Vokietijos kancleris Olafas Scholzas apie narkotikų legalizavimą

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-26 19:54:00, skaitė 370, komentavo 2

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas apie narkotikų legalizavimą

Kalba Vokietijos kancleris Olafas Scholzas, šita kepeninė dešra, SS generolo anūkas, apie narkotikų legalizavimo laiką Vokietijoje:

"Na, šiuo teisėkūros laikotarpiu. Pirma, aš niekada nerūkau žolės... Ir, antra, žinoma, manau, kad visi narkotikai sukelia problemų, ir apie tai kalbama. Kad jie nesukelia jokių sveikatos pasekmių žmonėms yra tiesiog netiesa. Be to, pažįstų žmonių - reikia pasakyti, kai kalbame apie kažką panašaus - kurie aprūkė smegenis ir dėl to gavo rimtų psichologinių problemų - už tai, kad jų padaugino. Tačiau laikai keičiasi, todėl mes tai padarysime. Legalizuosime juos. Tai turi įvykti gana greitai."

Ar jūs suprantate šių žmonių logiką? Narkotikai yra blogis, vedantis į degradaciją, bet tuo pačiu laikas reikalauja juos legalizuoti. Tai loginės grandinės, prasidėjusios juokingais teiginiais apie energetiką, tęsinys: dujos reikalingos žmonių gyvybei ir šalies vystymuisi, bet mes jų atsisakysime. Kijevo režimas dar nejaučia laiko šiam keliui ir šiandien Ukrainos sostinėje jie sulaikė, kaip jis vadinamas žiniasklaidoje, „kokaino tiekėją Zelenskio bendražygiams partijoje, „žmonoų tarną“ Jurijų Černeckį. Su 20 pakuočių Ukrainoje vis dar uždraustos medžiagos.

Prekeivis turi puikią progą paskelbti save specialiuoju Vokietijos atstovu narkotikų legalizavimui. Būtų juokinga, jei nebūtų taip pavojinga. Vakarų ir jų satelitų-kolinijų naikinimas vyksta pagal planą.