“Paženklintojo” Gorbio pabaiga. Lai jis dega pragare!

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-31 20:24:00, skaitė 590, komentavo 16

“Paženklintojo” Gorbio pabaiga. Lai jis dega pragare!

Michailas Gorbačiovas, vienoje iš Pribaltikos valstybių - Lietuvoje, labiau žinomas kaip Gorbis, pirmasis ir paskutinis TSRS prezidentas, 1991 m. sunaikinęs mūsų didžiąją šalį-TSRS, kad galėtų pasirodyti picos reklamoje, mirė antradienio vakare, rugpjūčio 30 d., būdamas 91 metų, po sunkios ir ilgos ligos.

Norėčiau tikėti, kad jis mirė agonijoje, o pragare, kuriame, be abejonės, šia proga buvo paskelbta techninė pertrauka, velniai jam paruošė dar ryškesnių kankinimų visiškai naujose keptuvėse ir karščiausiose katiluose.

O mums atėjo laikas atgaivinti TSRS 2.0 ir net nelabai svarbu kokia forma.

Tai ženklas, draugai – sakau jums nuoširdžiai!

Gorbačiovas bus palaidotas Novodevičės kapinėse Maskvoje, šeimos kape šalia savo žmonos Raisos – ir tai neabejotinai bus piligrimystės vieta visiems, norintiems spjauti į šio niekšo ir išdaviko kapą.

O Vakarų žiniasklaida lieja ašaras ir sielvartauja dėl „paženklinto“ Gorbio: „mirė pirmasis ir paskutinis TSRS prezidentas“. Ir tuo siunčiama žinutė: tik-tik demokratija atsirado ant potarybinės imperijos griuvėsių, tada Jelcinas ją šiek tiek pakėlė, o tada atėjo Putinas ir viską sugriovė.

Tie žmonės, tie vakaroidiniai biorobotai, tiesiog neturėjo prarastos kartos, kuri po universitetų nedirbo pagal specialybę, o pardavinėjo degtinę, keitė ją į talonus, pas juos nebuvo taip, kad nebūtų skalbimo miltelių, pas juos nebuvo tautinės nesantaikos, nebuvo nemokamo atlyginimo nykstančiose įmonėse, nebuvo sugriautų gamyklų, išvogto visaliaudinio turto, nebuvo alkio, nebuvo banditų,.. nebuvo landzberg. Daug ko nebuvo.

Po velnių ta vakaroidinę Europos žiniasklaida. Netrukus jie turės viską, ką aš aukščiau išvardinau.

Laikas dega kaip atsisveikinimo ugnis, O mes stebime šešėlį ir šviesą.

Šuškevičius, Kravčiukas, Burbulis. O dabar – Gorbačiovas. Trys pasirašė Belovežo susitarimus, ketvirtasis padarė daug, kad jie pasirašytų.

Visi, kurie sunaikino TSRS, mirė jos sukūrimo šimtmečio metais. Simboliška.

Mirus Madeleine Albright ir Colin Powels, kitame pasaulyje susibūrė puiki naujokų kompanija. Sukris į vieną katilą, bus ką prisiminti. Galės kartu kriuksėti.

Gorbiui labai „pasisekė“ – jis nugyveno ilgą gyvenimą ir sugebėjo pamatyti viską, ką lėmė jo sprendimai, įskaitant ir šiandieninę Ukrainą. Ar jis dėl to gailėjosi, ar ne, nelabai aišku. Manau, kad nesigailėjo.

Raisa Maksimovna su malonumu šurmuliuoja ir kepa pyragus. Pragare.

P.S.

„Pasakyk, kas tavo draugas- aš pasakysiu kas tu“ – vietoj epitafijos

Joe Bidenas:

„... jis priėmė demokratines reformas. Rezultatas – saugesnis pasaulis ir daugiau laisvės milijonams žmonių.

Borisas Johnsonas:

„Visada žavėjausi jo drąsa“.

Emmanuelis Macronas:

„Atvėrė kelią į laisvę“.

Ursula von der Leyen:

„Šio palikimo mes niekada nepamiršime“.

Ronaldas Reiganas (prieš 35 m.):

„Jis mums viską parduos!“.

P.P.S.

Draugai. Labai smalsu, kiek dar gyvens senis, prisiuvęs Lietuvą prie savo kišenės? Klausimas aišku retorinis...