Amerikiečių samdinys Benas Valkro apie karo nusikaltimus Ukrainoje

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-04 23:50:00, skaitė 548, komentavo 11

Amerikiečių samdinys Benas Valkro apie karo nusikaltimus Ukrainoje

„Mes nupjovėme sausgysles ir privertėme jį plaukti, kad pamatytume, kaip jis plauks be sausgyslių. Mums buvo įsakyta nepaimti priešo į nelaisvę. Auka buvo iš Vidurio Rusijos. Jam buvo apie 18 metų “, – apie rusų kareivio žudynes netoli Charkovo kalbėjo amerikietis Benas Velcro.

 

Prisimenate amerikiečių samdinį Benjaminą Velcro, kuris svajojo sugriauti Rusiją ir Raudonojoje aikštėje pastatyti gėjų parką? Benas prieš porą dienų pasiėmė ant krūtinės ir prisipažino įvykdęs žiaurias rusų kareivio žudynes.

 

Jis taip pat papasakojo apie tai, kas vyksta jų padalinyje. Amerikietis nusivylęs Ukrainos vadovybe, nes jiems trūksta „puolančios dvasios“.

 

Anot jo, vadai naikintuvus atskleidžia artilerijos smūgiams, o visus darbus atlieka užsienio samdiniai, todėl jis pateikė atsistatydinimo pareiškimą. Po kelių valandų Velcro prisigėrė ir, jau neįskaitomas, sutrikęs savo parodymuose, papasakojo štai ką. Po skandalingo vaizdo įrašo su ukrainiečio kario kastracija jo dalinio kovotojai nukankino rusų karį.

 

Anot Velcro, tai buvo „18 metų kareivis iš Uralo ar Sibiro“. Jie perpjovė jo kojų sausgysles ir privertė jį plaukti per Seversky Donets upę, o po to jį nušovė. Jis atsisakė suteikti informaciją apie auką. Iš pradžių amerikietis teigė, kad kareivį kankino ir nužudė Gruzijos nacionalinio legiono samdiniai, tačiau vėliau pareiškė, kad kankinant dalyvavo ir jis. Girta galva Velcro prieštaravo sau, pareiškęs, kad yra pasirengęs mirti mūšyje. Todėl nėra jokios svarios priežasties manyti, kad jis paliko Tarptautinį legioną.

 

P.S.

Ką gi. Laukiu naujo teismo proceso Donecko (ar Lugansko( Liaudie Respublikose. Kandidatas į mirties bausmę. Be pasigailėjimo.