Aurimas Guoga: Šeimos sampratos atsisakymas turi finansinę kainą

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-09-02 20:07:00, skaitė 352, komentavo 5

Aurimas Guoga: Šeimos sampratos atsisakymas turi finansinę kainą

Sodomistai spaudžia jus atsisakyti adekvačios šeimos sampratos ir šeima laikyti tai, ką jie nurodys. Apie tai daug prikalbėta, tačiau žmonės menkai supranta kad toks sprendimas smarkiai kirs per kišenę. Be to, kad išdavę šeimos sampratą prarasite savo konkrečią šeimą, nes nustosite joje adekvačiai elgtis, laukia ir nemenki finansiniai praradimai. Paaiškinsiu kaip tai susiję.

Paimkime temą, kur protas mums dar visai nenuskalbtas ir pažiūrėkime kas būtų jei nuskalbtų. Pavyzdžiui, jeigu mus įtikintų, jog kvėpuoti reiškia naikinti klimatą ir kad pažangus žmogus turėtų nuo to susilaikyti.

Pirmu etapu tokiam absurdui nusileistumėte, jeigu apskritai tai įmanoma, tik dėl to, kad tikėtumėtės, jog pakeitus nuomonę tam jus spaudžiantys nuokvakos paliks jus ramybėje. Taip, karštai tikintų, tik priimkite šį įsitikinimą ir nieko iš jūsų nebenorėsime. Bet kiekvieną kartą paaiškėja, jog geriausiu atveju gausite tik trumpą atokvėpį. Netruks pratęsti skalbti smegenis naujais absurdais. 

Taigi, tarkime kad priėmėte įsitikinimą, jog kvėpuoti žmogui kenksminga. Kartu su tuo neišvengiamai įtikėjote, kad mąstantys priešingai yra kenkėjai ir griovėjai. Be šito jūsų nuomonės pokytis negali būti tvarus, nes jeigu nesudeginsite tiltų sugrįžti atgal, manantys kad kvėpuoti reiškia gyventi jus netruks įtikinti, jog priėmėte idiotišką įsitikinimą. 

Taigi jūs patekote į sektą, kur jus atribojo nuo kitaip manančių. Tapote priklausomas nuo sektos lyderio - tik jis gali jus paveikti kas tiesa ir šviesa. 

Tačiau jūsų sektos vadas yra nuokvaka ir (ar) apgavikas. Jis imasi jus valdyti be jokios atodairos į jūsų interesus. Jeigu būtų linkęs jūsų paisyti, iš pat pradžių nebūtų jums piršęs tokių absurdiškų įsitikinimų. 

Taigi, atsidūrėte demagogo rankose ir visus adekvačiai galvojančius laikote blogiu. Dabar demagogas jus vairuos per pasaulį, kur jums neva kenksminga kvėpuoti. Jis gali apmokestinti kvėpavimą, gali rinkti mokesčius papildomo oro gaminimui ir pan. Tikriausiai jau suprantate kas apmokės. 

Apskritai, kadangi tai krantus praradęs beprotis, jis sektą valdys taip, kad prives narius prie kracho. Čia atskleidžiau kaip tai atsilieps finansams, bet tai turės ir kitokio pobūdžio kainą - toks sektantas nutrauks ryšius su adekvačiais aplinkiniais, daugumą savo laiko skirs neproduktyvioms veikloms, jį purtys ir drebins ten, kur turėtų jaustis ramus.
Atitinkamai ir su šeimos samprata. Atsisakęs supratimo kas yra šeima toks žmogus patenka į sektą, kur jį vairuoja ribas praradę lyderiai. Jie gali jį įtikinti neturėti vaikų, atiduoti vaikus valstybei auklėti, gali įtikinti nesituokti ir gyventi po vieną. Dabar, nuskalbę jus dėl šeimos, be vargo galės pasinaudoti jūsų pinigine tvansvestitų operacijoms apmokėti ar organizuoti sodomitinę propagandą mokyklose. Be to, nuskalbę dėl šeimos gali imtis nuskalbinėti ir kitur - dėl žlungančio klimato ar, kaip šiuo pavyzdžiu, kad neturėtumėte kvėpuoti. 

Tad į leftistus pažiūrėkite kaip į pavojingą sektą. Tada iškart aiškėja, kodėl jie pučia vieną absurdą po kito, kodėl taip dergia kitaminčius, kodėl jiems valdant sulaukiame vien draudimų ir didėjančių kainų. 

Susidėję su leftistais įpuolėme į suknistą sektą. Dabar mums tiksi laikas - arba kol nevėlu iš jos gniaužtų išsiveršime, arba mums krankštaikšt!

301722181_10228420240912976_6994777833418513735_n.jpg