Lietuviai organizuoja pogromą Vilno gyventojui

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.reddit.com/r/lithu... 2022-08-18 17:14:00, skaitė 380, komentavo 17

Lietuviai organizuoja pogromą Vilno gyventojui

Iš Lietuvos kariuomenės gavusio pinigų Ričardo Savukyno r/Lithuania subreddito lankytojai agituoja už vilensko nužudymą ar sunkų sužalojimą.

Šią savaitę r/Lithuania buvo sukurta tema "A Russian Nazi in Lithuania says Lithuania is his indigenous Soviet land and it doesn’t belong to Lithuanians". Viskas prasidėjo nuo tradicinio imigrantų iš Lietuvos palinkėjimo "čemodan vokzal rosija", tačiau tuo nesibaigė. Keletas komentarų buvo ištrinta, tačiau atsirado naujų.

freetrojan
Tokie kolonistų išperos išmušus valandai x, eitų žymėti kelius okupantų technikai. Todėl turėtų būti sudarytos įstatymo numatytos sąlygos iš tokių xuilososų atimti pilietybę ir katapultuoti į Kaliningradą per Nemuną.

Aggravating-Gap2804
Butent todel visus juos reikia zinot ir kaip atrodo ir kur gyvena jog atejus ruzkiui, su tokiais kaip jis pirmiausia reiktu susitvarkyt, cia yra pati baisiausia vatniko forma vien is jo snukelio matosi jog vargselis per gimdymą sovietu laikais buvo gimdoje paspaustas. Jei sita šiukšle dar turi vaiku tai baisiausiai juos uzjauciu, vargas tokia seimos galva turet, vargas ir draugams kurie ji pazysta.

Bet ateis ta diena kai mes su jais visais susitvarkysim, as tikiu jog ateis, nes bloga net pagalvot jog tokiu kaip šis tarp musu vaikšto.

NoSmoke2994
Jei tik kada karas būtų su Rusija (tikiuosi ne), šitas mažo proto žmogelis butų matomas kaip šnipas. O mes visi žinome, kaip su priešu elgtis karo metu. Patys pirmi būtų atsikratyti.

marcelas888
Dažnai žmonėms neateina į galvas, bet supyzdint tokius tikrai geras pamokymas būna

Memey_Boy13
Vyrai, varom surasti ji ir supisti taip, kad jis buciuos mums batus

Raveniuk
"Aukos Vardas Pavardė" - jau pradėjo šalinti turini, pasikeitė fb. Turi neblogą namą ir bmw x6. Klausimas iš kur.

Tokius reikia sekti. Lietuvoje jie mums nereikalingi.

Susitvarkyti, susitvarkysim, atsikratyti, su*yzdinti, su*isti, jie mums nereikalingi.

Tai dar vienas dokumentuotas lietuvių neapykantos atvejis prieš Vilno gyventojus.

Ar policija kaip nors reaguos? Be abejo, kad ne.