Pedofilas superšnipas Jeffrey Epsteinas!

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://lizcrokin.substack.com... 2022-08-14 04:18:00, skaitė 498, komentavo 8

Pedofilas superšnipas Jeffrey Epsteinas!

"Eptein" ryšiai su CŽV ir "Mossad" tapo visuotinai žinomi

Daugelį metų didžioji dalis žiniasklaidos neatskleidė Jeffrey Epsteino ryšių su žvalgybos bendruomene ir nepaminėjo minties, kad jo prekybos žmonėmis tinklas galėjo būti slaptųjų agentūrų šantažo operacija, nors daugybė įrodymų rodo, kad būtent taip ir buvo.  Tačiau dabar šios temos pamažu tampa pagrindinėmis, ypač Epšteino ryšiai su CŽV ir Mossadu.  Neseniai apie tai savo laidoje kalbėjo Džo Roganas, o naujasis dokumentinis serialas "Victoria's Secret: Angels & Demons" taip pat palietė šią temą.  Taigi pasinerkime giliau į šią šnipinėjimo trilerio triušio skylę. 

"Kad ir kas jai vadovavo - "Mossad", CŽV, CŽV ar jų abiejų derinys - tai buvo žvalgybos operacija", - sakė Roganas laidoje "The Joe Rogan Experience". Yra daug informacijos iš atvirų šaltinių, leidžiančios manyti, kad pastaroji Rogano teiginio dalis yra teisinga ir kad Epšteino operacijoje dalyvavo ir CŽV, ir "Mossad".

Per daugelį metų buvo daug žmonių, kurie teigė, kad Epsteinas vykdė šantažo operaciją. Pavyzdžiui, Johnas Douganas, kuris tuo metu, kai Epsteinas sėdėjo kalėjime už pirmuosius seksualinius nusikaltimus prieš vaikus, dirbo Palm Bičo (Florida) šerifo pavaduotoju, teigia, kad Palm Bičo policijos detektyvas Josephas Recarey, kuris vėliau netikėtai mirė būdamas 50 metų, suteikė jam galimybę susipažinti su visa Epsteino bylos medžiaga, įskaitant vaizdo įrašus.  Teigiama, kad Douganas nukopijavo įrašus, juos užšifravo ir pabėgo į Rusiją.  Douganas teigė esąs tikras, kad tose juostose yra šantažo medžiagos, susijusios su turtingais žmonėmis, ir kad princas Andrew buvo jų taikinys. "Ar manau, kad Epsteinas tikriausiai buvo pastatytas taip, kad priverstų turtingus žmones miegoti su nepilnametėmis moterimis, kad tuos žmones galėtų šantažuoti Vakarų žvalgybos agentūros? Absoliučiai taip", - pasak "The Sun", sakė Douganas.

Kelios Epsteino aukos ir bendrininkai taip pat patvirtino, kad viskas buvo įrašyta daugybėje jo rezidencijų.  Maria Farmer sakė, kad Epsteino namai buvo nuolat stebimi per televizorių ir kad jis turėjo slaptą kambarį su televizijos monitoriais.  M. Farmer sakė, kad stebėjimas buvo toks platus, jog Epšteinas turėjo kameras, filmuojančias kiekvieną miegamąjį ir net vonios kambarius, kuriose buvo filmuojamas tualetas.  "Šio kabineto viduje buvo monitoriai, čia sėdėjo vyrai, o aš žiūrėjau į kameras ir mačiau tualetą, lovą, lovą, tualetą, lovą", - pasak "New York Post", prisiminė Farmeris.

Pepe Lives Matter Substack padarė puikų kūrinį, Lex Wexner: Trečiasis Epšteino sąmokslininkas", kuriame išsamiai aprašoma, kaip Veksnerio finansuojamas Epšteinas vykdė šantažo operaciją CŽV ir Mossado naudai.  Straipsnyje taip pat pažymima, kad Jesse Wattersas neseniai "The Jesse Watters Show" laidoje paskelbė straipsnį, kuriame užsiminė, kad bus atskleistas trečiasis Epsteino sąmokslininkas.  Tai labai tikėtina, atsižvelgiant į tai, kad Epšteino operacijos tyrimas vis dar nebaigtas ir tęsiamas, o teorija, kad Veksneris bus kitas sąmokslininkas, kuriam teks stoti prieš teismą, yra tikėtina dėl daugelio priežasčių.  Pavyzdžiui, Veksneris suteikė Epšteinui visus įgaliojimus, be kita ko, finansavo jo namus ir privatų lėktuvą, o Epšteinas netgi turėjo nuosavą namą Veksnerio uždarame sklype, kuriame yra jo pagrindinė rezidencija.  Laikas parodys, ar teisėsauga imsis veiksmų prieš Veksnerį, tačiau kol kas pažvelkime į jo ir Epšteino ryšius su JAV ir Izraelio žvalgybos agentūromis.

Filme "Angelai ir demonai" paskelbta svarbi informacija apie Epšteino ryšius su Izraelio žvalgybos agentūra "Mossad".  Jame buvo pabrėžta, kad Epsteinas ir Veksneris veikė turtuolių, kurie buvo ištikimi Izraelio veikėjai ir, kaip spėjama, turėjo ryšių su Mossadu, pasaulyje.  Jame buvo paminėta, kad Ghislaine Maxwell tėvas Robertas buvo susijęs su Izraelio žvalgyba. Seriale taip pat dalyvavo buvusi "Victoria's Secret" darbuotoja Sara Zofko, kuri teigė, kad Veksneris buvo labai susijęs su Izraeliu.  Įdomu tai, kad ji teigė, jog po 911 m. Veksneris į darbą ateidavo su neperšaunama liemene ir didele apsaugos komanda.  Tuo metu "Victoria's Secret" darbuotojams buvo pasakyta, kad taip yra dėl jo ryšių su Izraeliu.  Be to, Veksneris vedė Abigailę Koppel, kuri yra Jehudos Koppelio, padėjusio įkurti Izraelio valstybę, duktė. Veksneris skyrė daug pinigų Izraeliui per labdaros organizacijas, o Epšteinas pervedinėjo jo pinigus. 

Diskusijos apie E. Epsteino ryšius su Mossadu galbūt dabar jau tampa pagrindine tema, tačiau jo ryšiai su žvalgybos agentūra jau seniai nėra paslaptis.  Tiesą sakant, Epšteinas buvo toks įžūlus, kad dažnai gyrėsi savo darbu Mossadui.  Stevenas Hoffenbergas, buvęs Epsteino "mentorius", viename interviu sakė, kad Epsteinas savo draugams gyrėsi, jog pardavinėjo princo Andrew paslaptis Mossadui, o Andrew vadino "Supertaurės" trofėjumi.  Hoffenbergas taip pat patvirtino, kad jo vakarėliuose viskas buvo įrašinėjama, kad Epsteinas galėtų tai panaudoti tam tikrai finansinei naudai gauti, taip pat kad galėtų perduoti įrašus Mossadui.  "Jie sukūrė planą, kaip įrengti "medaus taško" kamerą, ir buvo perėmę namą Manhatane, kad galėtų šantažuoti politikus", - pasakojo Hoffenbergas, rašo "The Sun". "Tuomet jis perėmė namą Floridoje ir įrengė kameras.  Kameros buvo skirtos prievartavimams įrašyti, buvo siekiama ne tik rinkti žvalgybinę informaciją, bet ir kompromituoti politikus."

Buvęs įtariamas Mosado šnipas Ari Ben-Menashe apie Ghislaine tėvą parašė visą knygą "Robertas Maksvelas, Izraelio superšnipas".  Ben Menašė ilgai tvirtino, kad Robertas ir Ghislaine dirbo Izraelio žvalgybai.  Ben Menašė tvirtina, kad Robertas supažindino Epsteiną su Ghislaine. "Būtent Robertas supažindino Epšteiną su Ghislaine devintajame dešimtmetyje", - sakė Ben-Menashe interviu RT.  Ben Menašė taip pat tvirtina, kad Epšteinas savo šantažo operacijai vadovavo Mossadui.  "Tai tapo žvalgybos operacija, skirta įvairiems politikams visame pasaulyje įvilioti į spąstus", - sakė Ben-Menashe.

Ben-Menashe įvardijo buvusį Izraelio ministrą pirmininką Ehudą Baraką kaip asmenį, kuris greičiausiai taip pat dalyvavo Epsteino operacijoje.  "Ehudas tam tikru metu vadovavo Izraelio karinei žvalgybai ir, matyt, labai draugavo su Epšteinu, todėl tikriausiai apie tai žinojo", - sakė Ben Menašė.  "Maksvelas dirbo Izraeliui, o Epšteinas tuo metu dirbo Robertui".

Tikėtina, kad Barakas ne tik žinojo apie Epšteino operaciją, bet ir buvo aktyvus jos dalyvis.  Barakas dažnai lankydavosi pas Epšteiną Niujorke, o ilgesnių viešnagių metu apsistodavo Epšteino apartamentuose Šešiasdešimt šeštojoje gatvėje Manhatane.  Barakas bandė tvirtinti, kad niekada nebendravo su Epsteinu ar jo merginomis, tačiau 2019 m. pasirodė nuotraukų, kuriose jis slepia veidą, kai 2016 m. su būriu jaunų moterų įžengė į Epsteino namus Niujorke.

Taip pat reikėtų pažymėti, kad Jeanas Luc-Brunelis, įtariamas Epsteino bendrininkas, buvo nufotografuotas Epsteino saloje su "Izraelio armijos" kepuraite.  Brunelis buvo suimtas 2020 m. dėl įtarimų, kad prekiavo nepilnametėmis mergaitėmis Epšteinui.  Deja, jį ištiko toks pat įtartinas likimas kaip ir Epsteiną.  2022 m. Brunelis buvo rastas negyvas, kaip įtariama, nusižudęs Paryžiaus (Prancūzija) kalėjime.

Epsteinas taip pat turėjo ryšių su CŽV, o "Angelai ir demonai" šią temą palietė.  Dokumentiniame seriale buvo minima, kad Veksneris padėjo perkelti "Southern Air Transport" - oro linijų bendrovę, kuri priklausė CŽV, dalyvavusiai Irano kontra.  Dokumentiniame seriale taip pat atskleista, kad Epšteinas gyrėsi savo ryšiais su CŽV, ir pažymėta, kad Epšteinas 17 kartų lankėsi Baltuosiuose rūmuose valdant Klintonui. Dvylika iš šių vizitų įvyko 1994 m., t. y. metais prieš tai, kai Veksneris padėjo perkelti "Southern Air Transport" iš Majamio, Floridos valstijoje, į Kolumbą, Ohajo valstijoje. 

Atlikdamas tyrimus, vieną iš labiausiai stulbinančių sąsajų tarp Epšteino ir CŽV aptikau Bradley Edwardso knygoje "Negailestingas persekiojimas" (angl. Relentless Pursuit).  Edwardsas yra advokatas, atstovavęs daugeliui Epšteino aukų.  Edvardso knygoje jis teigė, kad 2006 m., kai Epšteinas atlikinėjo pirmąją kalėjimo bausmę, jis nusiuntė savo asmens sargybinį į CŽV būstinę Virdžinijoje, kur jis dalyvavo specialiuose mokymuose.

"Nežinojau, kodėl ten buvau, bet jis man pasakė, kad jie manimi pasirūpins.  Savaitę lankiau kursus.  Užsiėmimo pradžioje visi turėjo prisistatyti.  Buvo keturiasdešimt penki žmonės.  Keturiasdešimt keturi žmonės dirbo CŽV ar kitame vyriausybiniame padalinyje, turinčiame leidimą dirbti su aukščiausio lygio slaptumo žyma.  Aš buvau vienintelis privatus pilietis.  Visi prisistatė, o instruktorius mane pasiliko paskutiniam.  Jis neleido man prisistatyti.  Vietoj to jis tiesiog pristatė mane kaip vadinamąjį "specialųjį agentą".

Epsteino asmens sargybinis sakė, kad savaitę lankė CŽV užsiėmimus, o paskui jam buvo duota knyga su asmeniniu laišku, kurį jis turėjo perduoti Epsteinui.  Asmens sargybinis teigė, kad pristatė knygą į Epšteino kalėjimo kamerą, neskaitęs joje esančios žinutės.

Glaudūs Epšteino ryšiai su vyriausybe apima ne tik žvalgybos bendruomenę.  Epšteinas iš Valstybės departamento iš tikrųjų nuomojosi Niujorko dvarą.  Jo nuoma prasidėjo George'o H. W. Busho administracijos laikais ir tęsėsi visą pirmąją Billo Clintono kadenciją.  Be to, Epšteinas subnuomojo dvarą Ivanui Fišeriui (Ivan Fisher), baudžiamųjų bylų advokatui, kuris garsėjo tuo, kad atstovavo "Pizza Connection" narkotikų grupuotės nariams.  "Pizza Connection" buvo mafijos grupuotė, kuri aštuntajame dešimtmetyje plovė pinigus ir narkotikus naudodamasi picerijomis kaip priedanga.  Tai verta paminėti, nes "pica" yra teisėsaugos nustatytas pedofilų kodinis žodis.  Nereikėtų daryti toli gražu klaidingos išvados, kad nusikaltėliai picerijas taip pat naudoja ne tik pinigų plovimui ir prekybai narkotikais, bet ir prekybai seksu.  Be to, 2011 m. buvo pranešta, kad CŽV taip pat naudojo žodį "pica" kaip kodinį.  Hezbollah agentai išsiaiškino, kad CŽV informatoriai, infiltravęsi į Irano įgaliotinę grupę, su savo agentūros vadovais susitikdavo Beiruto "Pizza Hut" picerijoje. Kaip "Hezbollah" galėjo nustatyti šią vietą? "CŽV, aptardama susitikimo su agentais vietą, naudojo kodinį žodį "pica", - rašo "Wired". 

 Ekrano nuotrauka iš 2005 m. rodyto Johnny Test animacinio filmo epizodo.

Epšteino ryšiai su vyriausybe ir žvalgybos bendruomene yra neginčijami.  Epšteino ledkalnis yra didžiausia mūsų gyvenimo istorija, todėl kiekviena žiniasklaidos priemonė turėtų visą parą nušviesti šią istoriją ir užduoti klausimus apie jo ryšius su CŽV ir Mossadu.  Vietoj to, jos dažniausiai šia tema tyli, ir visi turėtų klausti, kodėl taip yra, bei reikalauti atsakymų.  Be jokios abejonės, žiniasklaida tik nubraižė šio daugiasluoksnio nusikalstamumo ledkalnio paviršių; tačiau kada nors viskas, kas yra po vandeniu, galiausiai išaiškės.