Lietuvos žmonės demonstruoja lyderystę pasaulyje optimizmo srityje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/lietuvos-... 2022-09-09 15:25:00, skaitė 216, komentavo 7

Lietuvos žmonės demonstruoja lyderystę pasaulyje optimizmo srityje

Optimizmas – kiekvieno Lietuvos piliečio išįskirtinis bruožas. Asociatyvi Lietuvos piliečių fotografija

Civilizuotam, demokratiniam pasauliui, tame tarpe Europos Sąjungai, sąmoningai ir užtikrintai riedant į visišką ekonominį krachą, Lietuvos gyventojų nuotaikos išlieka optimistinės.

„Europai imantis už galvos dėl aukštų energetikos kainų bei kylančios infliacijos, lietuviai nepraranda optimizmo. Kaip rodo „Eurostat“ duomenys, Lietuvos vartotojų lūkesčiai rugpjūtį buvo vieni aukščiausių visoje Europos Sąjungoje. Likusioje euro zonoje, kaip teigia ekonomistai, situacija priešinga. Ten nuotaikos prasčiausios per paskutinius 20 metų ir lenkia net 2008 m. krizę“, - skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos portalo pranešime „Europoje nuotaikos prasčiausios per 20 metų, o lietuviai trykšta optimizmu: lūkesčiai – tarp aukščiausių visoje ES“.

Visa tai liudija ir aukštą tautinės žiniasklaidos kokybę – jos 24 val. per parą skleidžiama dezinformacija ir melas tikrai turi teigiamą poveikį šalies gyventojų nuotaikoms.

Meluoti ir dezinformuoti ypač svarbi tautinės žiniasklaidos misija, nes gera nuotaika, tai stipresnė sveikata, tvirtesnis imunitetas, kas labai svarbu dar vis siaučiančios koronaviruso pandemijos metu.