Pasigirsta istorijų apie aplaidumą ligoninėse, kurį sukėlė COVID-19 gydymo protokolai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.theepochtimes.com/... 2022-09-01 09:34:00, skaitė 334, komentavo 3

Pasigirsta istorijų apie aplaidumą  ligoninėse, kurį sukėlė COVID-19 gydymo protokolai

Po vyro mirties dėl, jos manymu, ligoninės COVID-19 gydymo protokolų, Joanne Eyerly gyvenimas pakrypo sielvarto ir sumaišties keliu. Jai teko parduoti didžiąją dalį savo daiktų ir jų namus Oregone ir persikelti į Ohajų, kur šiandien ji stengiasi sudėlioti viską į vietas. Dėl vieno dalyko Eyerly sakė esanti tikra: "Jie jį eutanazavo", - sakė ji laikraščiui "The Epoch Times". "Aš žinau, kad jie tai padarė." Gregas Eyerly buvo paguldytas į ligoninę 2021 m. rugsėjo 22 d. Eyerly nebuvo leista likti su vyru, todėl ji palaikė ryšį SMS žinutėmis. Ji sakė, kad atrodė, jog jo būklė gerėja, kol Gregas pranešė, kad jau savaitę negauna hidratacijos (atsigerti). "Manau, kad jie nustoja manimi rūpintis", - parašė jai Gregas. Eyerly paskambino gydytojui ir paprašė Gregui skirti pagrindinių skysčių ir gydymą vitaminais D, C ir cinku, sakė ji.

"Šis gydytojas šaukė ant manęs, sakydamas: "Nežinau, kokius tyrimus žiūrite, bet mes to nedarome. Mes to nedarome", - sakė Eyerly. Gregas jai parašė SMS žinutę, kad jis sparčiai netenka kūno masės ir kad nėra maitinamas. "Prašau padėti užtikrinti, kad būtų planas, kaip mane iš čia ištraukti", - rašė Gregas. Per visą buvimo laiką Gregas pranešė, kad vis rečiau matosi su medicinos darbuotojais, o Eyerly sakė, kad vis rečiau gauna naujausią informaciją apie jo būklę.

"Turėjome suteikti jam šansą"

Rugsėjo 30 d. Eyerly sakė, kad Gregas per 39 sekundes paskambino į Tualatino policijos departamentą, nors, pasak jos, departamentas šio skambučio neužfiksavo. Kitą dieną Eyerly buvo pasakyta, kad Gregui reikia prijungti dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatą, kitaip jis mirs. "Mes sutikome", - sakė ji. "Turėjome suteikti jam šansą".

Spalio 1 d. darbuotojai paskambino ir pranešė, kad Gregui reikia baltymų. Kadangi intensyviosios terapijos skyriuje nebuvo baltyminių gėrimų, Eyerly turėjo nueiti ir jam jų nupirkti, sakė ji. Prie įėjimo stovint Nacionalinei gvardijai, Eyerly sakė, kad vis tiek nebuvo įleista į vidų ir turėjo jį palikti prie registratūros. Kai ji grįžo namo, jai paskambino ligoninės darbuotojai ir pranešė, kad įvyko skubi nelaimė ir kad Gregą reikia nedelsiant ventiliuoti.

Vėliau ji kalbėjosi su gydytoju, kuris ventiliavo Gregą, ir jis jai pranešė, kad Gregas jokiu būdu nebuvo arti mirties, o "jo plaučiams tiesiog reikėjo pailsėti", - sakė ji. Tačiau spalio 5 d. ligoninės personalas jai pranešė, kad ventiliatorius nustojo veikti ir kad ji su vaikais turi atvykti jo aplankyti, sakė ji. "Nesuprantu, kas nutiko nuo spalio pirmosios iki penktosios", - sakė ji. "Gydytojai nesuteikė jokios informacijos".

"Tai neturi jokios prasmės"

Ji sakė, kad niekas iš to nesutampa, ir neturėjo laiko išnagrinėti daugybės prieštaringų ligoninės darbuotojų pranešimų. "Turėjau atvykti greitai, jei nenorėjau, kad mano 30 metų vyras mirtų vienas", - sakė ji. "Aš ir mano vaikai stebėjome, kaip jis paskutinį kartą iškvėpė. Mano 21 metų dukra buvo tokia sutrikusi, kad ją teko išvežti iš ligoninės neįgaliojo vežimėlyje." Spalio 5 d. jam mirus, Eyerly pasakojo, kad išeidamas iš ligoninės darbuotojas šaukė jiems, kad "pasiskiepytų". Eyerly teigė, kad Gregas jau dvejojo, ar vykti į ligoninę, nes buvo girdėjęs istorijų, kuriose aprašomas prastas elgesys, ypač su neskiepytaisiais.

Gregas negalėjo pasiskiepyti COVID-19 vakcina, nes jam anksčiau buvo pasireiškęs neigiamas šalutinis gripo vakcinos poveikis, sakė ji. Būtent tuo metu prezidentas Džo Bidenas įpareigojo skiepytis darbuotojus keliuose frontuose: privačių įmonių, federalinių rangovų ir sveikatos priežiūros darbuotojų. Kai Eyerly gavo Grego medicininius dokumentus, ji sakė, kad sužinojo, jog Gregui buvo suleista tokių vaistų, kaip morfinas ir fentanilis, derinys.

"Dokumentuose buvo smarkiai užfiksuota, kaip jis praranda svorį ir savarankiškai maitinasi", - sakė ji. "Jis taip pat buvo įtrauktas į sąrašą kaip rizikuojantis nukristi, todėl jam buvo surištos rankos ir suleista raminamųjų vaistų. Kaip galima būti taip apsvaigusiam ir pačiam save maitinti? Tai neturi jokios prasmės."

Eyerly sakė, kad per 12 dienų jis neteko 25 kilogramų. Dabar Eyerly ieško tiesos, sakė ji. Eyerly užmezgė ryšį su slaugytoja, kuri išgirdo jos istoriją ir papasakojo, kad yra mačiusi, kaip su COVID-19 pacientais buvo elgiamasi panašiai ir kad šie atvejai beveik visada baigdavosi paciento mirtimi. Visi pacientai buvo paniekinti dėl to, kad buvo neskiepyti, ir jiems buvo skiriamas raminamųjų vaistų ir antivirusinio vaisto remdesiviro derinys. Be to, jie buvo laikomi izoliuoti, prastai maitinami ir galiausiai prieš mirtį prijungti prie dirbtinio kvėpavimo aparato.

Nors Eyerly nerado Grego medicininiuose dokumentuose, kur jam buvo duotas remdesiviras, gydymo modelis kartu su tokiais vaistais kaip ativanas, dilaudidas, fentanilis, morfinas ir daugybe raminamųjų bei nerimą keliančių vaistų jai ir slaugytojai leidžia manyti, kad Gregui buvo taikomi COVID-19 ligoninės gydymo protokolai, kurie nukrypo nuo Hipokrato priesaikos "Nekenk". Nors ji vis dar iki galo nesupranta, kas nutiko, tačiau sakė, kad instinktai jai sako, jog "tai nebuvo natūrali mirtis".

"Susipažinus su medicininiais dokumentais aiškiai matyti, kad jam nebuvo patenkinti pagrindiniai poreikiai", - sakė ji. "Maistas ir vanduo nėra prieštaringai vertinamas gydymas. Tai pagrindiniai žmogaus poreikiai ir teisės".

"Aplaidumą galiu įrodyti akimirksniu"

Glorija Kniesler peržiūrėjo "tūkstančius ir tūkstančius" medicininių dokumentų, kuriuose aprašyti tokie pat atvejai kaip Eyerly, sakė ji laikraščiui "The Epoch Times".

G. Kniesler, 22 metus Naujojo Džersio valstijoje dirbusi registruota slaugytoja, kuri buvo atleista iš darbo už tai, kad atsisakė COVID-19 vakcinos, dabar savanoriškai peržiūri tokius atvejus kaip G. Eyerly - interneto svetainėje protocolkills.com, sukurtoje siekiant informuoti žmones apie ligoninių protokolų keliamus pavojus. "Kai kurių iš šių žmonių jie net nepamaitino, - sakė Kniesler. "Jie leido jiems badauti, o aš galiu įrodyti aplaidumą."

Kelių gydytojų, slaugytojų ir pacientų šeimų aprašytuose protokoluose paprastai nurodoma, kad pacientas po priėmimo izoliuojamas, neleidžiama bendrauti su šeima, pacientui suleidžiami keli raminamieji ir skausmą malšinantys vaistai, pacientas prastai maitinamas ir galiausiai pacientas prijungiamas prie dirbtinio kvėpavimo aparato, kol galiausiai miršta. Tuomet ligoninė tai įregistruoja kaip COVID-19 mirtį ir gauna federalines kompensacijas iš Medicinos ir medicinos paslaugų centro (CMS).

Nacionalinis sveikatos institutas atsako

"The Epoch Times" kreipėsi į Pasaulio sveikatos organizaciją (PSO), Ligų kontrolės ir prevencijos centrą (CDC) ir Nacionalinį sveikatos institutą (NIH), prašydamas paaiškinti, kuri organizacija konkrečiai parašė ir įdiegė, kaip kai kas mano, "mirties protokolus", skirtus COVID-19 pacientams gydyti, kuriais, kaip pranešama, vadovaujasi daugelis federaliniu lygmeniu finansuojamų ligoninių.

Nors PSO ir CDC iš karto neatsakė, NIH atsakė teigdama, kad kaltinimai, jog NIH yra protokolų šaltinis, yra "akivaizdžiai melagingi", ir pridūrė, kad ji nerekomenduoja "naudoti fentanilio, raminamųjų vaistų ar prastos mitybos". "NIH yra mokslinių tyrimų agentūra ir neišduoda ligoninių protokolų, skirtų COVID-19 gydymui", - teigė NIH. "NIH dalyvauja COVID-19 gydymo gairių komisijoje, kurios nariai skiriami atsižvelgiant į jų klinikinę patirtį ir kompetenciją pacientų gydymo, transliacinio ir klinikinio mokslo ir (arba) gydymo gairių rengimo srityse. COVID-19 gydymo gairėse gydytojams pateikiamos rekomendacijos, kaip prižiūrėti COVID-19 sergančius pacientus."

COVID gydymo gairėse NIH teigė, kad remdesiviras yra vienintelis JAV Maisto ir vaistų administracijos patvirtintas vaistas COVID-19 gydyti. Tie, kurie kritikavo remdesivirą, vaistą, žinomą kaip sukeliantį inkstų nepakankamumą, cituoja New England Journal of Medicine aptiktą tyrimą, kuriame saugos komisija nustatė, kad jis buvo mažiausiai veiksmingas ir mirtiniausias vaistas šiame tyrime, kol jis buvo sustabdytas po to, kai nuo jo mirė 53 proc. jį vartojusių žmonių. Kniesler atvirai išsakė savo medicininę nuomonę, kad remdesiviras "yra nuodai". Jos teigimu, vien Naujajame Džersyje CMS kompensuoja ligoninėms 17 000 JAV dolerių už remdesiviro panaudojimą vienam pacientui, tačiau skirtingose valstijose ši suma skiriasi. "Štai kodėl tai vyksta federaliniu mastu finansuojamose ligoninėse", - sakė ji.

Daugeliu atvejų pacientai, kuriems taikomi protokolai, yra neskiepyti, o jų mirties priežastis, nors ir užregistruota kaip COVID, yra daugybinis organų nepakankamumas, sakė ji.

"Kažkas buvo ne taip"

Apžvelgdama Teresės Hernandez tėvo, Vietnamo karo veterano Džozefo Očipinti (Joseph Occhipinti), atvejį, Kniesler sakė, kad Očipinti nuvyko į ligoninę Naujajame Džersyje gydytis monokloniniais antikūnais. Tačiau kai ligoninė nustatė, kad jis neskiepytas, gydymo protokolai buvo pakeisti ir vietoj monokloninių antikūnų imta naudoti remdesivirą, "The Epoch Times" sakė Hernandez.

"Mes manėme, kad jam darosi geriau, ir staiga jis pradėjo mums sakyti, kad jį pamiršta pamaitinti", - sakė Hernandezas. "Jie pamiršo atnešti jam maisto ir vandens. Aš jam pasakiau, kad jie nepamiršta. Kažkas buvo negerai. Jie jį apleido".

Jam ėmė trūkti inkstų, nes nustojo veikiti organai, sakė Hernandezas.

Panašiai kaip Eyerly ir kitais atvejais, Hernandez sulaukė skambučio, kad jos tėvą reikia prijungti prie dirbtinio kvėpavimo aparato, kitaip jis mirs, sakė ji. "Jie mus įbaugino, kad jį ventiliuosime", - sakė Hernandez. "Tuo metu jo inkstai jau buvo visiškai nualinti." Occhipinti buvo laikomas izoliuotas nuo tada, kai rugsėjo 3 d. buvo paguldytas į ligoninę, iki mirties rugsėjo 29 d.

"Jie mums paskambino ir pasakė: "Geriau jau kelkitės čia, nes tai neatrodo gerai", - sakė ji. "Dar dieną prieš tai jie man sakė, kad jo būklė gerėja. Taigi jie mums melavo visą laiką, kol jis gulėjo ligoninėje", - teigė Hernandez. Hernandez sakė, kad ne tik buvo sugniuždyta, bet ir jautė, "kad kažkas negerai". "Mano tėvas buvo sveikas 68 metų amžiaus ir neturėjo jokių sveikatos problemų", - sakė ji. "Jis buvo ką tik išėjęs į pensiją ir džiaugėsi gyvenimu. Tai iš jo buvo atimta be jokios priežasties. Jis kovojo už šią šalį ir ši šalis jį nuvylė."

Atsitiktinis susitikimas

Ką tik atleista iš darbo, Kniesler stovėjo eilėje prie vietinės UPS parduotuvės, norėdama išsiųsti faksu dokumentus dėl savo 401(k), kai sutiko Hernandezą, kuris taip pat stovėjo eilėje. Jos pradėjo kalbėtis ir Hernandez papasakojo savo istoriją, sakė Kniesler.

"Vienas iš svarbiausių dalykų, kuriuos radau jo byloje, buvo tai, kad jo hemoglobinas buvo perpus mažesnis, nei turėtų būti", - sakė ji. "Tai reiškia, kad jo organizme nebuvo pusės reikalingų kraujo [ląstelių], o jie nieko nedarė. Jie to net nepripažino. Kodėl jie nesuteikė jam kraujo perpylimo, kuris galėjo labai padėti jam kvėpuoti ir užkirsti kelią širdies sustojimui?"

Kniesler sakė, kad Occhipinti sustojo širdis, nes, jos manymu, jo širdis turėjo pervargti, kad į ląsteles patektų deguonies, "o to neįmanoma išlaikyti".

"Jei jam būtų buvęs atliktas kraujo perpylimas, rezultatas galėjo būti kitoks", - sakė ji. "Tačiau net nesvarbu, ar rezultatas būtų kitoks; jis vis tiek nusipelnė aukščiausio lygio priežiūros, o jos negavo." Likus dviem dienoms iki Occhipinti mirties, kai Hernandez buvo pasakyta, kad jos tėvo būklė gerėja, gydytojas parašė nurodymą slaugytojai susisiekti su organų donorų organizacija, sakė Kniesler. "Tai rodo, kad gydytojas neketino gelbėti šio žmogaus, - sakė Kniesler. "To niekada nedaroma, kol pacientas nemiršta". Occhipinti buvo klasifikuojamas kaip "pilnas kodas", tai reiškia, kad jis turėjo būti gaivinamas, sakė Kniesler.

"Tuo metu, kai jis rašė tą įsakymą, pacientas buvo intubuotas ir prijungtas prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato, jo organizme buvo pusė kraujo, - sakė Kniesleris. "Taigi, ar tai rodo, kad gydytojas bandė jį gelbėti?"

"Tai tikrai nerealu"

Kniesler teigė, kad Occhipinti ir kituose medicininiuose dokumentuose matytas aplaidumo lygis yra "širdį veriantis". "Galiu išvardyti daug dalykų, kuriuos jie daro, ir daug dalykų, kurių jie nedaro", - sakė ji.

Lengvi pratimai, tokie kaip gilus kvėpavimas ir vaikščiojimas, nėra skatinami, nors turėtų būti, sakė Kniesler, todėl pacientai yra priversti likti lovoje net tada, kai jie rodo pagerėjimo požymius.

"Atmetus COVID, šiuos protokolus ir remdesiviro naudojimą, matau tiek daug kitų dalykų, kad net negaliu patikėti, jog skaitau", - sakė Kniesler. "Tai tikrai nerealu."