričardas Savukynas, ta baidyklė supuvusiais dantimis, buvo finansuojamas iš Lietuvos Kariuomenės lėšų. KAM.LT puslapyje galite susipažinti su jo bukletu "Kaip nugalėti propagandą", kuris tikriausiai buvo pretekstas jam išmokėti pinigus už jo atliekamą veiklą kovojant su kitais Lietuvos piliečiais.

Ričardas Savukynas kovoja su vadinamosiomis netikromis paskyromis. Taip jis vadina žmones su jam ir Lietuvos valstybei netinkamomis pažiūromis. Jo veiklos tikslas yra neleisti tokiems žmonėms praktikuoti savo žodžio laisvės. Ne tik tiesiogiai juos baninant ir trinant, bet ir netiesiogiai verčiant juos deanonimizuotis ir taip sudarant galimybę juos persiokioti už interneto ribų. Už savo veiklą jis gavo ne tik KAM pinigus, bet ir Gidimino ordino medalį.

Po Rusijos spec. operacijos pradžios buvo įkurta grupė "Rusijos trolių tribunolas". Žinoma, Rusijoje niekad nebuvo tiek lietuviakalbių kiek jų užbanina šita grupė. Šiandien 4 nauji postai - keturi žmonės. Viso šį mėnėsį - 81.

Oficialiai yra kovojama su netikromis paskyromis - su botais. Realiai, jie puikiai supranta, kad kovoja ir diskriminuoja tikrus žmones. Pvz viena grupės taisyklė: Postuose būtinai dedam tiesioginę nuorodą į žmogaus profilį. Savukynas demonstratyviai tokių žmonių nepripažįsta gyvais žmonėmis, net kai jie tiesiogiai kreipiasi į jį komentaruose.

Tai tipinė neapykantos grupė, tikruosius savo tikslus slepianti po kodiniais žodžiais. Ne veltui grupė yra privati. Legalios veiklos slėpti nereikėtų.

Grupės adminai yra Milda Matulaitytė-Feldhausen ir Živilė Gedminaitė, moderatorius Ričardas Savukynas.

Nelė Tocionytė:
- Mane uždaro, kai tik pasakau kacapai :) kaip bus dabar?

Ričardas Savukynas
- tai tiesiog nesakykit to. Nes būtent tai yra vienas iš tų žodžių, į kuriuos automatiškai tregerinasi tas dirbtinis intelektas.