FTB slepia Epsteino įrašus

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.zerohedge.com/poli... 2022-09-11 09:02:00, skaitė 328, komentavo 2

FTB slepia Epsteino įrašus

Jūsų nuolankusis autorius, kaip ir žadėjo, dalyvauja teisminiame ginče dėl įrašų išreikalavimo iš federalinės vyriausybės. Lengva kalbėti apie dabartinius įvykius. Sunkiau - paduoti į teismą federalines agentūras, kad šios pateiktų dokumentus apie savo pažeidimus. Tam reikia inicijuoti FOIA prašymus, į kuriuos retai kada atsakoma greitai ir išsamiai. Iš daugiau nei 75 mūsų praėjusių metų FOIA prašymų tik į vieną buvo atsakyta greitai ir išsamiai. Mažas stebuklas.

Jame gavome CDC elektroninius laiškus, kuriuose atskleidžiama, kaip jie pakeitė "vakcinos" apibrėžtį dėl "Pfizer" ir "Moderna" mRNA vakcinų veiksmingumo problemų. Tai privaloma perskaityti, jei dar nematėte (net jei dėl to buvome neteisingai įtraukti į Carnegie Mellon universiteto COVID-19 "dezinformacijos" stebėjimo sąrašą):

Taip pat yra įrašų, dėl kurių turime kovoti.

Vienas iš įvykių, kuriuos galime atskleisti, yra mūsų pastangos gauti FTB įrašus apie Džefrį Epšteiną. Pateikėme paprastą prašymą: perduoti visus FTB pokalbius su J. Epšteinu. Žinome, kad tie įrašai yra, nes mes pirmieji pranešėme, kad J. Epšteinas buvo FTB šaltinis. (Vėliau buvo patvirtinta, kad Epšteinas bendradarbiavo atliekant "Bear Stearns" tyrimą).

Palaukite. Ar pedofilas Džefris Epšteinas buvo Muellerio FTB informatorius?

Iš 5/24/18 FTB saugyklos pranešimo: "Epsteinas taip pat teikė informaciją FTB, kaip buvo sutarta".

Ar todėl jis išvengė rimtų kaltinimų dėl priekabiavimo prie daugiau nei dvidešimties mergaičių?
- Techno Fog (@Techno_Fog)

Tačiau nesame įsitikinę, kad tai buvo vienintelis kartas, kai Epsteinas kalbėjosi su FTB. Buvo ir kitų užuominų ir gandų, kad jis bendradarbiavo su JAV vyriausybe siekdamas susigrąžinti pavogtas lėšas. Taigi FOIA prašymas.

Kaip atsakė FTB? Ne paneigdamas, kad egzistuoja kokie nors įrašai.

Vietoj to FTB slepiasi po FOIA numatyta teisėsaugos išimtimi, teigdamas, kad Epšteino įrašų pateikimas trukdytų vykstantiems teisėsaugos tyrimams:

"Įrašai, į kuriuos atsakoma į jūsų prašymą, yra teisėsaugos institucijų įrašai; šiuo metu vyksta arba gali vykti teisėsaugos procesas, susijęs su šiais įrašais, į kuriuos atsakoma, ir informacijos atskleidimas gali pagrįstai trukdyti teisėsaugos procesui".

Labai abejojame, ar Epsteino įrašų paviešinimas "trukdytų vykdymo procesui". Ghislaine Maxwell buvo nuteista, o Epsteinas mirė. Vienintelis galimas ryšys galėtų būti susijęs su didžiosios žiuri tyrimu dėl "kitų galimų Džefrio Epšteino sąmokslininkų". Tačiau tai buvo 2020 m. vasarą ir mes pagrįstai manome, kad kaltinimai nebuvo pareikšti tiems, kas buvo tiriami.

Labiau tikėtina, kad Epsteino įrašai gali sugėdinti FTB. Yra žinoma, kad JAV Teisingumo departamentas ir FTB piktnaudžiauja FOIA teisėsaugos išimtimi, kad paslėptų tyrimo medžiagą nuo viešo paskelbimo. Matėme, kaip jie tai daro. Ir jie tai daro vėl.

Bet štai gera žinia: FTB atsakymas yra tylus pripažinimas, kad šie įrašai egzistuoja. Mes dėl jų kovosime. Ir mes juos gausime.