Koronės krikštatėvis ruošiasi pradėti naują karjeros etapą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-01 17:48:00, skaitė 399, komentavo 2

Koronės krikštatėvis ruošiasi pradėti naują karjeros etapą

Prezidento J. Bideno vyriausiasis patarėjas medicinos klausimais daktaras Anthony Fauci, vadinamas daktaru Blogiu, paskelbė, kad kitų metų gruodį pasitraukia iš pareigų, kad galėtų "tęsti kitą karjeros etapą": "Šiandien pranešu, kad pasitraukiu iš Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) direktoriaus, NIAID imunoreguliacijos laboratorijos vadovo ir prezidento Joe Bideno vyriausiojo patarėjo medicinos klausimais pareigų." Fauci, vieno iš pastarojo meto pasaulinės "pandemijos" veikėjų, pasitraukimas, ką nekalbėti, įvykis. 

Vienas žymiausių Amerikos politikos apžvalgininkų Tuckeris Carlsonas "Fox News" sakė, kad "pastaruosius dvejus metus Fauci rekomendavo gydymą ir prevencines priemones nuo COVID, kurios nepadėjo. Jis prisipažino laikraščiui "New York Times", kad melavo apie kolektyvinį imunitetą, norėdamas parduoti daugiau vakcinų, kurios iš tikrųjų net nebuvo vakcinos ir pakenkė dešimtims tūkstančių žmonių."

Ataskaita apie placebo vakcinas pasirodė esanti tik viena iš informacinių bombų. "Global Research" teigia: "Praėjo beveik metai nuo tada, kai FDA (JAV Maisto ir vaistų administracija, U.S. Food and Drug Administration ) visiškai patvirtino "Pfizer" COVID mRNA injekciją... Daugelis nustebs sužinoję, kad šios konkrečios vakcinos, patvirtintos FDA, iš tikrųjų niekada nebuvo ir nebus. Bideno administracijos plačiai išreklamuotas FDA patvirtinimas buvo tik rankų miklumas. Tai buvo biurokratinė apgaulė."

JAV vyriausybė vykdė vaistų pardavimo kampaniją, apgaudinėdama piliečius ir versdama juos vartoti vakciną, kuri, kaip teigė valdžios institucijos, buvo patvirtinta FDA. Iš tikrųjų visiems amerikiečiams buvo ir tebėra skiepijama kita vakcinos versija, gavus vadinamąjį "skubaus naudojimo leidimą" (angl. Emergency Use Authorisation, EUA). FDA patvirtinta Comirnaty vakcina niekada nebuvo prieinama amerikiečiams.

Fauci melavo ne tik apie vakcinas, bet ir apie karantiną, saviizoliaciją, kaukes: "Važiuojant dviračiu reikia dėvėti kaukes, nes gaunate per daug gyvybiškai svarbaus deguonies. Iš tikrųjų reikia daugiau anglies dioksido." Šis Dr. Blogis tai išsakė viešai. O privačiai jis sakė, kad "įprasta kaukė, kurią galima nusipirkti vaistinėje, iš tikrųjų yra neveiksminga apsaugant nuo viruso".

Kai Fauci davė priesaiką Kongrese, jis nuslėpė, kad padėjo sukurti koronavirusą:

"Senatorius RANDAS PAULAS: Dr. Fauci, žinodamas, kad meluoti Kongresui yra nusikaltimas, ar norite atšaukti savo gegužės 11 d. pareiškimą, kuriame teigėte, kad NIH [Nacionalinis sveikatos institutas] niekada nefinansavo Vuchano pagerinimo tyrimų?

FAUCHI: Senatoriau Paulai, niekada nemelavau Kongresui ir šio pareiškimo neatsisakau. Tą dokumentą, kurį minėjote, visų lygių darbuotojai vertina kaip neveiksmingą...

RANDAS PAULAS: Paimkite gyvūnų virusą ir padidinkite jo gebėjimą būti perduodamam žmonėms. Norite pasakyti, kad tai nepadidina funkcijos?"

"The Intercept" kalbėjosi su virusologu Vincentu Racaniello, Kolumbijos universiteto mikrobiologijos ir imunologijos profesoriumi. "Nėra abejonių, - sakė Ricaniello, - kad tyrime dalyvavusios pelės neteko svorio, nes pagerėjo jų funkcijos. Tony Fauci klysta sakydamas, kad taip nėra." Fauci per pokalbį mekeno ir maivėsi, kad išaiškintų terminą "funkcijos įgijimas", o "The Intercept" praneša: "Mokslininkai, dirbantys pagal NIH dotaciją Aplinkos sveikatos aljansui, skirtą šikšnosparnių koronavirusams tirti (2014 m.), sujungė motininio koronaviruso, vadinamo WIV1, genetinę medžiagą su kitais virusais. Jie sukūrė stipresnius virusus, o Fauci prižiūrėjo šį darbą.

Toks darbas JAV buvo uždraustas, todėl eksperimentai buvo atliekami užsienyje. Ir ne tik Vuchane, bet ir Amerikos biolaboratorijose Ukrainoje. Tuckeris Carlsonas rašo, kad "kažkada kažkas kažkuriuo momentu paklaus, kam Ukrainoje yra visos šios mūsų biolaboratorijos, esančios visur? Neatrodo, kad Ukraina būtų farmacijos mokslinių tyrimų židinys".

Laiške Atstovų Rūmų priežiūros komitetui NIH atstovas Lawrence'as Tabakas rašė, kad Vuchane buvo atliktas "ribotas eksperimentas", kurio tikslas buvo patikrinti, ar "Kinijoje cirkuliuojančių natūralių šikšnosparnių koronavirusų spyglio baltymai gali prisijungti prie žmogaus ACE2 receptoriaus pelių modelyje". Virusas buvo galutinai sukurtas Ukrainos biolaboratorijose.

2020 m. pradžioje Christianas Andersenas, Skripso instituto (La Jolla, Kalifornija) virusologas, rašė Fauci apie COVID-19 virusą: "Kai kurios funkcijos (galimai) atrodo suprojektuotos." Nobelio premijos laureatas biochemikas ir virusologas Davidas Baltimoras teigė radęs "neginčijamų dirbtinės viruso kilmės įrodymų".

Galima laikyti nustatytu, kad koronavirusas buvo dirbtinai sukurtas. Kam - atskiras klausimas. Kalbant apie vakciną nuo amerikiečių sukurto viruso, 2020 m. M. Fauci paskelbė, kad COVID problema bus išspręsta farmacijos milžinės "Gilead" gaminamu vaistu remdesiviru. "Atėjo laikas, - pareiškė daktaras Blogis. Jis tik nepasakė, kam atėjo laikas. 

J. Bideno administracija, vyriausybinės sveikatos agentūros ir "Pfizer" pradėjo didžiulę viešųjų ryšių kampaniją, kad įveiktų "neapsisprendimą dėl vakcinų". Prie šios kampanijos prisijungė ir žiniasklaida. Siekiant daryti spaudimą privačioms bendrovėms, kad šios skiepytų savo darbuotojus, buvo naudojamasi suklastotu FDA patvirtintu statusu. O milijonai amerikiečių buvo priversti skiepytis, nes negalėjo sau leisti būti bedarbiais.

Po kurio laiko paaiškėjo, kad mRNA vaistas neveikia, kad jis pavojingas jauniems vyrams ir kad tai visai nėra vakcina pagal klasikinį apibrėžimą.

Taigi Bideno administracija pirmiausia sankcionavo viruso sukūrimą, o paskui kartu su "Big Tech" ir "Pfizer" įkalbėjo amerikiečius vartoti nuo COVID "FDA patvirtintas" vakcinas, kurios neegzistavo. 

Šaltinis