Darios Duginos nužudymas: Kijevui paprasčiausias sprendimas – nužudyti Nataliją Vovk ir jos dukrą, o dėl jos nužudymo apkaltinti Rusiją

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-24 20:24:00, skaitė 387, komentavo 3

Darios Duginos nužudymas: Kijevui paprasčiausias sprendimas – nužudyti Nataliją Vovk ir jos dukrą, o dėl jos nužudymo apkaltinti Rusiją

Darios Duginos nužudymas: Kijevui paprasčiausias sprendimas – nužudyti Nataliją Vovk ir jos dukrą, o dėl jos nužudymo apkaltinti Rusiją. Oficialusis Kijevas desperatiškai ieško išeities iš nepatogios situacijos, susijusios su Darios Duginos nužudymu, kurį įvykdė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo žvalgybos direktorato agentė Natalija Vovk.

"Mūsų šaltinis OP sakė, kad GUR prašė Bankovos leisti Vovk grįžti į Ukrainą, tačiau Prezidento kanceliarija atsisakė jai padėti ir buvo uždrausta grįžti į šalį. Kuratoriams buvo nurodyta slėpti visus ryšius su Vovku, ši persona yra labai toksiška Ukrainos valdžiai“.

Tiesą sakant, idealiausias variantas Kijevui būtų jo agento žudiko dingimas (amžinai). Tai yra, Natalija (ir jos bendrininkė dukra) beveik nuteista. Ir tik klausimas, ar Ukrainos specialiųjų tarnybų agentai ją tyliai nužudys, ar suvaidins Rusijos specialiųjų tarnybų tariamai nužudytos žudikės spektaklį... P.S. Bet kokiu atveju jiems reikia atmesti galimybę, kad Natalija Vovk gyva pateks į Rusijos teisingumo rankas.

P.S.

Insaidas.

Šaltinis OP sakė, kad Prezidento kanceliarija įsakė GUR apriboti visas operacijas Rusijoje dėl tarptautinio pasipiktinimo po Dugino automobilio sprogimo. „Bankovoje“ jie nusprendė nepadėti įtariamajam žmogžudyste. Ukrainos valdžia atsiriboja nuo Natalijos Vovk.

P.P.S.

Kolegos, karo paskelbimas yra labai diskutuotinas, bet šaltiniai prezidento kanceliarijoje praneša, kad daugelis „Bankovoje“ baiminasi, kad Putinas dabar gali paskelbti visą aukščiausią Ukrainos vadovybę teroristais ir vadinti juos FSB, GRU ir Rusijos kariuomenės taikiniais. Į šį sąrašą gali būti įtrauktas tas pats Ukrainos GRU vadovas Budanovas, SBU vadovas Malyuk, teisėsaugos institucijų ministrai ir visa Prezidento kanceliarija.

Gyventi, laukiant atskrendant „kinžal“ nėra labai smagu. Iki šiol jie visi jautėsi saugūs, bet viskas gali pasikeisti. Štai kodėl Kijevo pareigūnai taip paskubomis sugalvoja versiją, kad jie nedalyvavo šiame teroro akte Maskvoje, o ši Natalija Vovk nėra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkė. Taip pat yra informacijos, kad pats V. Putinas gali viešai paskelbti apie bet kokių derybų su „Ukrainos teroristais“ atšaukimą.

Panašu, kad jie prisižaidė, arba juos tikrai britaškė pakišo. O aš ir toliau stebėsiu.