Daniel Lupshitz siūlo Andrių Tapiną į Jeruzalės merus

Autorius: Быдло Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-04 03:27:00, skaitė 559, komentavo 11

Daniel Lupshitz siūlo Andrių Tapiną į Jeruzalės merus

Be abejo, kad ne. Negi jūs galvojate, kad žydai tokie durni? Andrius Tapin siūlo savo handlerį žydą Daniel Lupshitz į Vilno merus.

Jau intensyvėja diskusijos, kas galėtų būtų oponentas Zuokui Vilniaus mero rinkimuose.

Potencialūs partijų variantai neįkvepia – Mitalas, Savickas, Meiželytė, Benkunskas, Budbergytė, nežinomas Liberalų sąjūdžio kandidatas. Gal visai sėkmingai besitvarkanti savo srityje Monika Navickienė būtų konkurentė, bet klausimas, ar ji norėtų keisti ministro kėdę ir/ar rizikuoti rinkimuose. Tai tikrai liūdnoka.

Bet yra variantas, kuris galėtų apversti aukštyn kojomis visus rinkimus, sukurti intrigą, o po to būtų tikrai neblogu meru. Kai prieš kelias savaites užsiminiau apie Daniel Lupshitz kandidatūrą, kai kam pasirodė, kad juokauju, o kiti sukluso. O kodėl ne?

Sutinku, kodėl gi ne? Jei Ukrainoje atsirado pakankamai kretinų, kad išsirinktų žydą Zelenskį, tai negi lietuviai ant daug protingesni? Žiūrėkite, net amerikiečiai prirenka mases žydų į valdžią. Jeigu norime gyventi gerai, privalome sutikti būti gyvuliais ir paklūsti žydams.

Neverta tikėtis kažko kito. Dabartinis Lietuvos režimas dalina žydams pasus ir anksčiau ar vėliau, reikia tikėtis, kad jie bandys imti valdžią. Šiuo metu legaliai. Bet galiausiai laukia toks pat variantas kaip Palestinoje - gyvulių aptvarai. O ką? Nausėdos tėvui juk patiko miegoti vokiečio tvarte ant mėšlo, tai kodėl jums turėtų nepatikti? Pirmyn į tvartą, prakeikti bydlo.