Karo zona: nauji „Pfizer“ duomenys atskleidžia siaubingą persileidimų po kovido vakcinų skaičių

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-09-01 17:04:00, skaitė 416, komentavo 6

Karo zona: nauji „Pfizer“ duomenys atskleidžia siaubingą persileidimų po kovido vakcinų skaičių

Sąjungininkai technokratai ir transhumanistai paskelbė karą žmonijai. Dabar susiduriame su didžiausiu genocido įvykiu istorijoje, jei šie mRNR skiepai nebus nedelsiant pašalinti iš rinkos.

Šių vakcinų kūrėjai vykdo nusikaltimus žmoniškumui ir jiems turėtų būti taikomos tokios pat bausmės, kaip ir tiems, kurie Antrojo pasaulinio karo pabaigoje įvykdė siaubingus nusikaltimus nacistinėje Vokietijoje.

Nuo tada, kai buvo pradėti naudoti eksperimentiniai kovido skiepai, JAV sveikatos apsaugos pareigūnai tvirtino, kad jie yra saugūs nėščioms moterims ir jų dar negimusiems kūdikiams.

Tuo tarpu dabar teismo nurodymu paskelbti „Pfizer“ duomenys, kuriuos Maisto ir vaistų administracija norėjo slėpti 75 metus, atskleidžia, kad persileidimų dažnis tarp moterų, kurių nėštumo baigtis buvo žinoma, buvo 87,5%. Tikrasis rodiklis gali būti didesnis arba mažesnis, nes „Pfizer“ neužfiksavo ir nepranešė apie 238 iš 274 moterų, kurios buvo nėščios tyrimo metu.

 

Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) remiamas tyrimas, kuris buvo plačiai naudojamas siekiant paremti teiginį, kad skiepas yra saugus nėštumo metu, klaidingai pateikė duomenis. Faktinis persileidimų dažnis tame dokumente buvo 82 proc.

2022 m. rugpjūčio 12 d. JAV vakcinų šalutinių poveikių duomenų bazėje (VAERS) buvo nurodytas 4941 persileidimas po COVID vakcinos. Palyginimui, visų kitų vakcinų vaisiaus mirties atvejų, apie kuriuos VAERS buvo pranešta per pastaruosius 30 metų, yra 2239.

 

Izraelio tyrimai parodė, kad „Pfizer“ vakcina sumažino vyrų vaisingumą trims mėnesiams po kiekvienos dozės net 15,4%.

Iki šios dienos CDC rekomenduoja skiepytis nuo COVID: „Nėščiosios turėtų nuolat atnaujinti savo COVID-19 vakcinas, įskaitant COVID-19 revakcinaciją, kai ateis laikas. Skiepijimas nuo COVID-19 nėštumo metu yra saugus ir veiksmingas. Šiuo metu nėra įrodymų, kad kokios nors vakcinos, įskaitant vakcinas nuo COVID-19, sukeltų moterų ar vyrų vaisingumo problemų.“

Tačiau visą tą laiką jie turėjo „Pfizer“ duomenis, rodančius, kad šūviai sukelia šokiruojančius persileidimų skaičius.

 

Nesuprantu, kaip tai būtų galima apibūdinti kaip ką nors kitą, išskyrus kriminalinį slėpimą. Vienintelė priežastis, dėl kurios mes tai žinome, yra ta, kad JAV apygardos teisėjas Markas Pittmanas liepė paviešinti „Pfizer“ dokumentus (55 000 puslapių).

Daktarė Naomi Wolf neseniai pranešė, kad „Pfizer“ duomenų analizė atskleidė, jog 44 % tyrime dalyvavusių moterų patyrė persileidimus. Paaiškėjo, kad ši statistika buvo klaidingo skaičiavimo rezultatas. 2022 m. rugpjūčio 20 d. „Substack“ straipsnyje daktaras Pierre‘as Kory aptarė kitus „visiškai siaubingus“ atradimus apie persileidimus, rastus „Pfizer“ duomenyse: „Per pirmąsias 12 vakcinos kampanijos savaičių buvo pranešta apie 270 paskiepytų moterų nėštumų. 238 iš jų „nebuvo pateikta jokių rezultatų“. Taigi jie žinojo tik 32 praneštų nėštumų baigtį. Rašant tai mano rankos tiesiog dreba, bet štai. Per šiuos 32 nėštumus buvo: 23 savaiminiai abortai ir 2 savaiminiai abortai su intrauterine mirtimi. Taigi 25 iš 32 nėštumų, kurių baigtis buvo žinoma, baigėsi persileidimu, o tai yra 78%. Atminkite, kad persileidimas paprastai įvyksta tik 12–15% nėštumų. Atkreipkite dėmesį, kad tai sudaro tik 29 žinomus rezultatus, bet tada jie pažymi, kad „kiekvienam dvyniui buvo pranešta apie du skirtingus rezultatus“, o tada jie kalba apie „vaisiaus / kūdikio atvejus kaip atskirus nuo motinos atvejų“. Neįsivaizduoju, kaip tai interpretuoti.“

 

Reikia daugiau įrodymų? O kaip dėl to, kad CDC remiamas tyrimas, paskelbtas „The New England Journal of Medicine“ (NEJM) 2021 m. balandžio mėnesį, buvo plačiai naudojamas JAV, taip pat supainiojo duomenis, siekiant paslėpti šokiruojančiai padidėjusį persileidimą? Remiantis šiuo dokumentu, persileidimų dažnis per pirmąsias 20 nėštumo savaičių buvo 12,5%, o tai tik šiek tiek viršija įprastą 10% vidurkį.

Tačiau šis skaičiavimas netikslus. Iš 104 persileidimų 96 įvyko per 13 nėštumo savaičių, taigi, čia buvo dar vienas bandymas nuslėpti faktą, kad daugiau nei 8 iš 10 nėštumų gali būti nutraukti dėl skiepo.

Be persileidimų, mes taip pat stebime staigiai mažėjantį gimstamumą, o tai rodo, kad COVID vakcinos taip pat neigiamai veikia būsimą vaisingumą. Pavyzdžiui, Vokietija neseniai paskelbė duomenis, rodančius, kad gimstamumas per pirmąjį 2022 m. ketvirtį sumažėjo 10 proc. Švedijos gimstamumo diagrama atrodo panašiai – jis sumažėjo 14 %. Pasak Gunnaro Andersono, Stokholmo universiteto demografijos profesoriaus, „mes niekada anksčiau nematėme nieko panašaus“.

2022 m. sausio–balandžio mėn. Šveicarijos gimstamumas buvo 15 % mažesnis nei tikėtasi, JK – 10 %, o Taivano – 23 %, Vengrijoje - 20 %.

JAV taip pat pastebimi gimstamumo mažėjimo požymiai. Negalutiniai Šiaurės Dakotos duomenys rodo, kad 2022 m. vasario mėnesį sumažėjo 10 %, kovą – 13 %, o balandį – 11 %, palyginti su atitinkamais 2021 m. mėnesiais.

Didelis menstruacijų nereguliarumas po įdūrimo taip pat yra įspėjamasis ženklas, kad gali būti paveiktas reprodukcinis pajėgumas. 2022 m. rugpjūčio 12 d. duomenimis, VAERS pranešimų apie menstruacijų sutrikimus buvo 31443.

Per daug jaunų žmonių miršta, per daug tampa neįgaliais, per daug persileidimų ir savaiminių abortų dėl kovido vakcinų... Tai - humanitarinė katastrofa, kurią sukėlė kovido skiepai. Kada pasaulis pabus nuo šio sparčiai besivystančio siaubo? Tiems iš mūsų, kurie žino, kas vyksta, sunku nesijausti bejėgiams, nes esame priversti stebėti vis akivaizdesnes ir plačiai paplitusias bereikalingas mirtis. Tačiau mes ir toliau stengsimės atskleisti šias tiesas, nepaisant didžiulės cenzūros ir propagandos, užvaldančios pasaulį. Mes turime moralinę ir etinę pareigą ir rimtai žiūrime į šią atsakomybę, kad ir kas mus ištiktų. Sustabdykite vakcinas dabar. Ir jei negalime jų sustabdyti, turime stengtis įtikinti visus pažįstamus, kad jie nebesutiktų skiepytis. Nuo to priklauso jų gyvenimas ir mūsų ateitis.

Šaltinis