Geriausias prisiminimas Dašai bus Darjos Duginos gatvė Kijeve

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-24 20:52:00, skaitė 289, komentavo 1

Geriausias prisiminimas Dašai bus Darjos Duginos gatvė Kijeve

Kalba Tsargrado įkūrėjas Konstantinas Malofejevas:

„Vakar išsiskyrėme su Daša ir jos tėčiu 21:25, po Tradicijos festivalio. Jie nuėjo ir įsėdo į savo automobilį. Aleksandras Gelevičius sėdėjo Dašos mašinoje, o Daša tėčio. Įdomu tai, kad prieš pusvalandį Daša juokavo, kad yra jos tėvo asmens sargybinė. Saugo jį šiame festivalyje nuo gerbėjų, na, ar miesto pamišėlių.

Na, šie žodžiai pasirodė pranašiški. Daša prisiėmė smūgį, nukreiptą prieš Aleksandrą Gelevičių, prieš jos tėvą. Ji buvo tokia karė, drąsus mažas žmogus, šviesi ir labai labai drąsi, drąsi mergina. Tiesa, vakar ji sakė, kad jai jau pilnametė, jai 30. O dabar Viešpats ją pašaukė į savo kariuomenę, į Dangaus karalystę. Ten, kur šaukiami kankiniai, kankiniai už Kristų. Ji tapo kankine. O mums, jos draugams, tėvams, kovos draugams, visiems, kurie kartu su ja kūrėte šį didįjį rusų pasaulį, šią šventą didžiąją Rusiją, jos netektis yra garantija, kad mes niekada nenukrypsime nuo išrinkto kelio.

Geriausias prisiminimas Dašai bus Daria Dugina gatvė Kijeve. Ir šią gatvę būtinai pavadinsime jos vardu. Ir tam pirmiausia turime atstatyti Kijevą, visus kitus Ukrainos miestus, būsimą Didžiąją Rusiją.“

Pranašiški Aleksandro Dugino žodžiai:

Šie rinkimai (įvykę 2008 m.) bus paskutiniai Ukrainai, kad ir ką jie išrinks Tymošenko - šalis tuoj sugrius, Janukovyčius - šalis subyrės po 5 metų, tokios valstybės kaip Ukraina nebebus. Ukrainiečiai iš pradžių yra susiskaldžiusi tauta, dirbtinai suburta į vieną šalį. Viena vertus, novorosiečius traukia į Rusiją, kita vertus, vakariečiai (zapadencai) visada žiūri į vakarus. Ir vienintelė galimybė Ukrainai egzistuoti buvo neutralumas. Tačiau nuo Oranžinės revoliucijos ir visiško kurso į Vakarus momento Ukrainos likimas buvo nuspręstas... Tikra Dugino prognozė, kuri galėjo būti tokios stiprios neapykantos ir noro jį fiziškai pašalinti priežastis.

Aleksandras Duginas - apie Darios dukters žodžius, kuriuos ji jam pasakė paskutinio pokalbio metu:

„Tėti, aš jaučiuosi kaip karys. Jaučiuosi kaip herojus. Nenoriu kito likimo. Noriu būti su savo žmonėmis, su savo šalimi, noriu būti šviesos jėgų pusėje.“

P.S.

Daugelio „rusų nesistemine opozicija“ vadinamų reakcija į Darjos Duginos mirtį dar kartą parodo, kad ši bendruomenė yra bet kas, bet ne rusiška.

Jį daugiausia sudaro tie, kurie karo metu savanoriškai ir noriai pereina į priešo pusę. Kaip ir ta dalis baltųjų emigrantų, kurie bendradarbiavo su naciais, o po karo – su CŽV ir kitomis NATO žvalgybos agentūromis prieš TSRS.

Tačiau didžioji dauguma iškilių šios partijos veikėjų paliko šalį ir, tikėkimės, visam laikui. Blogas dalykas yra tai, kad pats terminas „opozicija“, kuris paprastai reiškia garbingą politinę veiklą visuomenės labui, jiems yra netinkamas…

Siunčiu nuošidžiausius užuojautos žodžius. Nuoširdžiausi užuojautos žodžiai visiems, kurie žinojo ir suprato, kas yra Duginų šeima ir kas yra Daša. Tikra patriotė ir kovotoja už Rusijos nepriklausomybę ir suverenitetą. Ilsėkis Ramybėje, Daša.